Siirry suoraan sisältöön

Elämäntilanteet

S-Pankki on koko perheen pankki. S-Pankin tilit, kortit ja verkkopankkitunnukset sekä verkko- ja mobiilipankki ovat osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville aina maksuttomia. Maksamalla S-Etukortti Visalla kerrytät samalla myös Bonusta ja maksutapaetua.  S-Pankin palvelut sopivat erinomaisesti myös lapsille ja nuorille. Voit avata lapsellesi pankkitilin tai alkaa säästää rahastoon. Pankkikortin lapsi voi saada 7-vuotiaana ja verkkopankkitunnukset 12-vuotiaana. 

Lue lisää lasten ja nuorten pankkipalveluistaOpiskelija

Opiskelijan kannattaa hyödyntää S-Pankin maksuttomat pankkipalvelut osuuskaupan asiakasomistajille. Raha-asioita voi kätevästi hoitaa maksuttomalla S-mobiililla. Muista myös S-Pankin opintolaina. 


Lue lisää opiskelijan pankkipalveluista
Hae opiskelijan S-Etukortti Visaa
Hae opintolainaaAsunnon hankinta

Oletko miettimässä oman kodin ostamista? Haluamme olla apuna suuren päätöksen tekemisessä. Lainatarjous kannattaa pyytää jo sopivaa omistusasuntoa etsiessä, sillä tarjouksen turvin pääset hieromaan asuntokauppoja heti, kun unelmiesi koti osuu kohdalle. S-Pankki tarjoaa myös mahdollisuuden ASP-säästämiselle.

Tutustu asuntolainaan
Aloita ASP-säästäminen
Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa


Läheisen kuolema

Läheisen kuolintapauksesta huolimatta käytännön asioista ja kuolinpesän asiakirjoista tulee huolehtia, mikä voi tuntua raskaalta. Me S-Pankissa teemme parhaamme, että pankkiasiointi on sujuvaa myös näissä tilanteissa.

Lue lisää käytännön asioiden hoitamisesta kuolintapauksen kohdatessa

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

S-Pankki palvelee säästämisen ja sijoittamisen asioissa puhelimitse puh. 010 76 5800 mape klo 9–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Henkilökohtaiseen tunnistautumiseen tarvitset vain S-Pankin verkkopankkitunnukset. Soita meille, niin tehdään sinulle oma S-Säästösuunnitelma. 

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi