Siirry suoraan sisältöön

Palvelumme Private Banking -asiakkaille

Private Banking -palvelumme tuovat ulottuvillesi laadukkaan, yksilöllisen ja sijoituskokemuksesi huomioivan varainhoitopalvelun. Varainhoidon rinnalla tarjoamme Private Banking -asiakkaille useita monipuolisia etuja. Apunasi arjessa on henkilökohtainen yksityispankkiirisi ja varojasi hoitavat alan huippuammattilaiset. Keskitymme pitkäjänteiseen, yli sukupolvien kestävään yhteistyöhön, ja suosittelemme palveluistamme aina aidosti sinulle sopivia ratkaisuja. Yksityispankkimme monipuoliset Private Banking -palvelut ovat tarkoitettu asiakkaille, joilla on varainhoidossa yli 300 000 euroa.

FIM Private on nyt S-Pankki Private.


Olemme jo yli 30 vuoden ajan olleet henkilökohtaisen, räätälöidyn palvelun sekä suomalaisen sijoitusmaailman edelläkävijä, ja aiomme olla sitä seuraavatkin vuosikymmenet.

Jatkossa kumppanisi myös varallisuudenhoidossa on Suomen vastuullisin pankki, S-Pankki.

Lue tiedote

Varainhoidon palvelut

Löydämme etujesi sekä tavoitteidesi mukaiset varainhoitoratkaisut ja hoidamme varojasi yhdessä sovitun suunnitelman pohjalta. Palvelu on tarjolla kaikille Private Banking -asiakkaille.

Tutustu yksilölliseen varainhoitoon

Wealth Planning- palvelumme kautta saat yksilöllistä varallisuus- ja perintösuunnittelua sekä niihin liittyvää lakipalvelua. Palvelu on asiakkaille, joilla on vähintään 500 000 euroa varainhoidossa.

Tutustu Wealth Planning -palveluun

S-Pankin Family Office on kokonaisvaltainen omaisuudenhoidon palvelu, joka on koko perheesi käytössä. Palvelu on asiakkaille, joilla on yli kolme miljoonaa euroa varainhoidossa.

Tutustu Family Office -palveluun

Pankki- ja lisäpalvelut

Yksityispankkiiri

Asiakassuhdettasi hoitaa henkilökohtainen yksityispankkiirisi. Yksityispankkiiri auttaa ja toimii neuvonantajanasi kaikissa raha-asioihisi liittyvissä kysymyksissä ja toiveissa.

Laajat pankki- ja lainapalvelut

Tarjoamme sinulle laajat pankki- sekä lainapalvelut, kuten kilpailukykyisen asuntolainan, kuukausi- ja vuosimaksuttoman käyttötilin, maksukortin sekä verkkopankkitunnuksen.

Digitaaliset pankkipalvelut

Saat käyttöösi kattavat digitaaliset palvelut, joihin lukeutuvat verkkopankki sekä S-mobiili ja sen sijoitus- ja varainhoitopalvelut. S-mobiili vain asiakasomistajille.

StopService -sulkupalvelu

StopService-palvelulla poistat käytöstä yhdellä soitolla kaikki tärkeät pankkikorttisi tai matkapuhelinliittymäsi, mikäli ne katoavat tai varastetaan.

Concierge-palvelu

Concierge-palvelusta voit esimerkiksi varata kokonaisen lomamatkan tai hoitaa liput suosikkiartistisi konserttiin tai lahjan ystäväsi merkkipäivän kunniaksi.

Priority pass -kortti

Käytössäsi on Priority Pass -kortti, joka mahdollistaa sinulle pääsyn yli 1000 lentokenttäloungeen ympäri maailman.

Avaimien ja matkatavaroiden turvapalvelu

Avaimesi ja matkatavarasi saavat turvapalvelun, joka varmistaa omaisuutesi palautumisen sen kadotessa.

Hätäkäteinen ja -liput

Mikäli lompakkosi katoaa tai varastetaan, saat concierge-palvelumme avulla nopeasti hätäkäteistä ja matkalippuja niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Turvaa sijoitusvakuutuksella

Sijoitusvakuutus on vaivaton ja joustava sijoitusratkaisu, jonka avulla teet sijoittamisesta tehokasta, pitkäjänteistä ja suunnitelmallista. Samalla turvaat oman ja läheistesi taloudellisen tulevaisuuden verotuksellisesti viisaalla tavalla.

Lue lisää sijoitusvakuutusratkaisuista

S-Pankki Private Visa

S-Pankki Private Visa on 20 000 euron luottorajalla ja lähimaksuominaisuudella varustettu yhdistelmäkortti. Private Banking -asiakkaanamme kortti on sinulle kuukausi- ja vuosimaksuton. Korttia tarjotaan asiakkaille, joilla on vähintään 300 000 euroa varainhoidossa.

Lue lisää S-Pankki Private Visasta

Kokeneet yksityispankkiirit ja asiantuntijat palveluksessasi

S-Pankki Private Banking -palvelussamme luottamuksellisesta asiakassuhteesta huolehtii henkilökohtainen yksityispankkiiri. Meiltä saat laadukasta, yksilöllistä ja sijoituskokemuksesi huomioivaa varainhoitopalvelua. Meillä varasi eivät ole vain säilytyksessä, vaan toimimme aktiivisesti varallisuutesi kasvattamiseksi.

Tutustu yksityispankkiireihimme ja asiantuntijoihimme