Siirry suoraan sisältöön

Wealth Planning ‒ yksilöllistä varallisuus- ja perintösuunnittelua

Yksilöllinen varallisuus- ja perintösuunnittelu sekä niihin liittyvät lakipalvelut ovat tärkeä osa pitkän aikajänteen varallisuudenhoitoa. Toimimme luotettuna asiantuntijakumppaninasi, jonka puoleen voit kääntyä sijoituksiisi tai muuhun varallisuuteesi liittyvissä juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua koko asiakassuhteen ajan ja tavoitteenamme on luoda ratkaisuja, joihin sinä ja jälkipolvesi voitte olla tyytyväisiä vielä vuosikymmentenkin päästä. Wealth Planning -palvelumme ovat tarjolla osana yksilöllistä varainhoitokokonaisuutta ja pääosin ilman erillistä lisäveloitusta niille asiakkaillemme, joilla on varainhoidossa yli 500 000 euroa.

Osio otsikolla Hyötysi palvelusta

Hyötysi Wealth Planning -palvelusta

Osana jotain suurempaa

Tunnistamme työmme suuren merkityksen. Se on varmistaa, että sinun ja perheesi varallisuus kasvaa ja kehittyy turvallisesti yli sukupolvien, tahtosi mukaan. Wealth Planning -tiimissämme yhdistyvät vuosikymmenten laki-, vero- ja sijoitusosaaminen, jotka ovat aina käytössäsi. Räätälöitynä ja henkilökohtaisesti.

Veera Kosonen
johtaja, Wealth Planning & Family Office

Osio otsikolla Palvelun sisältö

Wealth Planning -palvelun sisältö

Varallisuus- ja omistusrakennesuunnittelu

Olennaisimpana osana Wealth Planning -palveluamme on kokonaisvaltainen varallisuus- ja omistusrakennesuunnittelu sekä jatkuva avustaminen ja kumppanuus suunnittelun tukenasi koko asiakassuhteen ajan. Laadimme sinulle kokonaisvaltaisen kartoituksen ja oman tahtotilasi perusteella yksilöllisesti räätälöidyn varallisuussuunnitelman.

Juridiset asiakirjat ja ratkaisut

Sinetöimme yksilöllisesti räätälöidyt varallisuussuunnitteluratkaisumme laatimalla toiveidesi mukaiset ja perheenne tarpeita vastaavat perhe- ja perintöoikeudelliset asiakirjat. Muiden lakiasioiden toteutus järjestyy kauttamme yhteistyökumppaniemme avustuksella Wealth Planning -tiimimme koordinoimana.

Tilanteesi ja tavoitteesi kartoitus

Kartoitamme tarpeesi selvittämällä sinun ja perheesi varallisuuteen sekä mahdolliseen yritysvarallisuuteenne liittyvät asiakokonaisuudet. Huomioimme verotukselliset kysymykset, selvitämme kannattavimman ja tehokkaimman omistusrakenteen sekä tarkastelemme varallisuutesi turvaamiseen ja riskienhallintaan liittyvät kysymykset.

Asiakkuuden hoito

Apunasi on sinulle nimetty, varallisuussuunnitteluun erikoistunut juristi, jonka puoleen voit kääntyä milloin tahansa olipa sitten kyse sinun, perheesi tai yhtiösi asioista. Meille on tärkeintä ymmärtää tarpeesi ja tavoitteesi, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua koko asiakassuhteen ajan - räätälöitynä ja henkilökohtaisesti.

Asiantuntijakumppaninne yli sukupolvien

Haluamme toimia perheenne luotettuna asiantuntijakumppanina, jonka puoleen voitte aina kääntyä sijoituksiinne tai muuhun varallisuuteenne liittyvissä juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Tavoitteemme on luoda varallisuussuunnitteluratkaisuja, joihin sinä ja jälkipolvesi voitte olla tyytyväisiä vielä vuosikymmentenkin päästä.

Oskari, Emil & Veera
Wealth Planning -tiimi

Osio otsikolla Haluaisitko tietää lisää?

Haluaisitko tietää lisää?

Kerromme mielellämme lisää Wealth Planning -palvelustamme henkilökohtaisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Tallennamme kaikki asiakkaiden kanssa käydyt puhelut asiakastapahtumien varmentamiseksi, lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi sekä asiakaspalvelun parantamiseksi. Löydät lisätietoa henkilötietojen käsittelystä osoitteesta www.s-pankki.fi/tietosuoja.

Veera Kosonen
johtaja,
Family Office &
Wealth Planning
09 6134 640609 6134 6406
veera.kosonen@s-pankki.fi

  

Oskari Lepistö
juristi, Senior Wealth Planner
09 6134 610809 6134 6108
oskari.lepisto@s-pankki.fi

  

Emil Ikäheimonen
juristi, Wealth Planner
09 6134 616109 6134 6161
emil.ikaheimonen@s-pankki.fi