Siirry suoraan sisältöön

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka Kuponki Vipu USD

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka Kuponki Vipu USD on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka tuotto ja pääomanpalautus ovat sidottuja 100 pohjoisamerikkalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoittajalle maksetaan sijoitusaikana kuponki vuosittain ja lainan alkuperäinen nimellisarvo palautetaan erääntymispäivänä, mikäli enintään 25 viiteyhtiötä kohtaa luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana.  Mahdollisesta 26:nnesta luottovastuutapahtuman kohdanneesta viiteyhtiöstä alkaen kukin luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdannut viiteyhtiö pienentää lainan tuotonlaskennassa käytettävää, jäljellä olevaa nimellisarvoa sekä eräpäivänä takaisinmaksettavaa nimellisarvoa 10,0 prosenttiyksiköllä (1/10) alkuperäisestä. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi ja vakava maksuhäiriö.

Liikkeeseenlaskupäivä 31.5.2016
Eräpäivä 9.7.2021
Liikkeeseenlaskija Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

Markit CDX North America High Yield -indeksin sarjan 26 yhtiöt (100 pohjoisamerikkalaista High Yield -yhtiötä).

Tuottomahdollisuus

Joukkovelkakirjalaina maksaa vuosittain kiinteän kupongin, joka on 7,4 % p.a. Kuponki maksetaan jäljellä olevalle nimellisarvolle.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on vähintään 35, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan. Luottovastuuaika: 31.5.2016–20.6.2021.