Siirry suoraan sisältöön

Medialle

S-Pankin viestintä tarjoaa median edustajille ajankohtaista tietoa S-Pankista. Voit ottaa yhteyttä joko viestintään tai suoraan asiantuntijoihimme.

S-Pankin uutiskirjeestä saat tietoa uusista tuotteistamme ja ajankohtaisista uutisistamme. Verkkosivuillamme julkaisemme ymmärrettäviä juttuja arjen talousasioista sekä säästämisestä ja sijoittamisesta.

Osio otsikolla Yhteystiedot

Mediapalvelu, yhteystiedot

S-Pankin mediapalvelu palvelee mediaa arkisin klo 9–16.

Mediapuhelin: 010 767 9300

Sähköposti: viestinta@s-pankki.fi 

Postiosoite: PL 77, 00088 S-RYHMÄ

Halutessasi voit myös olla suoraan yhteydessä viestintäpäälliköihin tai S-Pankin asiantuntijoihin.

Oletko yksityishenkilö tai S-Pankin asiakas? Olethan yhteydessä S-Pankin asiakaspalveluun. Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu palvelee numerossa 010 76 5800010 76 5800 (pvm/mpm). 

Viestintä

Johto

Asiantuntijat

Osio otsikolla S-Pankki sosiaalisessa mediassa

S-Pankki sosiaalisessa mediassa

S-Pankilla on yksi virallinen S-Pankki-sivu suosituimmissa sosiaalisen median palveluissa Facebookissa ja Instagramissa. Virallisen sivun tunnistaa sinisestä vahvistettu sivu -merkistä profiilikuvan ja sivun nimen yhteydessä. Vahvistettu sivu -merkintä esiintyy myös virallisen S-Pankki-sivun julkaisuissa. Lisäksi S-Pankin X-tilillä on Twitterin myöntämä varmistettu tili -merkintä joka esiintyy jokaisessa julkaisussamme. Facebookin ja Instagramin Ohje- ja tukikeskus -sivustolta löytyy lisätietoja aiheeseen liittyen.

Facebook: Mikä vahvistettu sivu tai profiili on?
Instagram: Mikä on vahvistettu-merkki Instagramissa?
X: Lisätietoja vahvistetuista tileistä (lisätiedot englanniksi)

S-Pankin virallisilla sosiaalisen median tileillä Facebookissa, Instagramissa, X:ssä, LinkedInissä ja YouTubessa julkaistaan ainoastaan turvallisia linkkejä, jotka johtavat pääsääntöisesti S-Pankin omilla verkkosivuilla julkaistuihin tiedotteisiin, artikkeleihin tai esimerkiksi kotimaisen median julkaisemiin uutisartikkeleihin, jotka liittyvät S-Pankkiin. S-Pankin TikTok-tilillä ei turvallisuussyistä julkaista linkkejä.


S-Pankki Facebookissa
@S-Pankki

 

S-Pankki Instagramissa
@S_Pankki

 

S-Pankki X:ssä
@S_Pankki

 

S-Pankki LinkedInissä
@S-Pankki

 

S-Pankki Youtubessa
@S-Pankki

 

S-Pankki TikTokissa
@S_Pankki

Osio otsikolla Taloustiedot

Taloustiedot

S-Pankki julkaisee vuosittain tilinpäätöstiedotteen, vuosikertomuksen, puolivuosikatsauksen vuoden kuudelta ensimmäiseltä kuukaudelta sekä osavuosikatsaukset vuoden kolmelta ja yhdeksältä ensimmäiseltä kuukaudelta. Löydät S-Pankin tuoreimman tulosjulkistuksen alta.

Osio otsikolla Tulosjulkistukset

Tulosjulkistukset

Tammi-maaliskuun osavuosikatsaus: 7.5.2024 klo 9.00. Julkaisu tapahtuu pörssitiedotteena.

Osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä S-Pankki järjestää webcastin klo 10.00-11.00. Tilaisuus on englanninkielinen ja se on suunnattu S-Pankin osakkeenomistajille, institutionaalisille sijoittajille, analyytikoille ja medialle.


Puolivuotiskatsaus: 1.8.2024
Osavuosikatsaus Q3: 7.11.2024
Tilinpäätöstiedote vuodelta 2024: 6.2.2025

Osio otsikolla Kuvapankki

Kuvat, logot ja S-ryhmän mediapalvelu

S-ryhmän ja S-Pankin yhteisestä kuvapankista löytyy kuvia S-Pankin asiantuntijoista, S-Pankin logot sekä muuta kuvamateriaalia S-Pankista.

Kuvapankkiiin

S-ryhmän mediapalvelusta löydät muun muassa S-ryhmän viestinnän yhteystiedot sekä tiedotteet.

Mediapalveluun