Gå direkt till innehållet

S-Banken Private Tammerfors

 

010 230 3860010 230 3860 (lna/msa)

 

Välkommen till ett möte med oss

Våra mål är att trygga dina tillgångar, säkerställa riskhanteringen och se till att dina investeringar ger avkastning. Som vår kund har du tillgång till omfattande förmögenhetsplaneringstjänster, som också beaktar din familj och ett eventuellt familjeföretag. Välkommen att diskutera med oss om en skräddarsydd helhet som passar just dig.

S-Banken Private Tammerforsteamet

Så tar du dig hit

Vårt kontor ligger på Hämeenkatu, i byggnaden i hörnet av Pellavatehtaankatu och Hämeenkatu. Entrédörren är öppen under kontorstid. Det finns en dörrklocka utanför kontoret.

 

Ankomst med bil

De närmaste parkeringshallarna är P-Hämppi (från Ratapihankatu eller Pellavatehtaankatu), P-Koskikeskus (från Suvantokatu) och P-Asema (från Rautatienkatu).

 

Ankomst med kollektivtrafik

Spårvagnarna 1 och 3 stannar på Hämeenkatu i Koskipuisto hållplatsen, framför servicestället. Den närmaste busshållplatsen ligger på Koskipuisto och Hataanpään valtatie. Kontoret ligger på kort gångavstånd från Centraltorget och järnvägsstationen.

Identifiering i samband med möten

Vi ber dig identifiera dig i samband med möten eller samtal. Glöm alltså inte att ta med dig en identifieringshandling till mötet. Som identifieringshandling godtar vi identitetskort, pass och identifiering med S-mobil.

Läs mer om identifieringshandlingar som godtas

Identifiering med appen S-mobil