Siirry suoraan sisältöön

Elämäntilanteet

S-Pankki on koko perheen pankki. S-Pankin tilit, kortti ja verkkopankkitunnukset sekä verkko- ja mobiilipankki ovat osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville aina maksuttomia. Maksamalla S-Etukortti Visalla kerrytät samalla myös Bonusta ja maksutapaetua.

Lapsi ja nuori

S-Pankin palvelut sopivat erinomaisesti myös lapsille ja nuorille. Voit avata lapsellesi pankkitilin tai alkaa säästää rahastoon. Pankkikortin lapsi voi saada 7-vuotiaana ja verkkopankkitunnukset 12-vuotiaana. 

Lue lisää lasten ja nuorten pankkipalveluista

Opiskelija

Opiskelijan kannattaa hyödyntää S-Pankin maksuttomat pankkipalvelut osuuskaupan asiakasomistajille. Raha-asioita voi kätevästi hoitaa maksuttomalla S-mobiililla. Muista myös S-Pankin opintolaina. 


Lue lisää opiskelijan pankkipalveluista
Hae opiskelijan S-Etukortti Visaa
Hae opintolainaa

Asunnon hankinta

Oletko miettimässä oman kodin ostamista? Haluamme olla apuna suuren päätöksen tekemisessä. Lainatarjous kannattaa pyytää jo sopivaa omistusasuntoa etsiessä, sillä tarjouksen turvin pääset hieromaan asuntokauppoja heti, kun unelmiesi koti osuu kohdalle. S-Pankki tarjoaa myös mahdollisuuden ASP-säästämiselle.

Tutustu asuntolainaan
Aloita ASP-säästäminen
Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa

Läheisen kuolema

Läheisen kuolintapauksesta huolimatta käytännön asioista ja kuolinpesän asiakirjoista tulee huolehtia, mikä voi tuntua raskaalta. Me S-Pankissa teemme parhaamme, että pankkiasiointi on sujuvaa myös näissä tilanteissa.

Lue lisää käytännön asioiden hoitamisesta kuolintapauksen kohdatessa

Artikkeli: "Mitä tapahtuu pankkiasioille, kun omainen kuolee? S-Pankin asiantuntija vastaa kysymyksiin"

Artikkeli: "Edunvalvontavaltuutus kuntoon ajoissa – siis nyt"

Artikkeli: "Raha-asioista oli puhuttu avoimesti – se auttoi, kun asioita piti järjestellä surun keskellä"

Muista nämä, kun lähdet lomalle

Oletko suuntaamassa lomalle kotimaassa tai ulkomailla? Pankkiasiointi onnistuu myös reissussa, kun käytössäsi on S-mobiili ja verkkopankki. Yli kahden miljoonan suomalaisen lompakosta löytyy S-Pankin S-Etukortti Visa, jolla voi maksaa ostoksia ja nostaa rahaa yhtä hyvin omassa lähikaupassa kuin yli 200 maassa ympäri maailman. Voit asettaa kortillesi vuorokausikohtaisen käteisnostorajan sekä osto- ja verkkomaksurajan. Lisäksi voit rajata korttisi maantieteellistä käyttöaluetta vastaamaan matkasuunnitelmiasi. Huomaathan, että S-mobiilia ei voi ottaa käyttöön ulkomailla, joten lataa sovellus hyvissä ajoin ennen lähtöäsi.

Katso usein kysytyt kysymykset kortin käytöstä ulkomailla

Artikkeli: "Kesälomailijan muistilista"

Artikkeli: "Lähdössä reissuun? Vinkit pankkikortilla maksamiseen ulkomailla"

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta

Apua maksuvaikeuksiin

Mikäli sinulla on vaikeuksia luottosi, lainasi tai lainojesi takaisinmaksun kanssa, otathan viipymättä yhteyttä meihin. Näin voimme yhdessä miettiä tilanteeseesi sopivan järjestelyn, joka voi esimerkiksi olla:

  • laina-ajan pidentäminen
  • lyhennysvapaasta sopiminen tai
  • lainojen yhdistäminen.

Jos maksuvaikeuksia ilmaantuu, apua kannattaa pyytää heti. Näin vältät turhat viivästys- ja perimiskulut sekä maksuhäiriömerkinnän syntymisen. Omat tulot ja menot on myös syytä kirjata ylös, ja miettiä mikä on välttämätöntä ja missä kohtaa voisi säästää.

Osio otsikolla Apua ja neuvoja

Neuvoja taloudenhallintaan

Useat tahot tarjoavat vinkkejä oman talouden hallintaan ja tasapainottamiseen sekä velkatilanteiden selvittämiseen. Oman kuntasi talous- ja velkaneuvojan yhteystiedot löydät Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Takuusäätiö

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi