Siirry suoraan sisältöön

Eurooppalaiset Finanssiyhtiöt Booster

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Eurooppalaiset Finanssiyhtiöt Booster on pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, joka tarjoaa mahdollisuuden hyötyä kymmenen eurooppalaisen finanssialan yhtiön osakkeesta muodostetun osakekorin mahdollisesta arvonnoususta 5 vuoden sijoitusaikana.

Tuote tarjoaa sijoittajalle korkean osallistumisen osakekorin nousuun: eräpäivänä maksettava tuotto lasketaan kertomalla osakekorin mahdollinen positiivinen tuotto 245 % tuottokertoimella. Jos osakekorin tuotto on nolla tai negatiivinen, sijoitukselle ei makseta tuottoa.

Sijoittajalle eräpäivänä takaisinmaksettavan nimellispääoman suuruus on ehdollinen EURO STOXX Banks Price -indeksin kehitykselle sijoitusaikana. Koko nimellispääoma maksetaan takaisin, mikäli indeksi ei ole loppuarvon määrityspäivänä laskenut yli 30 % alkuarvostaan. Jos indeksi loppuarvon määrityspäivänä tarkasteltuna on laskenut yli 30 % lähtöarvostaan, määräytyy eräpäivänä takaisinmaksettava summa indeksin kehityksen perusteella.

Liikkeeseenlaskupäivä 14.10.2015
Eräpäivä 14.10.2020
Liikkeeseenlaskija Danske Bank A/S
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

Kymmenen osakkeen tasapainoin muodostama osakekori sekä EURO STOXX Banks Price -indeksi. Osakekorin yhtiöt ovat Allianz SE, Banco Santander S.A., HSBC Holdings plc, Munich Re, Nordea Bank AB, Sampo Oyj, Skandinaviska Enskilda Banken AB, Swedbank AB, Swiss Re AG ja Zurich Insurance Group AG.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun nimellispääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan.