Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Private Helsinki

010 76 5800010 76 5800 (asiakaspalvelu, pvm/mpm)

Tervetuloa tapaamiseen kanssamme

Jo yksi hyvä keskustelu asiantuntevan varainhoitajan kanssa voi olla elämäsi käännepiste vauraampaan tulevaisuuteen. Aika-ajoin kannattaakin arvioida omaa tilannetta ja vaihtaa ajatuksia asiantuntijan kanssa. Tervetuloa tapaamiseen kanssamme – yhdessä löydämme sinulle tavoitteidesi ja etujesi mukaiset varainhoidon ratkaisut.

S-Pankki Private Helsingin tiimi

Näin löydät meille

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 9. Vastaanottomme sijaitsee talon 7. kerroksessa. Alaovella on ovisummeri.

 

Omalla autolla

Voit pysäköidä P-Kluuviin. Ajoyhteydet P-Kluuviin ovat Puutarhakadulta Kaisaniemen puiston kulmalta ja Pohjoisesplanadilta heti Fabianinkadulle käännyttäessä. Pysäköintihallin Mikonkatua lähinnä oleva hissiyhteys on Kluuvikadun ja Yliopistonkadun kulmassa.

Muita lähimpiä pysäköintipaikkoja ovat Stockmannin tavaratalon pysäköintihalli ja Carpark Erottaja.

 

Julkisilla liikennevälineillä

Raitiovaunut 5H ja 7 pysähtyvät Mikonkadulla, Aikatalon kohdalla. Raitiovaunut 2, 4, 5H ja 7 pysähtyvät Aleksanterinkadulla, kauppakeskus Kämp Gallerian kohdalla. Lähimmät metroasemat ovat Rautatientori ja Helsingin yliopisto.

Tunnistautuminen tapaamisissa

Pyydämme sinua tunnistautumaan tapaamisten ja puheluiden yhteydessä. Muista siis ottaa tunnistusasiakirja mukaan tapaamiseen. Tunnistusasiakirjana hyväksymme henkilökortin, passin ja S-mobiilin tunnistamisen.

Lue tarkemmin hyväksytyistä tunnistusasiakirjoista

Tunnistautuminen S-mobiili-sovelluksella