Kortit

Monipuolisella S-Etukortti Visalla voit maksaa ostoksesi kotimaassa, ulkomailla ja verkossa sekä nostaa käteistä automaateista kaikkialla maailmassa. Samalla kortilla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.  

Valitse tarpeesi mukaan pankkikortti, luottokortti tai näiden yhdistelmä. Katso mitä kaikkea voit kortilla tehdä

S-Etukortti Visa -korteista ei peritä osuuskauppojen asiakasomistajilta kuukausi- ja vuosimaksuja.

Haluatko hoitaa itse omia korttiasioitasi?

Voit hoitaa useita korttiisi liittyviä tarpeita itse silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Nämä korttiasiat voit hoitaa kätevästi itse

Hae korttia verkkopankissa

Pankki- ja luottokortti S-Etukortti Visa Credit/Debit joustaa arjen menoissa.

  • Ei vuosi- tai kuukausimaksua.
  • Voit maksaa ostoksesi joko pankkitililtäsi tai edullisella luotolla.
  • Luotolla maksaessasi verkko-ostoksesi on turvattu ostohetkestä lähtien.  
  • S-mobiilin Säästäjä-palvelun käyttäjänä voit siirtää euron säästöön jokaisesta korttiostoksestasi, kun maksat debit-ominaisuudella.

Hae korttia

Lue lisää S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortista

Saadaksesi parhaan hyödyn luottokortistasi on tärkeää, että korttisi luottoraja vastaa tarpeitasi.

  • S-Etukortti Visan luottoraja voi olla 800–10 000 euroa.
  • Maksat vain käytetystä luotosta.
  • Luotto on heti käytetävissä.

HAE LUOTON KOROTUSTA

Näin valitset sopivan luottorajan

S-Etukortti Visa Debit -pankkikortilla voit maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa.

HAE PANKKIKORTTIA

Lue lisää S-Etukortti Visa Debit -kortista

Näin haet pankkikorttia lapselle

S-Etukortti Visa Credit -kortilla voit maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa. 

  • Kerrytät Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.
  • Sopiva kortti sinulle, joka tarvitset korttiisi vain luotto-ominaisuuden.
  • Luotolla maksaessasi ostoksesi ovat automaattisesti turvattuja ostohetkestä lähtien.

HAE LUOTTOKORTTIA

Lue lisää S-Etukortti Visa Credit -kortista

Jos haluat maksaa kortillasi sekä pankkitililtäsi että luotolla, valitse S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortti. Lue lisää kortista

Voit hakea korttia myös asiakaspalvelupisteissämme. Voit tunnistautua siellä henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella.

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (-0,463 %, 7/2020) + 7,95 % marginaali (7,950 %, 7/2020) sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 11,375 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (7/2020) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 16,173 %. Tilinhoitopalkkio veloitetaan ainoastaan, jos kortin luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. EKP:n keskikurssin voit tarkistaa täältä

Tarkista kortin tunnusluku verkkopankista

Ensimmäinen kerta 0 €

Katso ohjeet

Tunnusluku hukassa?

Verkkopankissa voit

 • tarkistaa S-Etukortti Visasi tunnusluvun kerran maksutta (sen jälkeen 5 euroa/kerta)
 • vaihtaa tunnusluvun kokonaan uuteen, omavalintaiseen tunnuslukuun (10 euroa)
 • tilata nykyisen tunnuslukusi postitse kotiosoitteeseesi (5 euroa).

Voit tilata nykyisen tunnuslukusi postitse myös S-mobiilista, asiakaspalvelupisteistämme tai soittamalla asiakaspalveluumme (5 euroa).

KIRJAUDU VERKKOPANKKIIN

Katso tarkemmat ohjeet

Jos korttisi katoaa, toimi näin

Jos pankki- tai luottokorttisi katoaa tai varastetaan, sulje se heti soittamalla pankkien yhteiseen korttien sulkupalveluun 020 333 (pvm/mpm), joka on on avoinna 24 h/vrk. Vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille. Ulkomailta soitettaessa +358 20 333.

Näin muutat kortin turvarajoja

Usein kysyttyä

Kortilla verkossa maksamiseen tarvitset korttinumerosi ja kortistasi löytyvän turvakoodin eli CVV-luvun. Jos käyttämäsi verkkokauppa käyttää Visa Secure (aiemmin Verified by Visa) -palvelua, tarvitset verkossa maksamiseen korttitietojen lisäksi omia S-Pankin verkkopankkitunnuksiasi. Arvioimme aina kunkin oston yhteydessä, voidaanko osto hyväksyä ilman verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista. Lisäksi joidenkin myyjien mobiilisovelluksissa tehdyistä ostoista lähetetään puhelimeesi tekstiviestivahvistus. Viestin lähettäjä on S-Pankki.

Jotta korttimaksaminen internetissä onnistuu, tulee kortin verkkomaksurajan olla riittävä. Rajan voit tarkistaa ja muuttaa verkkopankissa ja S-mobiilissa. Uudet ja uusitut kortit tulee aktivoida ennen verkkomaksamista. Aktivointi tapahtuu, kun teet maksun tai noston kortin sirun avulla esimerkiksi kaupassa tai pankkiautomaatilla. Jos et ole aktivoinut korttiasi sirun avulla ennen ensimmäistä verkkomaksua, pyydämme sinua tunnistautumaan oston yhteydessä verkkopankkitunnuksilla.

Verkossa maksaessasi voit valita, maksatko ostokset pankki- vai luottotililtäsi: 

 • Maksaminen pankkitililtä: Käytä maksamiseen korttisi kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa ja turvakoodia. Ensimmäiset 16 numeroa muodostavat korttinumerosi ja kolme viimeistä numeroa turvakoodin.
 • Maksaminen luottotililtä: Käytä maksamiseen korttisi etupuolelta löytyvää 16 numeron numerosarjaa ja kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta löytyvää turvakoodia.

Miksi kannattaa maksaa luotolla?

Kortin luottotililtä maksaminen on monesti järkevä vaihtoehto. Maksaessasi esimerkiksi matkan S-Etukortti Visan luottopuolella, luottokorttiin sisältyvän ostoturvan ansiosta voit mahdollisissa ongelmatilanteissa saada rahasi takaisin. Ostoturva kattaa esimerkiksi matkatoimiston tai lentoyhtiön konkurssista aiheutuvat kulut.
> Lue lisää luottokortista

Muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot muutetaan euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visa Europe lähettää tapahtuman euroissa S-Pankkiin. Käytetty valuuttakurssi sisältäen valuuttamääräisen tapahtuman valuuttalisän näkyy tapahtumatietojen yhteydessä Visa-laskulla (credit-tapahtuma) tai verkkopankin tilitapahtumissa (debit-tapahtuma). 

Visa Europen englanninkielisillä sivuilla on valuuttalaskuri, jolla voit muuttaa muussa valuutassa tehdyn oston euroiksi. Huomioithan, että päivämääräksi tulee antaa se päivä, jolloin tapahtuma on kirjautunut Visalle – yleensä noin 1–3 päivää ostopäivän jälkeen. 

Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. EKP:n keskikurssin voit tarkistaa täältä.  

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi