Säästäminen ja sijoittaminen

Mielestämme jokaisella pitää olla mahdollisuus laittaa omat rahat tuottamaan, siksi pyrimme tekemään rahastosäästämisestä ja sijoittamisesta mahdollisimman helppoa ja edullista. Voit aloittaa ohjaamalla rahastoon esimerkiksi kympin kuussa, mutta mikään ei tietenkään estä sijoittamasta kerralla enemmänkin. Tutustu vaihtoehtoihin, valitse sinulle sopivin ja aloita säästäminen Säästäjä-palvelulla, verkkopankissa tai S-mobiilissa. Meiltä löydät varmasti tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Rahastosäästäminen on helppo ja usein tilisäästämistä tuottavampi tapa kartuttaa säästöjä. 

Valitse rahasto

Säästölaskuri

 

Säästäjällä voit säästää helposti ja edullisesti rahastoon henkilökohtaisen suosituksen mukaan. Säästäjän voit ottaa käyttöösi S-mobiilissa.

Näin saat Säästäjän käyttöön

Voit säästää S-ryhmän ostoista kertyvän Bonuksen suoraan itse valitsemaasi S-Säästörahastoon verkkopankissa.

Näin ohjaat Bonuksen rahastoon

Kokeile valintatyökaluamme ja valitse sopiva tapa säästää

Haluatko säästää satunnaisesti, kuukausittain vai ohjata Bonuksen rahastoon? Entä millaisen riskin olet valmis ottamaan sijoittaessasi ja kuinka suuren summan haluat sijoittaa? Valintatyökalumme voi auttaa sinua sopivan sijoituskohteen valitsemisessa.

Haluan sijoittaa tai säästää

Riski ja tuotto-odotus

Sijoituksen määrä

{{item.title}}
{{item.name}}
Riski/Tuotto
Tuotto 1v
Min. sijoitus

{{item.profit}} %
{{item.filtermininvestment}} €
{{item.ctatext}}
Ei tuloksia

Rahaston valitsintyökalusta saadut tulokset ovat suuntaa-antavia eikä niissä ole huomioitu tuotteisiin liittyviä palkkioita ja kuluja. Tulosta ei voi pitää sijoitusneuvontana tai -suosituksena ja asiakas tekee lopullisen sijoituspäätöksen itse. Sijoittamiseen – ja myös rahastosäästämiseen – liittyy aina riski. Vaikka asiantuntijamme huolehtivat säästöistäsi aktiivisesti, ne ovat valitsemastasi rahastosta riippuen alttiita markkinoiden heilahteluille, ja rahaston arvo voi myös heiketä ja sijoittaja menettää alkuperäisen sijoituksensa. Historiallinen tuotto ei siten ole tae tulevasta tuotosta.

Tilisäästäminen on turvallinen vaihtoehto, jos sidot rahaa lyhyeksi ajaksi tai kun varmuus on tärkeämpää kuin tuotto.

S-Pankki Oy tarjoaa sijoituspalvelua välittäessään toimeksiantoja S-rahastoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla ”Tutustu ja sijoita” -linkin takana.

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika