Siirry suoraan sisältöön
S-mobiilin pankkipalvelut, verkkopankki ja S-mobiilin tunnistaminen ovat poissa käytöstä keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 23.00–7.00. Pahoittelemme katkosta palveluiden käytössä.

Yrityslainakori Eurooppa Kertyvä+

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Eurooppa Kertyvä+ on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka erääntymisarvo on sidottu 75 eurooppalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoitus erääntyy eräpäivänä arvoon 208 % nimellisarvosta, mikäli yksikään viiteyhtiö ei kohtaa luottovastuutapahtumaa luottovastuuaikana. Kukin luottovastuutapahtuman kohdannut viiteyhtiö pienentää jäljellä olevaa nimellisarvoa 1/24:lla (noin 4,17 prosenttiyksiköllä) alkuperäisestä nimellisarvosta laskettuna. Eräpäivänä sijoitus erääntyy arvoon 208 % jäljellä olevasta nimellisarvosta. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi, vakava maksuhäiriö, valtiollinen väliintulo ja velkojen uudelleenjärjestely.

Liikkeeseenlaskupäivä 10.11.2015
Eräpäivä 11.1.2021
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

Markit iTraxx Europe Crossover -indeksin Sarjan 24 yhtiöt (75 eurooppalaista High Yield -yhtiötä).

Tuottomahdollisuus

Jos yksikään viiteyhtiö ei kohtaa luottovastuutapahtumaa luottovastuuaikana, erääntyy laina eräpäivänä arvoon 208 % nimellisarvosta. Luottovastuuaika on 10.11.2015–20.12.2020.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun nimellisarvon voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on 24 tai enemmän, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan.