Gå direkt till innehållet

Erfarenhet som du inte får någon annanstans.

Vi vill erbjuda dig endast det bästa – vår gedigna erfarenhet, vår kompetens och vårt unika servicekoncept är alltid tillgängliga för dig. Personligen och skräddarsytt.

Utöver diskretionär kapitalförvaltning och juridiska tjänster erbjuder vi kompletta bank- och lånetjänster samt ett omfattande utbud av olika investeringsobjekt. Dessutom lanserar vi regelbundet nya investeringslösningar som förutspår megatrender och ekonomiska förändringar.

 

Privatbanken vid Finlands mest hållbara bank till din tjänst

Detta lovar vi dig: 

    • För oss är det en hederssak att tillhandahålla våra kunder vår breda expertis.
    • Personlig service är en stolthet för oss. 
    • Det är enkelt att uträtta ärenden hos oss och vår verksamhet är i Finland, nära dig.

Vårt servicekoncept Private Banking med dess mångsidiga förmåner och tjänster är riktat till kunder med ett förvaltat kapital på över 300 000 euro.

Ta del av våra tjänster

Med tjänsten Wealth Planning får du individuell förmögenhets- och arvsplanering samt tillhörande juridiska tjänster. Tjänsten är avsedd för kunder med ett förvaltat kapital på minst 500 000 euro.

Läs mer om tjänsten Wealth Planning

I vår privatbank förenas hundratals år av gedigen erfarenhet av förmögenhetsförvaltning, som alltid finns till din tjänst.

Läs om våra experter

S-Banken Private är världsmästarens val

Marcus Grönholm bytte kartläsaren till S-Banken Privates kapitalförvaltningsteam. ”Det går alltid snabbt och enkelt att sköta kapitalförvaltningsärenden, till exempel i bilen.”

Läs mer (på finska)

Titta på en video om Marcus tankar om kundrelationen (på finska)

Finlands mest hållbara bank

Finländarna har för nionde året i rad utsett S-Banken till den mest hållbara banken i Finland i i undersökningen Sustainable Brand Index, som är Nordens största varumärkesstudie om hållbar utveckling. Hållbara investeringar är inte en separat fråga för oss, utan en fast del av alla våra investeringsbeslut.

Hållbarhet i investeringar

Hållbarhet i S-Bankens verksamhet (på finska)