Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Private Visa

S-Pankki Private Visa on lähimaksuominaisuudella varustettu yhdistelmäkortti eli pankki- ja luottokortin yhdistelmä. Korttia voi käyttää kaikkeen maksamiseen kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Private Banking -asiakkaillemme kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton. Yhdistelmäkortin myöntämisen edellytyksenä on, että asiakkaalla on vähintään 300 000 euroa S-Pankin varainhoidossa ja hän on S-ryhmän asiakasomistaja.

Otathan yhteyttä omaan yksityispankkiiriisi, jos olet kiinnostunut S-Pankki Private Visa -kortista.

FIM Visa on nyt S-Pankki Private Visa


FIM Private Banking Visa -kortti uudistui 1.6.2022 ja sen nimi muuttui S-Pankki Private Visaksi.
Kortin uudistumisen myötä kortinhaltijat saavat käyttöönsä S-Etukortilta tutut ja toivotut ominaisuudet, joiden ansiosta kortilla voi jatkossa kerryttää myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoksista. Uusien ominaisuuksien ohella uudistus näkyy vain kortin uudessa ulkonäössä, joten korttiin mahdollisesti liitetyt lisäarvopalvelut säilyvät edelleen ennallaan. Olemme lähettäneet kirjeitse lisätietoa muutoksesta henkilökohtaisesti kaikille asiakkaillemme, joilla on ollut FIM Visa -kortti.

Osio otsikolla Edut

Yhdistelmäkortin edut

  • Käytössäsi on jopa 20 000 euron luottoraja. Voit maksaa kortilla ostoksesi suoraan pankkitililtäsi tai luotolla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
  • Maksaessasi kortilla S-ryhmän ostoksia voit kerryttää Bonusta jopa 5 % ja maksutapaetua 0,5 %.
  • Voit nostaa käteistä kotimaisista käteisautomaateista ja ulkomailla automaateista, joissa on Visa-tunnus.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Visa Secure -palvelun, jonka avulla voit tehdä turvallisesti ostoksia verkossa. Visa Secure -palvelun käyttöön tarvitset pankkitunnukset.
  • StopService-palvelulla poistat käytöstä yhdellä soitolla kaikki tärkeät pankkikorttisi tai matkapuhelinliittymäsi, mikäli ne katoavat tai varastetaan.
  • Priority Pass -kortilla pääset yli 1000 lentokenttäloungeen eri puolilla maailmaa.
  • Concierge-palvelusta voit esimerkiksi varata kokonaisen lomamatkan tai hoitaa liput suosikkiartistisi konserttiin tai lahjan ystäväsi merkkipäivän kunniaksi. Mikäli lompakkosi katoaa tai varastetaan, saat palvelun avulla nopeasti käteistä ja matkalippuja.
  • Avaimesi ja matkatavarasi saavat turvapalvelun, joka varmistaa omaisuutesi palautumisen sen kadotessa. Avaimenperät ja matkatavaralaatat toimitetaan kortin yhteydessä.
Osio otsikolla Luottokortin korko

S-Pankki Private Visa Credit -luottokortin korko


S-Pankki Private Visa Credit on jatkuva luotto, jonka vuotuinen korko on Euribor 3 kk (0,232 %, 7/2022) + 11,95 %-yksikköä. Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Kuluttajansuojalain mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 20,103 % olettaen, että viitekorko on 0,232 % (7/2022). Todellisessa vuosikorossa on huomioitu koron lisäksi vuosimaksu 50 €. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta sekä luottosopimuksen kestosta.

Heräsikö kysymyksiä?