Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Private Tampere

 

010 230 3860010 230 3860 (pvm/mpm)

 

Tervetuloa tapaamiseen kanssamme

Tavoitteenamme on turvata varallisuutesi, varmistaa riskienhallinta sekä huolehtia sijoituksiesi tuottavuudesta. Asiakkaanamme käytettävissäsi ovat laajat varallisuudensuunnittelupalvelut, joissa huomioidaan myös perheesi ja mahdollinen perheyrityksesi. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme juuri sinulle sopivaksi räätälöidystä kokonaisuudesta.

S-Pankki Private Tampereen tiimi

Näin löydät meille

Sijaitsemme Hämeenkadulla, Hatanpään valtatien ja Hämeenkadun kulmassa olevassa rakennuksessa. Sisäänkäynti on Hämeenkadun puolella. Toimistomme on talon B-rapussa, 5. kerroksessa (käytä ovikelloa). Alaovi on auki toimistoaikoina. Toimistoajan ulkopuolella voitte käyttää alaoven ovisummeria.

 

Omalla autolla

Lähimpiä pysäköintihalleja ovat P-Hämppi (ajoyhteys Ratapihankadulta tai Pellavatehtaankadulta), P-Koskikeskus (ajoyhteys Suvantokadulta) sekä P-Asema (ajoyhteys Rautatienkadulta).

 

Julkisilla liikennevälineillä

Raitiovaunut 1 ja 3 pysähtyvät Hämeenkadulla Koskipuiston pysäkillä, toimipisteemme edessä. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Koskipuistossa, Hatanpään valtatiellä ja Hämeenkadulla. Toimistollemme on myös lyhyt kävelymatka Keskustorilta ja Rautatieasemalta.

Tunnistautuminen tapaamisissa

Pyydämme sinua tunnistautumaan tapaamisten ja puheluiden yhteydessä. Muista siis ottaa tunnistusasiakirja mukaan tapaamiseen. Tunnistusasiakirjana hyväksymme henkilökortin, passin ja S-mobiilin tunnistamisen.

Lue tarkemmin hyväksytyistä tunnistusasiakirjoista

Tunnistautuminen S-mobiili-sovelluksella