Siirry suoraan sisältöön

Asiakaspalvelu

Askarruttaako mieltäsi jokin tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvä asia? Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastauksen yleisimpiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin.

Asiakaspalvelumme tavoitat verkkopankin chatissa, lähettämällä viestin verkkopankissa tai S-mobiilissa, puhelimitse, asiakaspalvelupisteistä sekä sosiaalisesta mediasta. Saamme eniten yhteydenottoja kuun vaihteessa ja puolivälissä, joten muina aikoina pystymme todennäköisesti vastaamaan sinulle nopeammin.
 
 
 
 
 
 

Katso lähin toimipaikka


Hae usein kysytyistä kysymyksistä

S-Pankin asiakkuus

Tuotteet ja palvelut

Henkilötiedot ja turvallinen pankkiasiointi

Osio otsikolla Yhteystiedot

Näin tavoitat meidät

Verkkopankissa voit viestitellä turvallisesti asiakaspalvelumme kanssa ja hoitaa henkilökohtaisia raha-asioitasi. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai S-mobiilin tunnistamisen

S-mobiiliissa voit lähettää viestiä asiakaspalvelullemme ja hoitaa raha-asioitasi. S-mobiilista löydät myös toimipaikkamme. Sovellukseen pääset kirjautumaan verkkopankin salasanalla tai tunnistautumalla S-mobiililla.

Lue lisää S-mobiilin pankkipalveluista

Näin saat verkkopankkitunnukset

Asiakaspalvelupisteissä voit hoitaa päivittäisiä raha-asioitasi: Tarvitset tunnistautumiseen henkilötodistuksen tai S-mobiilin tunnistamisen.

Voit välttää jonotuksen varaamalla ajan asiakaspalvelupisteeseen. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

VARAA AIKA

Chat-robotti Aulis vastaa kysymyksiisi S-Pankin sivustolla vuorokauden ympäri joka päivä. Chat-ikkuna löytyy sivun oikeasta reunasta. Löydät chatin myös verkkopankista, jossa voit keskustella myös chat-asiakaspalvelijoidemme kanssa. Ethän kerro chatissa henkilötunnustasi, korttinumeroasi tai muita henkilötietojasi.

puh. 010 76 5800
ma–pe kello 9–16

Opastamme mielellämme päivittäisissä pankkiasioissa. Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista. Puhelun hinta on 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min. Myös jonotus on maksullinen.

  • Valitse 1, jos asiasi koskee tiliä, Visa -korttia tai S-Lainaa.
  • Valitse 2, jos asiasi koskee Säästäjää, rahastoja tai muita säästämisen ja sijoittamisen palveluita.
  • Valitse 3, jos asiasi koskee asuntolainoja, opintolainoja ja muita vakuudellisia lainatuotteita.
  • Valitse 4, jos asiasi koskee lukkiutuneita S-mobiili tai verkkopankkitunnuksia.

S-Pankkiirit palvelevat sinua ajanvarauksella asuntolaina-asioissa sekä muissa vakuudellisia luottoja koskevissa asioissa. Täytä lainahakemus verkossa ja varaa samalla aika lainaneuvotteluun. Lainaneuvottelussa voit tunnistautua S-mobiililla, minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Tavoitat asiakaspalvelijamme myös Facebookissa ja Twitterissä ma–pe klo 9–16. Sosiaalisessa mediassa autamme ja opastamme yleisellä tasolla, joten ethän jaa siellä henkilötietojasi tai muuta pankkisalaisuuden alaista tietoa. 

Facebook

Twitter

Toimipaikat: Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu
S-Pankki Private -palvelut sopivat asiakkaille, joilla on varainhoidossa yli 300 000 euroa. Kun haluat keskustella sijoittamisesta asiantuntijan kanssa, jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella, niin yksityispankkiirimme ovat sinuun pian yhteydessä.

Täytä yhteydenottolomake

S-Biili tuo asiakasomistajan palvelut ja S-Pankin myös pienemmille paikkakunnille. S-Biilin sisällä on palvelupiste, jonne voit istahtaa palvelumyyjän juttusille ja hoitaa rauhassa kuntoon asiakasomistajuuteen ja S-Pankin asiakkuuteesi liittyvät asiat.

