Siirry suoraan sisältöön

Pääomarahastot

Pääomarahastosijoituksilla voit monipuolistaa ja hajauttaa salkkuasi perinteisten omaisuuslajien, kuten noteerattujen osakkeiden ja korkojen, ulkopuolelle tai hakea pääomasijoituksiisi hajautusta Suomen ulkopuolelta. Pääomasijoituksissa tuotto perustuu paitsi sijoituskohteiden hinnan vaihtelulle myös kohdeyhtiöiden kehittämiseen, joka näkyy parempana kasvuna sekä kannattavuutena ja sitä kautta arvonnousuna. Pääomarahastotarjontaamme kuuluu sekä perinteisiä ky-muotoisia lainapääomarahastoja että kaksi uudentyyppistä likvidimpää erikoissijoitusrahastoa. Pääomarahastot on pääasiassa suunnattu Private Banking- ja instituutioasiakkaille.

S-Pankki Global Private Assets

S-Pankki Global Private Assets on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa kohderahaston kautta listaamattomien yhtiöiden osakkeisiin ja lainoihin sekä jälkimarkkinoilta ostettuihin rahasto-osuuksiin.

S-Pankki Global Private Assets B (minimisijoitus 125 000 €)

S-Pankki Global Private Assets C (minimisijoitus 500 000 €)

S-Pankki Global Private Assets D (minimisijoitus 2 M€)

S-Pankki European Private Credit

S-Pankki European Private Credit on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa kohderahaston kautta yksityisesti liikkeeseenlaskettuihin velkainstrumentteihin pääasiassa Euroopassa.

S-Pankki European Private Credit B (Minimisijoitus 100 000 €)

S-Pankki European Private Credit C (Minimisijoitus 400 000 €)

S-Pankki European Private Credit D (Minimisijoitus 2 M€)

Hallinnoitavat täyteen sijoitetut rahastot

FIM Infrastructure Mezzanine Debt Fund I Ky

Varojen keräys päättynyt 2017. Rahasto koostuu infrastruktuuriyhtiöden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

FIM Infrastructure Mezzanine Debt Fund II Ky

Varojen keräys päättynyt 2018. Rahasto koostuu infrastruktuuriyhtiöden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

FIM Private Debt Fund I Ky

 

Varojen keräys päättynyt 2018. Rahasto koostuu laivanvarustamoyhtiöiden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

FIM Infrastructure Mezzanine Debt Fund III Ky

Varojen keräys päättynyt Q1 2021. Rahasto koostuu infrastruktuuriyhtiöden lainoista ja sen sijoitusstrategia on Private Credit.

Osio otsikolla Riskit

Tutustu myös riskeihin

Sijoitustuotteisiin liittyy riskejä, jotka sijoittajan tulisi ottaa huomioon arvioidessaan, miten sijoitustuotteet soveltuvat hänelle.

Lue erilaisista riskitekijöistä

Osio otsikolla Asiantuntijat

Pääomarahastojen asiantuntijat

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään pääomarahastoihin liittyvissä kysymyksissä. Sijoitusasioissa voit myös aina olla yhteydessä henkilökohtaiseen yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun.

Tallennamme kaikki asiakkaiden kanssa käydyt puhelut asiakastapahtumien varmentamiseksi, lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi sekä asiakaspalvelun parantamiseksi. Löydät lisätietoa henkilötietojen käsittelystä osoitteesta www.s-pankki.fi/tietosuoja.

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Annika Henriksson
salkunhoitaja,
pääomarahastot
09 6134 671309 6134 6713
annika.henriksson@s-pankki.fi