Siirry suoraan sisältöön

Yksilöllinen varainhoito

Henkilökohtainen yksityispankkiirisi kartoittaa yhdessä kanssasi kokonaistilanteesi ja laatii etusi ja tavoitteesi huomioivan suunnitelman varojesi hoitamiseksi. Ratkaisu toteutetaan yhdessä salkunhoitajiemme kanssa, jotka etsivät aktiivisesti tuoton lähteitä tavoitteiden saavuttamiseksi ja huolehtivat, että kokonaisuus on henkilökohtaisen riskiprofiilisi mukainen. Räätälöimme ratkaisut sijoitustavoitteidesi ja -tarpeittesi mukaan. Varainhoidossa pyrimme huomioimaan perheenjäsentesi henkilökohtaiset tarpeet yli sukupolvien. Yksilöllinen varainhoitopalvelumme on tarjolla kaikille Private Banking -asiakkaille erillisen sopimuksen mukaisesti.

Kaikki alkaa sinusta

Yksityispankkiirina minulle on tärkeintä tuntea sinut ja tarjota sinulle laadukasta, henkilökohtaista palvelua. Yhdessä kokeneen ja laaja-alaisen asiantuntijatiimin kanssa muodostamme parhaan varainhoidon ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi, toiveittesi ja elämäsi ehdoilla. Räätälöitynä ja henkilökohtaisesti.

Eveliina McCarthy
senior yksityispankkiiri

Osio otsikolla Palvelun sisältö

Sijoittajalle, joka arvostaa tehokkuutta ja vaivattomuutta

 • Käymme yhdessä läpi sijoitustavoitteesi ja kartoitamme kokonaistilanteesi.
 • Löydämme juuri sinulle sopivat sijoitusratkaisut.
 • Päivitämme tilannettasi säännöllisesti.
 • Teemme muutoksia varojesi hoitoon, mikäli tavoitteesi tai tilanteesi muuttuu.
 • Sinun ei tarvitse kantaa huolta sijoituspäätösten tekemisestä.
 • Varojasi hoitavat alan huippuammattilaiset.
 • Apuna arjessa on henkilökohtainen yksityispankkiirisi.
 • Käytössäsi on pitkän linjan sijoitus- ja riskienhallintaosaaminen.
 • Keräämme oman analyysin lisäksi parhaat ideat kumppaniverkostostamme.
 • Seuraamme ja kontrolloimme salkkusi riskiä teknisin apuvälinein – ihminen tekee kuitenkin päätökset.
 • Hoidamme varallisuuttasi yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Yli odotusten

Työni ytimessä on ymmärtää yksilölliset tarpeesi ja tarjota ainutlaatuista, henkilökohtaista palvelua sekä ylittää odotuksesi. Yhdessä kokeneen ja laaja-alaisen asiantuntijatiimin kanssa muodostamme parhaan varallisuudenhoidon ratkaisun tarpeisiisi. Räätälöitynä ja henkilökohtaisesti. 

Christian Wahlstein
senior yksityispankkiiri

Osio otsikolla Hoito- ja seurantasuunnitelma

Asiakkuuden hoito- ja seurantasuunnitelma

Tapaaminen ja sijoitussuunnitelma

Kaikki alkaa tapaamisella ja tilanteesi läpikäynnillä. Laadimme juuri sinulle sopivan suunnitelman tuotto- ja riskiprofiilisi mukaisesti.

Varojesi hoito

Etusi ja tavoitteesi ohjaavat tekemistämme. Salkunhoitajamme etsivät markkinoilta aktiivisesti tuoton lähteitä ja huolehtivat siitä, että salkkusi riskiprofiili pysyy tavoitteesi mukaisena.

Raportointi

Saat yhteenvedon salkkusi tilanteesta kuukausittain sekä verotukseen liittyvät raportit vuosittain. Raportit ovat saatavilla myös verkkopalvelustamme.

Säännöllinen yhteydenpito

Henkilökohtainen yksityispankkiirisi vastaa säännöllisestä yhteydenpidosta läpi asiakkuuden. Yksityispankkiiriisi on helposti tavoitettavissa ja reagoi nopeasti yhteydenottoihin.

Osio otsikolla Haluaisitko kuulla lisää?

Haluaisitko kuulla lisää Private Banking -asiakkuudesta?

 

Kerromme mielellämme lisää Private Banking -palveluistamme sinulle henkilökohtaisesti. Olit sitten nykyinen asiakkaamme tai asiakkuudesta kiinnostunut, kokeneet ja asiantuntevat yksityispankkiirimme avustavat sinua kysymystesi kanssa. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Yksityispankkiirien ja asiantuntijoiden yhteystiedot