Lue lisää S-Biilistä

Lähetämme asiakkaillemme turvallisuussyistä viestejä tietyistä korttitapahtumista. Haluamme näin varmistaa, että olet itse tehnyt kyseisen tapahtuman. Jos saat tällaisen viestin, ole yhteydessä korttiturvallisuusnumeroomme +358 10 435 5993, ma–pe kello 8–17 (pvm/mpm).

Voit olla maksuviiveisiin liittyen yhteydessä luotonvalvontaan lähettämällä viestin verkkopankin kautta. S-Pankin verkkopankkitunnukset ovat maksuttomat. Voit hakea niitä asiakaspalvelupisteessä

Jos et pääse käyttämään verkkopankkia, voit soittaa asiakaspalveluumme, joka palvelee lainojen ja luottojen maksuviiveisiin liittyen ma-pe klo 10-15.

Muut yhteystiedot

Pankkitunnusten sulkupalvelu 

puh. 09 6964 6820 (pvm/mpm, 24 h/vrk)

Jos verkkopankkitunnuksesi tai puhelimesi, jossa on käytössä S-mobiililla tunnistaminen, katoavat tai varastetaan, estä viipymättä niiden käyttö soittamalla pankkitunnusten sulkupalveluun. Ulkomailta soitettaessa +358 9 6964 6820.

Sulkemisen jälkeen et voi enää käyttää verkkopankkitunnuksiasi tai S-mobiililla tunnistamista. Hae uusia tunnuksia asiakaspalvelupisteessämme ja ota tunnistaminen uudelleen käyttöön S-mobiilissa.

Korttien sulkupalvelu 

puh. 020 333 (pvm/mpm, 24 h/vrk)

Jos pankki- tai luottokorttisi on kadonnut tai varastettu, sulje se heti soittamalla pankkien yhteiseen sulkupalveluun. Vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille. Ulkomailta soitettaessa +358 20 333.

Osuuskaupan asiakasomistajuus 

Osuuskaupan asiakasomistajuuteen, asiakastietoihin, Bonukseen ja esimerkiksi lahjakortteihin liittyvissä asioissa sinua palvelevat S-ryhmän asiakaspalvelupisteet ja s-kanava.fi

Etsi lähin asiakaspalvelupiste

Siirry S-kanavalle

Päivitä yhteystietosi

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi

Anna palautetta

Jos asiasi koskee henkilökohtaisia pankkiasioitasi, lähetä meille viesti verkkopankissa tai S-mobiilissa. Pääset kirjautumaan verkkopankkiin alla olevasta painikkeesta.

Halutessasi voit myös soittaa meille numeroon 010 76 5800 (ma–pe kello 9–16, 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/minuutti).

Jos asiasi ei koske henkilökohtaisia pankkiasioitasi vaan haluat antaa yleistä palautetta tuotteistamme, palveluistamme tai toiminnastamme, voit tehdä sen palautelomakkeella. Siirry antamaan palautetta

Asiakaspalautteilla on tärkeä rooli S-Pankin tuotteita ja palveluita kehitettäessä. Asiakaspalautteiden systemaattisella analysoinnilla pyrimme varmistamaan ja ylläpitämään korkealaatuisen palvelutason kaikessa toiminnassamme.

Meille voit antaa palautetta puhelimitse, oheisella palautelomakkeella, verkkoviestillä, kirjeitse tai käymällä toimipaikassa. Kaikkiin asiakaspalautteisiin vastataan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2 viikon kuluessa. Mikäli itse asian käsittely vie pidempään, olemme kuitenkin sinuun yhteydessä ja kerromme missä mennään.

Jos olet tyytymätön pankin antamaan vastaukseen asiassasi, on sinulla myös oikeus viedä sinun ja pankin välinen erimielisyys Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan (FINE) tai sen yhteydessä toimivan Pankkilautakunnan tai kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Kuluttajariitalautakunta antaa ratkaisusuosituksia kirjallisiin valituksiin.