Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Private Visa

S-Pankki Private Visa on lähimaksuominaisuudella varustettu yhdistelmäkortti eli se on sekä pankkikortti että luottokortti. Voit käyttää korttia kaikkeen maksamiseen kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Private Banking -asiakkaanamme kortti on sinulle kuukausi- ja vuosimaksuton. Yhdistelmäkortin myöntämisen edellytyksenä on, että asiakkaalla on vähintään 300 000 euroa S-Pankin varainhoidossa.

FIM Visa on jatkossa S-Pankki Private Visa


FIM Private Banking Visa -kortti uudistuu 1.6.2022 ja sen nimi muuttuu S-Pankki Private Visaksi.
Kortin uudistumisen myötä saat käyttöösi S-Etukortilta tutut ja toivotut ominaisuudet,
joiden ansiosta voit jatkossa kerryttää myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoksistasi.
Uusien ominaisuuksien ohella uudistus näkyy vain kortin uudessa ulkonäössä, joten korttiin
mahdollisesti liitetyt lisäarvopalvelut säilyvät edelleen ennallaan. Olemme lähettäneet kirjeitse lisätietoa muutoksesta henkilökohtaisesti kaikille asiakkaillemme, joilla on FIM Visa -kortti.

Osio otsikolla Edut

Yhdistelmäkortin edut

  • Käytössäsi on jopa 20 000 euron luottoraja. Voit maksaa kortilla ostoksesi suoraan pankkitililtäsi tai luotolla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
  • Voit nostaa käteistä kotimaisista käteisautomaateista ja ulkomailla automaateista, joissa on Visa-tunnus.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Visa Secure -palvelun, jonka avulla voit tehdä turvallisesti ostoksia Internetissä. Visa Secure -palvelun käyttöön tarvitset pankkitunnukset.
  • StopService-palvelulla poistat käytöstä yhdellä soitolla kaikki tärkeät pankkikorttisi tai matkapuhelinliittymäsi, mikäli ne katoavat tai varastetaan.

 

  • Priority Pass -kortilla pääset yli 1000 lentokenttäloungeen eri puolilla maailmaa.
  • Concierge-palvelusta voit esimerkiksi varata kokonaisen lomamatkan tai hoitaa liput suosikkiartistisi konserttiin tai lahjan ystäväsi merkkipäivän kunniaksi. Mikäli lompakkosi katoaa tai varastetaan, saat palvelun avulla nopeasti käteistä ja matkalippuja.
  • Avaimesi ja matkatavarasi saavat turvapalvelun, joka varmistaa omaisuutesi palautumisen sen kadotessa. Avaimenperät ja matkatavaralaatat toimitetaan kortin yhteydessä.
Osio otsikolla Luottokortin korko

S-Pankki Private Visa Credit -luottokortin korko

 

S-Pankki Private Visa Credit on jatkuva luotto, jonka vuotuinen korko on Euribor 3 kk (-0,552 %, 1/2022) + 9,50 %-yksikköä. Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Kuluttajansuojalain mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 16,923 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (1/2022). Todellisessa vuosikorossa on huomioitu koron lisäksi vuosimaksu 50 €. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta sekä luottosopimuksen kestosta.

Heräsikö kysymyksiä?