Gå direkt till innehållet

S-Banken Private Helsingfors

 

010 76 5810010 76 5810 (kundtjänst, lna/msa)

 

Välkommen till ett möte med oss

Redan ett bra möte med en sakkunnig kapitalförvaltare kan vara en vändpunkt mot en rikare framtid. Det är bra att då och då utvärdera läget och utbyta tankar med en sakkunnig. Välkommen till ett möte med oss – tillsammans hittar vi kapitalförvaltningslösningar som uppfyller dina mål och är till din fördel.

S-Banken Private Helsingforsteamet

Så tar du dig hit

Vårt kontor ligger på Mikaelsgatan 9. Vår reception hittar du på husets sjunde våning. Det finns en summer vid entrédörren.

 

Ankomst med bil

Du kan parkera i parkeringshallen P-Kluuvi. Du kommer ner i parkeringshallen från Trädgårdsgatan vid Kajsaniemiparken eller Fabiansgatans och Norra Esplanadens hörn. Den närmaste hissen från Mikaelsgatan ligger i hörnet av Glogatan och Universitetsgatan.

Andra näraliggande parkeringsplatser är parkeringshallen i anslutning till varuhuset Stockmann och Carpark Erottaja.

 

Ankomst med kollektivtrafik

Spårvagnarna 5H och 7 stannar på Mikaelsgatan vid Aikatalo. Spårvagnarna 2, 4, 5H och 7 stannar på Alexandersgatan vid köpcentret Kämp Galleria. De närmaste metrostationerna är Järnvägstorget och Helsingfors universitet.

Identifiering i samband med möten

Vi ber dig identifiera dig i samband med möten eller samtal. Glöm alltså inte att ta med dig en identifieringshandling till mötet. Som identifieringshandling godtar vi identitetskort, pass och identifiering med S-mobil.

Läs mer om identifieringshandlingar som godtas

Identifiering med appen S-mobil