Siirry suoraan sisältöön
S-mobiilin pankkipalvelut, verkkopankki ja S-mobiilin tunnistaminen ovat poissa käytöstä keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 23.00–7.00. Pahoittelemme katkosta palveluiden käytössä.

Yrityslainakori Eurooppa Kuponki Vipu II

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Eurooppa Kuponki Vipu II on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka tuotto ja pääoman palautus ovat sidottuja 75 eurooppalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoittajalle maksetaan sijoitusaikana kuponki vuosittain ja lainan alkuperäinen nimellisarvo palautetaan erääntymispäivänä, mikäli enintään yhdeksän viiteyhtiötä kohtaa luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana. Mahdollisesta kymmenennestä luottovastuutapahtuman kohdanneesta viiteyhtiöstä alkaen kukin luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdannut viiteyhtiö pienentää lainan tuotonlaskennassa käytettävää, jäljellä olevaa nimellisarvoa sekä eräpäivänä takaisinmaksettavaa nimellisarvoa noin 6,67 prosenttiyksiköllä (noin 1/15) alkuperäisestä. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi, vakava maksuhäiriö, valtiollinen väliintulo ja velkojen uudelleenjärjestely.

Liikkeeseenlaskupäivä 22.2.2016
Eräpäivä 20.1.2021
Liikkeeseenlaskija Nordea Pankki Suomi Oyj
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/profit-anchor' for 'Finnish']

Tuottohistoria 14.01.2021

Erääntymisarvo 93,33 %
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

Markit iTraxx Europe Crossover -indeksin Sarjan 24 yhtiöt (75 eurooppalaista High Yield -yhtiötä).

Tuottomahdollisuus

Joukkovelkakirjalaina maksaa vuosittain kiinteän kupongin 6,9 % p.a. Kuponki maksetaan jäljellä olevalle nimellisarvolle.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on 24 tai enemmän, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan. Luottovastuuaika: 22.2.2016–20.12.2020.