Siirry suoraan sisältöön

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka USD 2022

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

Yrityslainakori Pohjois-Amerikka USD 2022 on noin viisivuotinen pääomaturvaamaton joukkovelkakirjalaina, jonka tuotto ja pääomanpalautus ovat sidottuja 99 pohjoisamerikkalaisen High Yield -yhtiön luottoriskiin.

Sijoittajalle maksetaan sijoitusaikana kuponki neljännesvuosittain ja lainan alkuperäinen nimellisarvo palautetaan erääntymispäivänä, mikäli enintään 14 viiteyhtiötä kohtaa luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana.  Mahdollisesta 15:nnestä luottovastuutapahtuman kohdanneesta viiteyhtiöstä alkaen kukin luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdannut viiteyhtiö pienentää lainan tuotonlaskennassa käytettävää, jäljellä olevaa nimellisarvoa sekä eräpäivänä takaisinmaksettavaa nimellisarvoa 5,0 prosenttiyksiköllä (1/20) alkuperäisestä. Lainaan sisältyvän vivutuksen vuoksi jokaisen viiteyhtiön paino on noin viisinkertainen verrattuna indeksin yhtiöiden normaalipainoihin. Luottovastuutapahtumia ovat konkurssi ja vakava maksuhäiriö.

Liikkeeseenlaskupäivä 21.4.2017
Eräpäivä 10.1.2022
Liikkeeseenlaskija Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

99 pohjoisamerikkalaista High Yield -yhtiötä, jotka kuuluvat Markit CDX North America High Yield -indeksin sarjaan 27.

Tuottomahdollisuus

Joukkovelkakirjalaina maksaa neljännesvuosittain kiinteän kupongin 7,0 % p.a. (vuotuista tuottoa). Kuponki maksetaan jäljellä olevalle nimellisarvolle.

Pääomaturva

Sijoitus ei ole pääomaturvattu, joten sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai jopa kokonaan. Mikäli luottovastuutapahtuman luottovastuuaikana kohdanneita viiteyhtiöitä on vähintään 34, menettää sijoittaja sijoitetun pääoman kokonaisuudessaan. Luottovastuuaika: 21.4.2017–20.12.2021.