Siirry suoraan sisältöön

Verkkotapaaminen

Verkkotapaaminen on helppo ja turvallinen tapa olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Tapaaminen on videoneuvottelu, jossa keskustelet asiantuntijamme kanssa ja näet ruudulta keskusteluun liittyvää materiaalia.

Voit osallistua verkkotapaamiseen tietokoneella tai tabletilla. Tapaamisessa käytetään suojattua https-yhteyttä, mikä varmistaa, että tietosi pysyvät turvassa. Muistathan kuitenkin noudattaa verkkotapaamisen yhteydessä samaa varovaisuutta kuin muuallakin verkossa.

Kirjaudu varaamaasi verkkotapaamiseen

Kirjoita alla olevaan kenttään varaustunnus, jonka löydät lähettämästämme tekstiviestistä tai sähköpostista. Paina sen jälkeen Kirjaudu-painiketta ja seuraa ohjeita.

Antamasi varaustunnus on virheellinen. Tarkista tunnus ja yritä uudelleen.
Lisätiedot:

Varauksen tiedot

Verkkotapaamisen ajankohta on menneisyydessä.
Voit liittyä verkkotapaamiseen aikaisintaan 15 minuuttia ennen sen alkua.
Varauksen tyyppi on muu kuin verkkotapaaminen.

Toimi näin, jotta verkkotapaaminen etenee sujuvasti

  1. Varaa itsellesi valmiiksi verkkopankkitunnukset tai S-mobiili tunnistautumista varten. Voit tunnistautua minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2. Varmista, että käyttämäsi laitteen mikrofoni ja kaiutin tai kuulokkeet ovat päällä ja kuulet niistä äänet hyvin. Voit testata laitteesi asetukset tämän linkin kautta.
  3. Kirjaudu verkkotapaamiseen tietokoneella tai tabletilla alta löytyvästä "Kirjaudu"-painikkeesta. Tarvitset kirjautumiseen varaustunnuksen, jonka löydät lähettämästämme tekstiviestistä tai sähköpostista. Voit liittyä verkkotapaamiseen aikaisintaan 15 minuuttia ennen sen alkua.
  4. Anna selaimellesi lupa käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Myös kameralle on annettava lupa, mutta voit toki halutessasi laittaa kameran pois päältä milloin tahansa.
  5. Paina "Aloita kokous" -painiketta, kun olet valmis aloittamaan tapaamisen. Asiantuntijamme päästää sinut mukaan tapaamiseen.
  6. Katkaise tapaamisen lopuksi puhelu, jolloin tapaamisikkuna sulkeutuu automaattisesti.

Jos yhteys katkeaa verkkotapaamisen aikana, pääset takaisin tapaamiseen kirjautumalla siihen uudelleen. Jos uudelleenkirjautuminen ei onnistu, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse.

Ongelmia verkkotapaamisessa?

Suosittelemme liittymään verkkotapaamiseen tietokoneella Microsoft Edge tai Google Chrome -selaimella. Liittyminen onnistuu myös muilla selaimilla sekä mobiililaitteilla, kuten tabletilla ja älypuhelimella. Applen laitteilla suosittelemme käyttämään Safari-selainta ja Android-laitteilla Chrome-selainta. 

Jos et kuule asiantuntijamme ääntä, varmista että laitteesi äänentoisto on päällä. Voit tarkistaa ja säätää äänenvoimakkuutta verkkotapaamisen asetuksista liittyessäsi tapaamiseen tai sen aikana.

Jos sinun äänesi ei kuulu, että varmista että käyttämäsi mikrofoni on päällä.

Voit myös soittaa meille numeroon 010 76 5800 (ma–pe kello 9–16, pvm/mpm).

Onko sinulla kysyttävää nykyistä lainaasi koskien?

Mietityttääkö sinua lainasi osalta esimerkiksi korkojen nousu, takaisinmaksuaika tai haluatko tehdä muutoksia lainaasi? Löydät alta vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja sivun oikeasta alareunasta avautuva virtuaaliavustaja Aulis auttaa sinua kellon ympäri. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meille viesti S-mobiilin tai verkkopankin kautta. Laina-asiantuntijamme ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian.

Yleistä lainoista
Asuntolaina
Opintolaina
S-Laina
Mökkilaina
Lainaturva