Siirry suoraan sisältöön

Yrityslainakori Eurooppa Kuponki Vipu USD

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Eurooppa Kuponki Vipu USD on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka tuotto ja pääomanpalautus ovat sidottuja 75 eurooppalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoittajalle maksetaan sijoitusaikana kuponki vuosittain ja lainan alkuperäinen nimellisarvo palautetaan erääntymispäivänä, mikäli enintään yhdeksän viiteyhtiötä kohtaa luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana. Mahdollisesta kymmenennestä luottovastuutapahtuman kohdanneesta viiteyhtiöstä alkaen kukin luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdannut viiteyhtiö pienentää lainan tuotonlaskennassa käytettävää, jäljellä olevaa nimellisarvoa sekä eräpäivänä takaisinmaksettavaa nimellisarvoa noin 6,67 prosenttiyksiköllä (noin 1/15) alkuperäisestä. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi, vakava maksuhäiriö ja velkojen uudelleenjärjestely.

Liikkeeseenlaskupäivä 5.1.2016
Eräpäivä 11.1.2021
Liikkeeseenlaskija SG Issuer
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

Markit iTraxx Europe Crossover -indeksin Sarjan 24 yhtiöt (75 eurooppalaista High Yield -yhtiötä)

Tuottomahdollisuus

Joukkovelkakirjalaina maksaa vuosittain kiinteän kupongin, joka on 7,5 % p.a. Kuponki maksetaan jäljellä olevalle nimellisarvolle.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on 24 tai enemmän, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan. Luottovastuuaika: 16.12.2015–20.12.2020.