Siirry suoraan sisältöön

Pääomarahastot

Pääomarahastosijoituksilla voit monipuolistaa ja hajauttaa salkkuasi perinteisten omaisuuslajien, kuten noteerattujen osakkeiden ja korkojen, ulkopuolelle tai hakea pääomasijoituksiisi hajautusta Suomen ulkopuolelta. Pääomasijoituksissa tuotto perustuu paitsi sijoituskohteiden hinnan vaihtelulle myös kohdeyhtiöiden kehittämiseen, joka näkyy parempana kasvuna sekä kannattavuutena ja sitä kautta arvonnousuna. Pääomarahastotarjontaamme kuuluu sekä perinteisiä ky-muotoisia lainapääomarahastoja että uudentyyppinen likvidimpi erikoissijoitusrahasto. Pääomarahastot on pääasiassa suunnattu Private Banking- ja instituutioasiakkaille.

S-Pankki Global Private Assets (GPA) on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa kohderahaston kautta listaamattomien yhtiöiden osakkeisiin ja lainoihin sekä jälkimarkkinoilta ostettuihin rahasto-osuuksiin.

S-Pankki GPA B (minimisijoitus 125 000 €)

S-Pankki GPA C (minimisijoitus 500 000 €)

S-Pankki GPA D (minimisijoitus 2 M€)

Hallinnoitavat täyteen sijoitetut rahastot

Tällä hetkellä uusille sijoituksille avoinna olevan S-Pankki GPA-rahaston lisäksi hallinnoimme neljää Ky-muotoista rahastoa, joiden varojen keräys on päättynyt.

Varojen keräys päättynyt 2017. Rahasto koostuu infrastruktuuriyhtiöden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

Varojen keräys päättynyt 2018. Rahasto koostuu infrastruktuuriyhtiöden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

 

Varojen keräys päättynyt 2018. Rahasto koostuu laivanvarustamoyhtiöiden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

Varojen keräys päättynyt Q1 2021. Rahasto koostuu infrastruktuuriyhtiöden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

Osio otsikolla Riskit

Tutustu myös riskeihin

Sijoitustuotteisiin liittyy riskejä, jotka sijoittajan tulisi ottaa huomioon arvioidessaan, miten sijoitustuotteet soveltuvat hänelle.

Lue erilaisista riskitekijöistä

Osio otsikolla Asiantuntijat

Pääomarahastojen asiantuntijat

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään pääomarahastoihin liittyvissä kysymyksissä. Sijoitusasioissa voit myös aina olla yhteydessä henkilökohtaiseen yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun.

Tallennamme kaikki asiakkaiden kanssa käydyt puhelut asiakastapahtumien varmentamiseksi, lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi sekä asiakaspalvelun parantamiseksi. Löydät lisätietoa henkilötietojen käsittelystä osoitteesta www.s-pankki.fi/tietosuoja.

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Ilona Karppinen
Johtaja,
Pääomarahastot
ilona.karppinen@s-pankki.fi
050 361 0858

  

 

Jocke Martelius
Sijoituspäällikkö
jocke.martelius@s-pankki.fi
041 355 0000