Gå direkt till innehållet

Tjänster för Private Banking-kunder

För oss är det en hederssak att tillhandahålla våra kunder vår breda expertis. Utöver diskretionär kapitalförvaltning och juridiska tjänster erbjuder vi kompletta bank- och lånetjänster samt ett omfattande utbud av olika investeringsprodukter. Du har en personlig privatbankir som hjälper dig med ekonomiska frågor och dina tillgångar förvaltas av toppexperter. Vi fokuserar på långsiktigt samarbete från generation till generation och bland våra tjänster rekommenderar vi alltid lösningar som verkligen är till din fördel.

Vår privatbanks mångsidiga Private Banking-tjänster är avsedda för kunder med ett förvaltat kapital på över 300 000 euro.

Erfarenhet som bara finns hos oss

Vår filosofi har varit densamma redan i årtionden: att öka och trygga dina tillgångar utifrån dina önskemål och din livssituation. Vi vill erbjuda dig endast det bästa – vår gedigna erfarenhet, vår kompetens och vår unika servicelösning finns alltid tillgänglig för dig. Skräddarsydd och personligen.

Pasi Poikkeus
direktör, Private Banking

Vi hittar kapitalförvaltningslösningar som är till din fördel och följer dina mål samt förvaltar dina tillgångar enligt en överenskommen plan. Tjänsten är tillgänglig för alla Private Banking-kunder.

Läs mer om diskretionär kapitalförvaltning

Med tjänsten Wealth Planning får du individuell förmögenhets- och arvsplanering samt tillhörande juridiska tjänster. Tjänsten är tillgänglig för kunder med ett förvaltat kapital på minst 500 000 euro.

Läs mer om tjänsten Wealth Planning

S-Banken Family Office är en heltäckande kapitalförvaltningstjänst för hela din familj. Tjänsten är tillgänglig för kunder med ett förvaltat kapital på över tre miljoner euro.

Läs mer om tjänsten Family Office

Privatbankir

Ditt kundförhållande sköts av en personlig privatbankir. Privatbankiren hjälper dig och fungerar som din rådgivare i alla ekonomiska frågor och önskemål.

Omfattande bank- och lånetjänster

Vi erbjuder dig omfattande bank- och lånetjänster, såsom ett konkurrenskraftigt bostadslån, brukskonto utan månads- och årsavgifter, betalkort och webbankskoder.

Digitala banktjänster

Du får tillgång till omfattande digitala tjänster, däribland webbanken och S-mobil samt tillhörande investerings- och kapitalförvaltningstjänster. S-mobil är endast för ägarkunder.

Spärrtjänsten StopService

Med StopService-tjänsten spärrar du med ett samtal alla viktiga bankkort eller mobiltelefonabonnemang om de förkommer eller blir stulna.

Concierge-tjänst

Via Concierge-tjänsten kan du till exempel boka en komplett semesterresa eller köpa biljetter till en konsert av din favoritartist eller en gåva till en vän.

Priority Pass-kort

Du får tillgång till ett Priority Pass-kort som ger dig tillträde till över 1 000 flygplatslounger världen över.

Säkerhetstjänst för nycklar och bagage

Du får en säkerhetstjänst för nycklar och bagage. Den säkerställer att du får din egendom tillbaka om den har förkommit.

Nödkontanter och -biljetter

Om din plånbok förkommer eller blir stulen får du snabbt nödkontanter och färdbiljetter via Concierge-tjänsten såväl i Finland som utomlands.

Avsnitt med titel Placeringsförsäkringar

Trygghet med en placeringsförsäkring

 

Placeringsförsäkringen är en smidig och flexibel investeringslösning för dig som på ett effektivt och planmässigt sätt vill investera på lång sikt. På samma gång tryggar du den ekonomiska framtiden för dig och dina närmaste sätt på ett klokt sätt med tanke på beskattningen.

Läs mer om placeringsförsäkringar

Avsnitt med titel S-Banken Private Visa

S-Banken Private Visa

 

Kombinationskortet S-Banken Private Visa har en kreditgräns på 20 000 euro och kontaktlös betalningsfunktion. Som vår Private Banking-kund får du kortet utan månads- och årsavgifter. Förutsättningen för beviljande av kortet är att kunden har minst 300 000 euro inom S-Bankens kapitalförvaltning och är ägarkund i S-gruppen.

Läs mer om S-Banken Private Visa

Avsnitt med titel Privatbankirer

Erfarna experter till din tjänst

 

I vår S-Banken Private Banking-tjänst är det din personliga privatbankir som sköter om den konfidentiella kundrelationen. Hos oss får du en förstklassig och personlig kapitalförvaltningstjänst som beaktar din investeringserfarenhet. Ditt innehav är inte enbart i förvar utan vi arbetar aktivt för att dina investeringar ska växa.

Läs mer om våra privatbankirer och experter