Siirry suoraan sisältöön

Sijoita helposti kotimaisiin kiinteistöihin

Haluamme mahdollistaa rahakkaamman huomisen jokaiselle sijoituspääoman koosta riippumatta. S-Pankista löydät viisi kiinteistörahastoa; S-Pankki Uudistava Maatalous Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto, S-Pankki Asunto Erikoissijoitusrahasto ja S-Pankki Metsä Erikoissijoitusrahasto, joiden kautta voit sijoittaa helposti ja edullisesti kiinteistöihin pienemmälläkin summalla. Voit merkitä näitä rahastoja neljä kertaa vuodessa S-mobiilissa ja verkkopankissa, minimisijoitus on 200 euroa.

 

Osta rahastoja

Suomen parhaiten tuottaneet asunto-, metsä-, tontti- ja toimitilarahasto

Suomen Sijoitustutkimuksen rahastoraportin mukaan S-Pankki Asunto-, S-Pankki Metsä-, S-Pankki Tontti ja S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahastoissa on muihin Suomessa täysin tai pääosin sijoittaviin asunto-, metsä-, tontti- ja toimitilarahastoihin verrattuna paras tuotto*. 

Lähde: Suomen Sijoitustutkimuksen rahastoraportti tammikuu 2022 , * 12 kk:n tuottohistoria, v. 2021  

Kiinteistörahastovalikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon

S-Pankki Uudistava Maatalous – sijoita uudistavaan maatalouteen

S-Pankki Uudistava Maatalous Erikoissijoitusrahasto sijoittaa pääosin Suomessa sijaitseviin tiloihin ja peltoihin, joissa harjoitetaan uudistavaa maataloutta. Rahaston tuotto muodostuu sijoituskohteissa harjoitettavan maataloustoiminnan tuloksesta sekä kohteiden arvon noususta.

Tutustu ja sijoita S-Pankki Uudistava Maatalous -rahastoon

S-Pankki Asunto – Sijoita helposti asuntoihin

S-Pankki Asunto Erikoissijoitusrahasto sijoittaa pääasiassa pieniin vuokra-asuntoihin, jotka sijaitsevat Suomen kasvukeskuksissa tai niiden lähettyvillä työssäkäynti- ja opiskelualueilla. Rahaston tuotto perustuu vuokrien lisäksi asuntojen mahdollisesta arvonnoususta.  

Tutustu ja sijoita S-Pankki Asunto -rahastoon

S-Pankki Metsä – Sijoita vaivattomasti metsään

S-Pankki Metsä Erikoissijoitusrahasto sijoittaa metsiin ja sen tuotto muodostuu puuston kasvusta, puun myynnistä ja puun hintojen mahdollisesta noususta. Lisäksi rahasto voi jalostaa omistamiaan metsäkiinteistöjä lohkomalla ja kaavoittamalla.  

Tutustu ja sijoita S-Pankki Metsä -rahastoon

 

S-Pankki Tontti – Maanomistajaksi 200 eurolla

S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahaston kautta voit ryhtyä kiinteistösijoittajaksi sijoittamalla suoraan kotimaisiin kiinteistöihin. Rahasto tarjoaa pitkäaikaista, ennakoitavaa ja vakaata vuokratuottoa.

Tutustu ja sijoita S-Pankki Tontti -rahastoon

S-Pankki Toimitila – Suursijoittajan kohteita piensijoittajan kukkarolle 

Vakaan vuokratuoton S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto on helppo tapa sijoittaa suoraan kotimaisiin toimitiloihin. Rahasto tarjoaa asuntosijoittamista korkeampaa vuokratuoton tuotto-odotusta ja osakemarkkinoita alhaisempaa riskiä.

Tutustu ja sijoita S-Pankki Toimitila -rahastoon

S-Pankki Uudistava Maatalous-, S-Pankki Metsä-, S-Pankki Asunto-, S-Pankki Toimitila- ja S-Pankki Tontti -rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy. S-Pankki Rahastoyhtiö Oy on ulkoistanut näiden rahastojen salkunhoidon S-Pankki Pääomarahastot Oy:lle. S-Pankki Oyj välittää toimeksiantoja näihin rahastoihin.

Tämä on mainos. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla s-pankki.fi/sijoittaminen