Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa täyden palvelun S-Pankkiin

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta.

Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Asiakkaanamme haluamme tarjota sinulle vähän enemmän kuin pankilta odotit.

Näin avaat asiakkuuden

Uutena asiakkaana S-Pankin palvelut saat helpoiten käyttöösi asiakaspalvelupisteellämme. Varaa aikaa tapaamiseen tai poikkea ilman ajanvarausta vaikka kauppareissun yhteydessä. 

Mikäli sinulla on jo käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit hoitaa tilin avaukset ja hakea pankki- tai luottokorttia tai lainaa kätevästi suoraan verkkopankissamme.

 1. Varaa aika tapaamiseen

  VARAA AIKA

   
  Katso lähin toimipaikka

 2. Liity osuuskaupan asiakasomistajaksi
  Palvelumme on suunnattu ensisijaisesti osuuskauppojen asiakasomistajille, jolloin saat myös S-Pankin parhaat edut käyttöösi. Asiakasomistajana tili, kortti, verkkopankkitunnukset ja mobiilipalvelut ovat sinulle maksuttomia. 

  Asiakasomistajaksi voit liittyä asiakaspalvelupisteellämme tai verkossa S-kanavalla.

  LIITY ASIAKASOMISTAJAKSI

  Tutustu palveluhinnastoomme
 3. Avaa tili ja hae verkkopankkitunnuksia
  Asiakasomistajaksi liittymisen yhteydessä avaamme sinulle pankkitilin. Samalla voit hakea henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia. Niillä voit hoitaa kätevästi pankkiasioitasi niin verkkopankissa kuin puhelimeen ladattavalla S-mobiili-sovelluksella.

  Mikäli sinulla on jo käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit hoitaa tilin avaukset myös verkkopankissamme.

  Tunnukset hukassa? Näin uusit hukkuneet tunnuksesi

 4. Tilaa tarpeisiisi sopiva maksukortti
  S-Etukortti toimii avaimena etuihisi S-ryhmässä. Monipuolisimmat edut saat käyttöösi tilaamalla kortin maksuominaisuudella – pankki- tai luottokortin tai niiden yhdistelmän. Näin voit samalla kortilla maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla kotimaassa ja ulkomailla sekä kerryttää ostoistasi Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa.

  Mikäli sinulla on käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit hakea pankki- ja luottokorttia myös verkkopankissamme.

 5. Keskitä asiointisi S-Pankkiin
  Raha-asiat hoituvat sujuvasti, kun siirrät säännölliset tulosi tilillesi S-Pankissa. Voit siirtää palkan, opintotuen, eläkkeen tai muut säännölliset tulosi meille verkkopankissa tai voimme auttaa sinua asioinnin siirtämisessä asiakaspalvelupisteessämme.

  Tutustu pankinvaihtajan muistilistaan

  Laske hyötysi S-Pankin asiakkaana

Olemme täyden palvelun pankki

Tarjoamme osuuskauppojen asiakasomistajille tilin, kortin ja verkkopankin maksutta. S-Etukortti Visalla voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa sekä kerryttää Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.

Pankkitili

Pankki- ja luottokortti

Verkkopankkitunnukset

S-mobiili ja verkkopankki ovat aina käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit hoitaa pankkiasioitasi myös kauppareissusi yhteydessä noin 80 asiakaspalvelupisteessämme kautta maan.

S-mobiilin pankkipalvelut

Verkkopankki

Lähin asiakaspalvelupiste

Meiltä voit hakea lainaa kaikenkokoisiin hankintoihin asunnosta arjen pienempiin menoeriin sekä aloittaa säästämisen juuri sinulle sopivalla summalla.

Lainat ja luotot

Säästäminen ja sijoittaminen

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme ja palveluihimme

 

 

Haluatko kuulla lisää?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Tilaa S-Pankin uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat rahanarvoista tietoa ja vinkkejä esimerkiksi säästämisestä ja sijoittamisesta suoraan sähköpostiisi kerran kuussa. Tervetuloa tilaajaksi!

TILAA UUTISKIRJE