Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Private Visa

S-Pankki Private Visa on lähimaksuominaisuudella varustettu yhdistelmäkortti eli se on sekä pankkikortti että luottokortti. Voit käyttää korttia kaikkeen maksamiseen kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Private Banking -asiakkaanamme kortti on sinulle kuukausi- ja vuosimaksuton. Yhdistelmäkortin myöntämisen edellytyksenä on, että asiakkaalla on vähintään 300 000 euroa S-Pankin varainhoidossa.

Osio otsikolla Edut

Yhdistelmäkortin edut

  • Käytössäsi on jopa 20 000 euron luottoraja. Voit maksaa kortilla ostoksesi suoraan pankkitililtäsi tai luotolla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
  • Voit nostaa käteistä kotimaisista käteisautomaateista ja ulkomailla automaateista, joissa on Visa-tunnus.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Visa Secure -palvelun, jonka avulla voit tehdä turvallisesti ostoksia Internetissä. Visa Secure -palvelun käyttöön tarvitset pankkitunnukset.
  • StopService-palvelulla poistat käytöstä yhdellä soitolla kaikki tärkeät pankkikorttisi tai matkapuhelinliittymäsi, mikäli ne katoavat tai varastetaan.

 

  • Priority Pass -kortilla pääset yli 1000 lentokenttäloungeen eri puolilla maailmaa.
  • Concierge-palvelusta voit esimerkiksi varata kokonaisen lomamatkan tai hoitaa liput suosikkiartistisi konserttiin tai lahjan ystäväsi merkkipäivän kunniaksi. Mikäli lompakkosi katoaa tai varastetaan, saat palvelun avulla nopeasti käteistä ja matkalippuja.
  • Avaimesi ja matkatavarasi saavat turvapalvelun, joka varmistaa omaisuutesi palautumisen sen kadotessa. Avaimenperät ja matkatavaralaatat toimitetaan kortin yhteydessä.
Osio otsikolla Luottokortin korko

S-Pankki Private Visa Credit -luottokortin korko

S-Pankki Private Visa Credit on jatkuva luotto, jonka vuotuinen korko on 3 kk:n euribor-korko (-0,544 %, 7/2021) + 9,50 %-yksikköä. Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Kuluttajansuojalain mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 16,339 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (7/2021). Todellisessa vuosikorossa on huomioitu koron lisäksi vuosimaksu 50 €. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta sekä luottosopimuksen kestosta.