Siirry suoraan sisältöön

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka USD 2022 II

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka USD 2022 II on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka tuotto ja pääomanpalautus ovat sidottuja 100 pohjoisamerikkalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoittajalle maksetaan sijoitusaikana kuponkituottoa vuosittain ja lainan alkuperäinen nimellisarvo palautetaan erääntymispäivänä, mikäli enintään 15 viiteyhtiötä kohtaa luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana.  Mahdollisesta 16:nnesta luottovastuutapahtuman kohdanneesta viiteyhtiöstä alkaen kukin luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdannut viiteyhtiö pienentää lainan tuotonlaskennassa käytettävää, jäljellä olevaa nimellisarvoa sekä eräpäivänä takaisinmaksettavaa nimellisarvoa 5,0 prosenttiyksiköllä (1/20) alkuperäisestä. Lainaan sisältyvän vivutuksen vuoksi jokaisen viiteyhtiön paino on noin viisinkertainen verrattuna indeksin yhtiöiden normaalipainoihin. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi ja vakava maksuhäiriö.

Liikkeeseenlaskupäivä 30.6.2017
Eräpäivä 15.7.2022
Liikkeeseenlaskija Danske Bank A/S
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

100 pohjoisamerikkalaista High Yield -yhtiötä, jotka kuuluvat Markit CDX North America High Yield -indeksin sarjaan 28.

Tuottomahdollisuus

Joukkovelkakirjalaina maksaa vuosittain kiinteää kuponkituottoa 7,0 %.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on vähintään 35, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan. Luottovastuuaika: 30.6.2017–20.6.2022.