Siirry suoraan sisältöön

Sijoita helposti kotimaisiin kiinteistöihin

Haluamme mahdollistaa rahakkaamman huomisen jokaiselle sijoituspääoman koosta riippumatta. S-Pankista löydät neljä kiinteistörahastoa; uudet S-Pankki Tontti- ja S-Pankki Toimitila -erikoissijoitusrahastot sekä S-Asuntorahasto ja S-Metsärahasto, joiden kautta voit sijoittaa helposti ja edullisesti kiinteistöihin pienemmälläkin summalla.  Voit merkitä näitä rahastoja neljä kertaa vuodessa S-mobiilissa ja verkkopankissa, minimisijoitus on 200 euroa. 

Seuraavat merkintäpäivät: S-Asuntorahasto 31.8. klo 16 asti, S-Metsärahasto 15.9. klo 16 asti, S-Pankki Tontti ja S-Pankki Toimitila 30.9. klo 16 asti

Osta rahastoja

S-Metsärahasto ja S-Asuntorahasto ovat FIM Metsä Erikoissijoitusrahaston ja FIM Asuntotuotto Erikoissijoitusrahaston osuussarjoja ja niitä sekä S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahastoa ja S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahastoa hallinnoi FIM Varainhoito Oy. FIM Varainhoito Oy on ulkoistanut S-Pankki Tontti- ja S-Pankki Toimitila -rahastojen salkunhoidon FIM Pääomarahastot Oy:lle. S-Pankki Oyj välittää toimeksiantoja näihin rahastoihin.

Tutustu uutuuksiin!

S-Pankki Toimitila – Suursijoittajan kohteita piensijoittajan kukkarolle 

Vakaan vuokratuoton S-Pankki Toimitila -rahasto on helppo tapa sijoittaa suoraan kotimaisiin toimitiloihin. Rahasto tarjoaa asuntosijoittamista korkeampaa vuokratuoton tuotto-odotusta ja osakemarkkinoita alhaisempaa riskiä. 

Tutustu ja sijoita S-Pankki Toimitila -rahastoon

S-Pankki Tontti – Maanomistajaksi 200 eurolla

S-Pankki Tontti -rahaston kautta voit ryhtyä kiinteistösijoittajaksi sijoittamalla suoraan kotimaisiin kiinteistöihin. Rahasto tarjoaa pitkäaikaista, ennakoitavaa ja vakaata vuokratuottoa.

Tutustu ja sijoita S-Pankki Tontti -rahastoon

Sijoita tuttuihin metsään tai asuntoihin

S-Asuntorahasto – Sijoita helposti asuntoihin

S-Asuntorahasto sijoittaa pääasiassa pieniin vuokra-asuntoihin, jotka sijaitsevat Suomen kasvukeskuksissa tai niiden lähettyvillä työssäkäynti- ja opiskelualueilla. Rahaston tuotto perustuu vuokrien lisäksi asuntojen mahdollisesta arvonnoususta.  

Tutustu ja sijoita S-Asuntorahastoon

S-Metsärahasto – Sijoita vaivattomasti metsään

S-Metsärahasto sijoittaa metsiin ja sen tuotto muodostuu puuston kasvusta, puun myynnistä ja puun hintojen mahdollisesta noususta. Lisäksi rahasto voi jalostaa omistamiaan metsäkiinteistöjä lohkomalla ja kaavoittamalla.  

Tutustu ja sijoita S-Metsärahastoon

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski: historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta, ja sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, eikä sijoittaja välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Rahastoesitteet ovat saatavilla s-pankki.fi/sijoittaminen