Siirry suoraan sisältöön

Säästäminen ja sijoittaminen

Mielestämme jokaisella pitää olla mahdollisuus laittaa omat rahat tuottamaan, siksi pyrimme tekemään rahastosäästämisestä ja sijoittamisesta mahdollisimman helppoa ja edullista. Tutustu vaihtoehtoihin, valitse sinulle sopivin ja aloita säästäminen. Meiltä löydät varmasti tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Kokeile valintatyökaluamme ja valitse sopiva tapa säästää

Haluatko säästää satunnaisesti, kuukausittain vai ohjata Bonuksen rahastoon? Entä millaisen riskin olet valmis ottamaan sijoittaessasi ja kuinka suuren summan haluat sijoittaa? Valintatyökalumme voi auttaa sinua sopivan sijoituskohteen valitsemisessa.

Haluan sijoittaa tai säästää

Riski ja tuotto-odotus

Sijoituksen määrä

Riski/Tuotto
Tuotto 1v
Min. sijoitus
Ei tuloksia

Rahaston valitsintyökalusta saadut tulokset ovat suuntaa-antavia eikä niissä ole huomioitu tuotteisiin liittyviä palkkioita ja kuluja. Tulosta ei voi pitää sijoitusneuvontana tai -suosituksena ja asiakas tekee lopullisen sijoituspäätöksen itse. Sijoittamiseen – ja myös rahastosäästämiseen – liittyy aina riski. Vaikka asiantuntijamme huolehtivat säästöistäsi aktiivisesti, ne ovat valitsemastasi rahastosta riippuen alttiita markkinoiden heilahteluille, ja rahaston arvo voi myös heiketä ja sijoittaja menettää alkuperäisen sijoituksensa. Historiallinen tuotto ei siten ole tae tulevasta tuotosta.

Tilisäästäminen on turvallinen vaihtoehto, jos sidot rahaa lyhyeksi ajaksi tai kun varmuus on tärkeämpää kuin tuotto.

S-Pankki Oyj tarjoaa sijoituspalvelua välittäessään toimeksiantoja S-rahastoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla ”Tutustu ja sijoita” -linkin takana.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy
Osio otsikolla Säästölaskuri

Säästäminen kuuluu kaikille

Haluamme mahdollistaa vähän rahakkaamman tulevaisuuden ihan jokaiselle, siksi olemme pyrkineet tekemään säästämisestä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Rahastoon sijoittaminen on pitkällä aikavälillä monesti tilisäästämistä tuottoisampaa. Meiltä löydät tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon halusitpa mikrosäästää päivittäisen rahankäytön yhteydessä, säästää kuukausittain rahastoon tai sijoittaa kerralla enemmän. Voit ostaa rahastoja ja seurata sijoituksiesi kehitystä helposti S-mobiilissa ja verkkopankissa.

Säästölaskuri

Säästölaskurilla voit arvioida, miten säästösi karttuvat, kun sijoitat rahastoon. Säästölaskuri

Säästämisen käsikirja

Säästämisen käsikirjasta löydät tietoa, kun mietit rahastosijoittamisen aloittamista. Säästämisen käsikirja

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi