Luottokortti ja pankkikortti

Monipuolisella S-Etukortti Visalla voit maksaa ostoksesi ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa. Samalla kortilla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. 

Valitse tarpeesi mukaan pankkikortti, luottokortti tai yhdistelmäkortti, jossa on sekä pankki- että luottokortin ominaisuudet. Katso mitä kaikkea voit kortilla tehdä

Kaikki S-Etukortti Visa -kortit ovat osuuskauppojen asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

S-Etukortti Visa uudistuu kesän aikana, ja asiakkaiden arjessa alkaa pian näkyä Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti. Lue lisää uudistuksesta

Pankki- ja luottokortti S-Etukortti Visa Credit/Debit joustaa arjen menoissa.

  • Ei vuosi- tai kuukausimaksua.
  • Voit maksaa ostoksesi joko pankkitililtäsi tai edullisella luotolla.
  • Luotolla maksaessasi verkko-ostoksesi on turvattu ostohetkestä lähtien.  

Hae korttia

Lue lisää S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortista

Saadaksesi parhaan hyödyn luottokortistasi on tärkeää, että korttisi luottoraja vastaa tarpeitasi.

  • S-Etukortti Visan luottoraja voi olla 800–10 000 euroa.
  • Maksat vain käytetystä luotosta.
  • Luotto on heti käytetävissä.

HAE LUOTON KOROTUSTA

Näin valitset sopivan luottorajan

S-Etukortti Visa Debit -pankkikortilla voit maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa.

HAE PANKKIKORTTIA

Lue lisää S-Etukortti Visa Debit -kortista

Näin haet pankkikorttia lapselle

S-Etukortti Visa Credit -kortilla voit maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa. 

  • Kerrytät Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.
  • Sopiva kortti sinulle, joka tarvitset korttiisi vain luotto-ominaisuuden.
  • Luotolla maksaessasi ostoksesi ovat automaattisesti turvattuja ostohetkestä lähtien.

HAE LUOTTOKORTTIA

Lue lisää S-Etukortti Visa Credit -kortista

Jos haluat maksaa kortillasi sekä pankkitililtäsi että luotolla, valitse S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortti. Lue lisää kortista

Voit hakea korttia myös asiakaspalvelupisteissämme tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–to kello 9–20, pe kello 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Asiakaspalvelupisteissämme voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella ja puhelinpalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella.

Monipuolinen S-Etukortti Visa

Katso, mitä kaikkea voit kortillasi tehdä

Hyödynnä maksutapaetu

Kun maksat S-ryhmän ostoksesi S-Etukortti Visa -kortilla, saat Bonuksen päälle maksettavan 0,5 %:n lisäedun. Maksutapaetua kertyy kortilla tehdyistä debit- ja credit-puolen maksuista. Kuukauden ostoista kertynyt maksutapaetu maksetaan joka kuun 10. päivään mennessä pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin. 

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (-0,375 %, 7/2019) + 7,95 % marginaali (7,950 %, 7/2019) sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 11,375 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (7/2019) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 16,173 %. Tilinhoitopalkkio veloitetaan ainoastaan, jos kortin luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Näin tilaat kortin

Näin muutat kortin turvarajoja

Jos korttisi katoaa, toimi näin

Jos pankki- tai luottokorttisi katoaa tai varastetaan, sulje se heti soittamalla pankkien yhteiseen korttien sulkupalveluun 020 333 (pvm/mpm), joka on on avoinna 24 h/vrk. Vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille. Ulkomailta soitettaessa +358 20 333.

Tunnusluku hukassa?

Verkkopankissa voit tarkistaa S-Etukortti Visasi tunnusluvun kerran maksutta (sen jälkeen 5 euroa/kerta) tai vaihtaa tunnusluvun kokonaan uuteen, omavalintaiseen tunnuslukuun (palvelumaksu 10 euroa).

Vaihtoehtoisesti voit tilata nykyisen tunnuslukusi postitse kotiosoitteeseesi verkkopankista, S-mobiilista, asiakaspalvelupisteistämme tai soittamalla asiakaspalveluumme (palvelumaksu 5 euroa).

KIRJAUDU VERKKOPANKKIIN

Katso tarkemmat ohjeet

Usein kysyttyä

 

Kortilla verkossa maksamiseen tarvitset korttinumerosi ja kortistasi löytyvän tarkistusluvun eli CVV-luvun. Jos käyttämäsi verkkokauppa käyttää Visa Secure (aiemmin Verified by Visa) -palvelua, tarvitset verkossa maksamiseen korttitietojen lisäksi omia S-Pankin verkkopankkitunnuksiasi. 

Jotta korttimaksaminen internetissä onnistuu, tulee kortin verkkomaksurajan olla riittävä. Rajan voit tarkistaa ja muuttaa verkkopankissa ja S-mobiilissa. 

Verkossa maksaessasi voit valita, maksatko ostokset pankki- vai luottotililtäsi: 

 • Maksaminen pankkitililtä: Käytä maksamiseen korttisi kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa ja tarkistuslukua. Ensimmäiset 16 numeroa muodostavat korttinumerosi ja kolme viimeistä numeroa tarkistusluvun eli CVV-luvun.
 • Maksaminen luottotililtä: Käytä maksamiseen korttisi etupuolelta löytyvää 16 numeron numerosarjaa ja kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta löytyvää tarkistuslukua eli CVV-lukua.

Muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot muutetaan euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään 1,95 %. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visa Europe lähettää tapahtuman euroissa S-Pankkiin. Käytetty valuuttakurssi sisältäen valuuttamääräisen tapahtuman laskutuslisän (1,95 %) näkyy tapahtumatietojen yhteydessä Visa-laskulla (credit-tapahtuma) tai verkkopankin tilitapahtumissa (debit-tapahtuma).

Visa Europen englanninkielisillä sivuilla on valuuttalaskuri, jolla voit muuttaa muussa valuutassa tehdyn oston euroiksi. Huomioithan, että päivämääräksi tulee antaa se päivä, jolloin tapahtuma on kirjautunut Visalle – yleensä noin 1–3 päivää ostopäivän jälkeen.

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Puhelun yhteydessä voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella.

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan toimipaikkaan. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka