Tarvitsetko verkkopankkitunnukset?

Avaa verkkopalvelut ja verkkopankkitunnukset helposti ilman ajanvarausta palvelupisteessämme, vaikka kauppareissun yhteydessä

Etsi lähin asiakaspalvelupiste

S-Etukortti Visa

Edullinen ja monipuolinen maksukortti

Maksa kotimaassa, ulkomailla ja verkossa tekemäsi ostokset suoraan käyttötililtäsi tai S-Etukortti Visan edullisella luotolla. Halutessasi saat molemmat ominaisuudet kätevästi samaan korttiin. S-Etukortti Visalla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua.

Hyödy S-Etukortti Visasta

Ei kuukausi- tai vuosimaksuja

Bonusta ja maksutapaetua

Luotolla korotonta maksuaikaa

S-Etukortti Visan luoton korko

S-Etukortti Visa Credit/Debit -maksukortin ja S-Etukortti Visa Credit -luottokortin korko on Euribor 3 kk + 6 %-yksikön marginaali (6,000 %, 4/2015). Korko tarkistetaan tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun viimeinen pankkipäivä.

Eräpäivän jälkeen luotosta perittävä vuotuinen korko on 3 kk:n euribor-korko + 6,00 %-yksikköä. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 6,000 % (4/2015).

S-Pankin hinnastoon on tulossa muutoksia

1.6.2015 alkaen S-Etukortti Visan luoton käytöstä peritään kahden euron laskutuslisä silloin, kun luoton käytöstä muodostuu lasku. 1.6.2015 alkaen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 9,260 %, olettaen, että viitekorko on 0,000 % (4/2015). Todellisessa vuosikorossa on huomioitu koron lisäksi tilinhoitomaksu 2 €/lasku, joka lisätään lyhennyserään 1.6.2015 alkaen.

Lue usein kysyttyä hinnaston muutoksesta

Korttien sulkupalvelu puh. 020 333

Kadonneen tai varastetun maksukortin voi sulkea pankkien yhteisestä sulkupalvelusta. Numero palvelee 24 h/vrk. Ulkomailta soitettaessa puh. +358 20 333. 

Vastuu S-Etukortin mahdollisesta väärinkäytöksestä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille.

Tilaa tunnusluku

Kortin tunnusluvun eli PIN-koodin voit tilata verkkopankissa Kortin tiedot -välilehdeltä, soittamalla Asiakaspalveluun tai piipahtamalla S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Uusi tunnusluku toimitetaan sinulle postitse.

Ota yhteyttä

Hae S-Etukortti Visaa

Puhelimitse 010 76 5800

Ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Ehdot ja asiakirjat

Usein kysyttyä korteista

Debit tarkoittaa tiliin liitettyä korttia. Korttia käytät tilin saldon ja käyttörajojen puitteissa. Kortilla voi maksaa ostoksia (myös verkko) ja nostaa käteistä ympäri maailman. Tapahtumat veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluttua osto- tai käteisnostotapahtumasta. Käteisnostot Otto. – automaateilta veloitetaan tililtäsi heti noston yhteydessä. 

Kortit

Credit tarkoittaa luottoa. Credit – eli kortin luotto-ominaisuudella tehdyt tapahtumat laskutetaan kerran kuussa laskulla, jonka voi halutessaan maksaa myös erissä. Credit laskun eräpäiväksi voit valita joko kuukauden 15 päivä tai kuun viimein päivä. 

Kortit

S-Etukortti Visa - Credit tai -Credit/Debit: Visa Credit -luottoon voi hakea rinnakkaiskorttia S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Korttia haettaessa molempien henkilöiden on oltava yhtä aikaa paikalla.

S-Etukortti Visa Debit -kortti: Kortti edellyttää kortinhaltijalta omaa tiliä tai tiliä, johon hänellä on käyttöoikeus. Jos tilinkäyttöoikeutta ei vielä ole, tulee tilinomistajan ja käyttöoikeuden saajan yhdessä asioida S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. S-Etukortti Visa Debit –kortti on aina kortinhaltijan henkilökohtainen kortti.

Kortit

Kaikki S-Pankin maksukortit voi sulkea pankkien yhteisen valtakunnallisen sulkupalvelunumeron kautta.

    • Suomesta soitettaessa numeroon 020 333
    • Ulkomailta soitettaessa + 358 20 333
    • Varanumero ulkomailta + 358 800 1 2400

Korttien sulkupalvelu on avoinna 24 h/vrk. Ilmoitushetkellä vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy S-Pankin yleisten korttiehtojen mukaisesti sinulta S-Pankille. Muistathan tallettaa sulkupalvelun numeron puhelimeesi.

Jos käytössäsi on Visa-tunnuksella merkitty kortti (S-Etukortti Visa Debit, S-Etukortti Visa Credit/Debit ja S-Etukortti Visa Credit) lähetämme sinulle uuden kortin automaattisesti. Maksukortit, joissa ei ole Visa-ominaisuutta eivät uusiudu automaattisesti, vaan sinun tulee itse tilata uusi kortti. Voit tilata uuden kortin kadonneen tilalle lähettämällä verkkoviestin asiakaspalveluumme verkkopankin kautta, soittamalla puhelinpalveluumme tai käymällä S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Uudesta kortista veloitetaan palveluhinnaston mukainen maksu.

Hyödyllistä tietoa korttiturvallisuudesta löydät www.korttiturvallisuus.fi –sivustolta.

Kortit
Asiointi ulkomailla
Tunnukset ja turvallisuus

S-ryhmä ja LähiTapiola-ryhmä ovat sopineet laaja-alaisesta yhteistyöstä, joka vaikuttaa muun muassa maksuominaisuudella varustettujen S-Etukorttien ulkoasuun. LähiTapiolan logo tulee niiden asiakkaiden S-Etukortteihin, jotka ovat rekisteröineet asiakasomistajuutensa LähiTapiolaan.

Vaikka kortin ulkoasu muuttuu, sen perusominaisuudet pysyvät kuitenkin ennallaan. Kortin tunnusluku säilyy samana, mutta kortin voimassaoloaika ja kortin takana oleva CVV-turvaluku ovat voineet muuttua, mikä kannattaa huomioida verkko-ostoksissa.

Jos korttisi on S-Etukortti Visa Debit tai S-Etukortti Visa Credit/Debit, on korttiisi uusimisen yhteydessä lisätty myös lähimaksuominaisuus. Lähimaksusta kerrotaan kortin mukana tulleessa liitteessä.

Uusi korttisi on heti käyttövalmis, kunhan vain laitat allekirjoituksesi kortin taakse.

Kortit

Kortin tunnusluvun voit tilata verkkopankissa Kortin tiedot -välilehdeltä, S-Pankin asiakaspalvelupisteessä tai soittamalla S-Pankin puhelinpalveluun (puh. 010 76 5800 ma–pe klo 8–20 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) ja tunnistautumalla pankkitunnuksilla, tai lähettämällä viestin verkkopankin kautta.

Kortit
Tunnukset ja turvallisuus

Voit hakea korotusta nykyiseen luottorajaasi täyttämällä verkkopankissa Luottorajan korotus –hakemuksen tai soittamalla S-Pankin asiakaspalveluun puh. 010765800 arkisin 8-20. Verkkopankissa tehtävään hakemukseen merkitään uusi toivottu luottoraja. Jos luottoon on liitetty rinnakkaiskortti, tulee luottorajan korotusta hakea S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Pääkortinhaltijan ja rinnakkaiskortinhaltijan on allekirjoitettava uusi hakemus. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen uusi luottoraja näkyy verkkopankissa. Luottorajan muutoksesta peritään palveluhinnaston mukainen palvelumaksu.

