Siirry suoraan sisältöön

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka USD 2022 II

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka USD 2022 II on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka tuotto ja pääomanpalautus ovat sidottuja 100 pohjoisamerikkalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoittajalle maksetaan sijoitusaikana kuponkituottoa vuosittain ja lainan alkuperäinen nimellisarvo palautetaan erääntymispäivänä, mikäli enintään 15 viiteyhtiötä kohtaa luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana.  Mahdollisesta 16:nnesta luottovastuutapahtuman kohdanneesta viiteyhtiöstä alkaen kukin luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdannut viiteyhtiö pienentää lainan tuotonlaskennassa käytettävää, jäljellä olevaa nimellisarvoa sekä eräpäivänä takaisinmaksettavaa nimellisarvoa 5,0 prosenttiyksiköllä (1/20) alkuperäisestä. Lainaan sisältyvän vivutuksen vuoksi jokaisen viiteyhtiön paino on noin viisinkertainen verrattuna indeksin yhtiöiden normaalipainoihin. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi ja vakava maksuhäiriö.

Tuotteen seuranta (PDF, 15 kt)

Liikkeeseenlaskupäivä 30.6.2017
Eräpäivä 15.7.2022
Liikkeeseenlaskija Danske Bank A/S
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

100 pohjoisamerikkalaista High Yield -yhtiötä, jotka kuuluvat Markit CDX North America High Yield -indeksin sarjaan 28.

Tuottomahdollisuus

Joukkovelkakirjalaina maksaa vuosittain kiinteää kuponkituottoa 7,0 %.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on vähintään 35, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan. Luottovastuuaika: 30.6.2017–20.6.2022.