Siirry suoraan sisältöön
Kortin käyttö

Miten saan tilattua Visa-laskuni e-laskuna?

Tarkista ensin e-laskusopimus verkkopankissa Maksut-valikosta E-lasku-kohdasta. Halutessasi voit tilata ilmoituksen saapuneista e-laskuista sähköpostiisi.

Kun olet tarkistanut sopimuksen, voit tilata Visa-laskustasi e-laskun seuraavasti:

  1. Valitse Maksut > E-laskutilaukset > Tilaa uusi e-lasku.
  2. Kirjoita hakukenttään S-Pankki Oyj ja paina Etsi.
  3. Valitse aukeavasta listasta kohta, jonka laskutusaihe on Visa-luottokortti ja Joustoluotto ja paina Jatka.
  4. Kirjoita Viitenumero-kohtaan Visa-laskullasi tai verkkopankissasi (kortin laskutiedoissa) näkyvä viitenumero ja anna syntymäaikasi, muodossa ppkkvvvv. (Jos luotto on yhteinen toisen henkilön kanssa, voi e-laskun tilata vain toinen velallinen. Anna tällöin päävelallisen / ensisijaisen laskun saajan syntymäaika.)
  5. Valitse maksutili ja paina Hyväksy.

E-laskun voimaantulo kestää noin viikon. Jos teet tilauksen juuri silloin, kun laskusi on muodostunut, saatat saada vielä yhden paperilaskun tilauksesi jälkeen.

Voit myös halutessasi tehdä e-laskutilauksen Visa-laskustasi laskun maksamisen yhteydessä verkkopankissasi tai S-mobiilissasi. Palvelu ohjaa sinua täyttämään tarvittavat tiedot tilauksen yhteydessä.

 

Onko luottokorttisi luottoraja riittävä?

Tiesitkö, että S-Etukortti Visasi luottorajaan voi hakea helposti korotusta. Korkeampi luottoraja mahdollistaa esimerkiksi matkan tai lentojen ostamisen luottokortilla. Maksaessasi luotolla, saat ostolle luottokorttiin sisältyvän ostoturvan, jonka avulla voit mahdollisissa ongelmatilanteissa saada rahasi takaisin. S-Etukortti Visan luottoraja voi olla 800–10 000 euroa.
> Hae luoton korotusta verkkopankissa