Kortit
S-Etukortti Visa Credit
S-Etukortti Visa Credit/Debit

Käteiskortilla tarkoitetaan S-Etukorttia, jossa ei ole maksuominaisuuksia. Sillä voi kerryttää Bonusta ja hyödyntää tuote- ja palveluetuja. Käteiskortin saamiselle ei ole ikärajaa. Saat kortin liittymällä osuuskaupan jäseneksi eli asiakasomistajaksi. Jos olet asiakasomistajatalouden pääjäsen, voit tilata perheenjäsenillesi käteiskortit Omalta S-kanavalta. Käteiskortin voi tilata myös S-ryhmän asiakaspalvelupisteessä.

Kortit

Kortti toimitetaan sinulle kotiosoitteeseen noin 2-3 viikon kuluessa hakemuksen tekemisestä. Mahdollisista tilapäisesti pidemmistä toimitusajoista tiedotetaan S-Pankin verkkosivuilla.

Kortit
Asiakkuuden ja palvelujen avaus

Usein kysyttyä hinnaston muutoksesta

Visa-luotosta aiheutuu pankille kuluja, mm. kortti- ja luottojärjestelmien ylläpidosta ja laskujen lähettämisestä syntyvät kulut. Tilinhoitomaksun veloittamisella pyritään kattamaan näitä kuluja.

Hinnaston muutos

Kun maksat ostoksesi käyttämällä S-Etukortin luotto-ominaisuutta, laskutetaan ostokset sinulta erillisellä laskulla. Kun Visa Credit -ostoksistasi muodostuu lasku, lisätään laskulle koron lisäksi Visa-luoton tilinhoitomaksu. Tilinhoitomaksu veloitetaan myös silloin, jos maksat tekemäsi ostokset kerralla pois viimeistään eräpäivänä. Tilinhoitomaksua ei veloiteta pelkästä tiliotteesta eli tilanteessa, jossa laskulla ei ole uusia tapahtumia tai laskutettavaa pääomaa. 

Hinnaston muutos

Kyllä veloitetaan. Kun laskulla on uusia tapahtumia tai laskutettavaa pääomaa, lisätään laskulle Visa-luoton tilinhoitomaksu vaikka lasku maksettaisiinkin e-laskuna.

Hinnaston muutos

Vaikka käyttöönotettava tilinhoitomaksu kasvattaa Visa-luoton todellista vuosikorkoa, S-Pankin Visa-luotto on edelleen yksi markkinoiden edullisimmista korttiluotoista. 1.6.2015 alkaen Kuluttajasuojalain mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 6 prosenttiyksikön marginaalilla 9,352 %, olettaen, että viitekorko on 0,086 % (10/2014).

Hinnaston muutos

Et joudu. Saat S-Etukortti Visan käyttöösi edelleen ilman kuukausi- tai vuosimaksua.

Hinnaston muutos

Kyllä voi. Huomioithan kuitenkin, että saat kaksi S-Etukortti Visaa käyttöösi maksutta, mutta ylimenevistä korteista veloitetaan 2,5 euroa/kk. Talouden jäsenten kortteja (esim. alaikäiselle lapselle myönnetty rinnakkaiskortti) ei lasketa mukaan. Ainoastaan kortit, jotka ovat sinun henkilökohtaisia kortteja, lasketaan (kortissa on oma nimesi).

Hinnaston muutos

Osuuskaupan asiakasomistajana saat jatkossakin S-Pankin peruspankkipalvelut eli käyttötilin,
S-Etukortti Visan ja verkkopankin maksutta käyttöösi. Kun sinulla on pankkitunnukset, voit käyttää myös S-mobiilia maksutta. Lisäksi Otto-automaateilla tehtäville nosto- ja saldotapahtumillekin löytyy maksuton vaihtoehto. Voit nostaa ja tallettaa käteistä S-ryhmän kauppojen kassoilla ilman palvelumaksuja. Lisäksi saat tarkistettua tilisi saldon maksutta verkkopankissa tai aina mukana kulkevasta S-mobiilista.

Hinnaston muutos