Siirry suoraan sisältöön
S-mobiilin pankkipalvelut, verkkopankki ja S-mobiilin tunnistaminen ovat poissa käytöstä keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 23.00–7.00. Pahoittelemme katkosta palveluiden käytössä.

Opiskelijan pankkipalvelut

Opiskelijabudjetti vaatii hyvää suunnittelua ja opiskelijan elämään sopivat pankkipalvelut. S-Pankista löydät kaikki tarpeelliset palvelut raha-asioidesi hoitamiseen ja sinä voit keskittyä tärkeimpään - ottamaan kaiken irti opiskeluajastasi. Ja mikä parasta, S-Pankin tili, kortti ja verkkopankkitunnukset sekä verkko- ja mobiilipankki ovat osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville aina maksuttomia. Maksamalla S-Etukortti Visalla kerrytät samalla myös Bonusta ja maksutapaetua.  

TULE ASIAKKAAKSI

Palvelut opiskelijoille

Asuntolaina opiskelijalle

Oman kodin osto saattaa tuntua rahallisesti isolta harppaukselta. Asuntolainan maksaminen on kuitenkin verrattavissa kuukausittaiseen vuokran maksuun. Asuntolainan lyhennykset päätyvät kuitenkin viime kädessä omaan kukkaroosi, toisin kuin vuokramaksut. Myös opiskelijana voit saada asuntolainaa tai sijoitusasuntolainaa, jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja sinulla on säännölliset tulot.

Ensiasuntoa varten säästäminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ASP-tilille. Voit hakea ASP-lainaa ensiasunnon hankintaa varten, kun olet säästänyt ASP-tilille lainaan vaadittavan säästöosuuden. Kun ostat asunnon ja ASP-säästösopimuksesi ehdot ovat täyttyneet, saat lainallesi valtiontakauksen ja säästöillesi lisäkorkoa.

Lainaa kannattaa hakea, vaikka unelmien koti ei olisi vielä löytynytkään: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, mutta se on hyvä olla olemassa, kun se oikea asunto osuu kohdalle ja haluat tehdä ostotarjouksen.

ASP-laina

Asuntolaina

Sijoitusasuntolaina

Sijoittaminen opiskelijana

Mielestämme jokaisella pitää olla mahdollisuus laittaa omat rahat tuottamaan, siksi pyrimme tekemään rahastosäästämisestä ja sijoittamisesta mahdollisimman helppoa ja edullista. Askarruttaako, kuinka aloittaa sijoittaminen opiskelijana? Helppo tapa aloittaa on ottaa käyttöön Säästäjä-palvelu S-mobiilissa ja ohjata vaikka euro jokaisesta pankkikorttiostosta tai Bonukset rahastoon. Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin tapa sijoittaa opiskeluaikana.

Säästölaskuri

S-Pankin rahastot

Vastuullisuus sijoittamisessa

Usein kysyttyä

Lue vinkkimme fiksuun rahankäyttöön

Oman kodin osto saattaa tuntua rahallisesti isolta harppaukselta. Asuntolainan maksaminen on kuitenkin verrattavissa kuukausittaiseen vuokran maksuun. Lue vinkit oman kodin ostamiseen.

Helsinkiläinen Edvin Ingman tekee töitä opintojen ohella. Opintolainan hän sijoittaa rahastoihin sekä suomalaisyhtiöiden osakkeisiin. ”Olen oppinut kotoa säästämisen tärkeyden”, Edvin kertoo.

Akseli panostaa kivaan kimppakämppään ja säästää muissa asioissa. Opintotuki ja välivuosina kertyneet säästöt riittävät elämiseen.

Helsinkiläinen Jenna Valta on aina ollut tarkka rahan suhteen. Opiskelijanakin hän säästää rahaa kuukausittain.

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus. Voit hoitaa sillä päivittäisiä raha-asioitasi ja tunnistautua turvallisesti. 

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika