Siirry suoraan sisältöön

Yrityslainakori Eurooppa Kuponki Vipu

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Eurooppa Kuponki Vipu on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka tuotto ja pääomanpalautus ovat sidottuja 75 eurooppalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoittajalle maksetaan sijoitusaikana kuponkia vuosittain ja lainan nimellisarvo palautetaan erääntymispäivänä, mikäli yksikään viiteyhtiö ei kohtaa luottovastuutapahtumaa luottovastuuaikana. Kukin luottovastuutapahtuman kohdannut viiteyhtiö pienentää 1/24:lla (noin 4,17 prosenttiyksiköllä) lainan jäljellä olevaa nimellisarvoa, jolle kuponki lasketaan sekä eräpäivänä takaisinmaksettavaa nimellisarvoa. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi, vakava maksuhäiriö, valtiollinen väliintulo ja velkojen uudelleenjärjestely.

Liikkeeseenlaskupäivä 26.11.2015
Eräpäivä 11.1.2021
Liikkeeseenlaskija Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

Markit iTraxx Europe Crossover -indeksin Sarjan 24 yhtiöt (75 eurooppalaista High Yield -yhtiötä)

Tuottomahdollisuus

Joukkovelkakirjalaina maksaa vuosittain kiinteän kupongin, joka on 11,25 % p.a. Kuponki maksetaan jäljellä olevalle nimellisarvolle.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on 24 tai enemmän, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan. Luottovastuuaika: 26.11.2015–20.6.2020.