Siirry suoraan sisältöön

Arvonnan säännöt, Jätä S-Pankki Private -yhteydenottopyyntö ja voita rallikokemus

 

 1. Arvonnan järjestäjä
  S-Pankki Oyj, PL 77, 00088 S-RYHMÄ
 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
  Arvontaan voi osallistua 16.10.–29.12.2023 välisenä aikana S-Pankki Private Banking -tapaamiseen osallistumalla. Osallistumisaika päättyy 29.12.2023 klo 17.00.
 3. Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan osallistuvat 16.10.– 29.12.2023 välillä kaikki S-Pankki Private Banking -tapaamiseen osallistuneet ja Rally Experience by Marcus Grönholm -tapahtumasta ja rallikokemuksen arvonnasta kiinnostuneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole alle 18-vuotiailla henkilöillä sekä niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 4. Voittajien arvonta ja julkistaminen
  Voittajien arvonta suoritetaan kaikki kampanjaehdot täyttävien asiakkaiden kesken 19.1.2024 mennessä. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
 5. Palkinto
  Palkintoja arvotaan yksi (1) kappale. Arvonnan palkinto on yksi paikka mukaan S-Pankki Privaten järjestämään Rally Experience by Marcus Grönholm -tapahtumaan. Tapahtumassa päästään Grönholmin ralliauton kyytiin, jonka jälkeen Marcus toimii museo-oppaana yksityisessä rallimuseossaan. Tapahtumassa tulee olemaan mukana S-Pankki Private Banking -henkilökuntaa sekä sidosryhmäläisiä. Tapahtuma järjestetään kevään 2024 aikana ja tapahtuman päivämäärä ilmoitetaan heti sen varmistuessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Ilmoitathan yhteydenotossasi, mikäli et halua osallistua arvontaan, vaan olet kiinnostunut pelkästään Private Banking -asiakkuudesta.
 6. Arvonnan järjestäjän vastuu
  S-Pankki Oyj rajoittaa kaiken korvausvastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen määrään.
 7. Sääntöjen muuttaminen ja arvontaan liittyvät verot
  Kilpailun järjestäjällä on arvonnan voimassaoloaikana oikeus muuttaa näitä sääntöjä. Arvonnan osallistuva sitoutuu noudattamaan järjestäjän sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä tai sääntömuutoksia.
 8. Henkilötietojen käsittely
  Löydät lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä osoitteesta S-Pankki Oyj:n arvonta-, kilpailu- ja tapahtumaviestinnän rekisteri.