Siirry suoraan sisältöön

Private Banking -palvelut

Meille on kunnia-asia olla laaja-alainen huippuasiantuntija asiakkaillemme. Tarjoamme yksilöllisten varainhoidollisten ja juridisten ratkaisujen lisäksi täydet pankki- ja lainapalvelut sekä kattavan tarjonnan erilaisia sijoituskohteita. Apunasi arjessa on henkilökohtainen yksityispankkiirisi ja varojasi hoitavat alan huippuammattilaiset. Keskitymme pitkäjänteiseen, yli sukupolvien kestävään yhteistyöhön, ja suosittelemme palveluistamme aina aidosti sinulle sopivia ratkaisuja.

Yksityispankkimme monipuoliset Private Banking -palvelut ovat tarkoitettu asiakkaille, joilla on varainhoidossa yli 300 000 euroa.

Kaikki alkaa sinusta

Yksityispankkiirina minulle on tärkeintä tuntea sinut ja tarjota sinulle laadukasta, henkilökohtaista palvelua. Yhdessä kokeneen ja laaja-alaisen asiantuntijatiimin kanssa muodostamme parhaan varainhoidon ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi, toiveittesi ja elämäsi ehdoilla. Räätälöitynä ja henkilökohtaisesti.

Eveliina McCarthy
senior yksityispankkiiri

Löydämme etujesi sekä tavoitteidesi mukaiset varainhoitoratkaisut ja hoidamme varojasi yhdessä sovitun suunnitelman pohjalta. Palvelu on tarjolla kaikille Private Banking -asiakkaille

 

Wealth Planning- palvelumme kautta saat yksilöllistä varallisuus- ja perintösuunnittelua sekä niihin liittyvää lakipalvelua. Palvelu on asiakkaille, joilla on vähintään 500 000 euroa varainhoidossa.

S-Pankin Family Office on kokonaisvaltainen omaisuudenhoidon palvelu, joka on koko perheesi käytössä. Palvelu on asiakkaille, joilla on yli kolme miljoonaa euroa varainhoidossa.

Yksityispankkiiri

Asiakassuhdettasi hoitaa henkilökohtainen yksityispankkiirisi. Yksityispankkiiri auttaa ja toimii neuvonantajanasi kaikissa raha-asioihisi liittyvissä kysymyksissä ja toiveissa.

Laajat pankki- ja lainapalvelut

Tarjoamme sinulle laajat pankki- sekä lainapalvelut, kuten kilpailukykyisen asuntolainan, kuukausi- ja vuosimaksuttoman käyttötilin, maksukortin sekä verkkopankkitunnuksen.

Digitaaliset pankkipalvelut

Saat käyttöösi kattavat digitaaliset palvelut, joihin lukeutuvat verkkopankki sekä S-mobiili ja sen sijoitus- ja varainhoitopalvelut. S-mobiili vain asiakasomistajille.

Priority Pass -lisäpalvelu

Käytössäsi on Priority Pass -lisäpalvelu*, joka mahdollistaa sinulle pääsyn yli 1000 lentokenttäloungeen ympäri maailman.

*Palvelun tarjoaa Visa yhteistyössä Collinsonin kanssa.

Osio otsikolla Sijoitusvakuutusratkaisut

Turvaa sijoitusvakuutuksella

 

Sijoitusvakuutus on vaivaton ja joustava sijoitusratkaisu, jonka avulla teet sijoittamisesta tehokasta, pitkäjänteistä ja suunnitelmallista. Samalla turvaat oman ja läheistesi taloudellisen tulevaisuuden verotuksellisesti viisaalla tavalla.

Lue lisää sijoitusvakuutusratkaisuista

Osio otsikolla S-Pankki Private Visa

S-Pankki Private Visa

 

S-Pankki Private Visa on 20 000 euron luottorajalla ja lähimaksuominaisuudella varustettu yhdistelmäkortti. Private Banking -asiakkaanamme kortti on sinulle kuukausi- ja vuosimaksuton. Korttia tarjotaan asiakkaille, joilla on vähintään 300 000 euroa S-Pankin varainhoidossa ja hän on S-ryhmän asiakasomistaja.

Lue lisää S-Pankki Private Visasta

Osio otsikolla Yksityispankkiirit

Kokeneet asiantuntijat palveluksessasi

 

S-Pankki Private Banking -palvelussamme luottamuksellisesta asiakassuhteesta huolehtii henkilökohtainen yksityispankkiiri. Meiltä saat laadukasta, yksilöllistä ja sijoituskokemuksesi huomioivaa varainhoitopalvelua. Meillä varasi eivät ole vain säilytyksessä, vaan toimimme aktiivisesti varallisuutesi kasvattamiseksi.

Tutustu yksityispankkiireihimme ja asiantuntijoihimme