Siirry suoraan sisältöön
S-mobiilin pankkipalvelut, verkkopankki ja S-mobiilin tunnistaminen ovat poissa käytöstä keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 23.00–7.00. Pahoittelemme katkosta palveluiden käytössä.

S-Etukortti Visan väliaikainen tai pysyvä sulkeminen

S-Etukortti Visan väliaikainen sulkeminen S-mobiilissa

Sinulla on mahdollisuus sulkea S-Etukortti Visa -korttisi väliaikaisesti S-mobiilissa. Muutoksen voi tehdä kortin asetuksissa. Ominaisuus on tarkoitettu tilanteeseen, mikäli olet kadottanut korttisi hetkellisesti ja haluat varmuuden vuoksi sulkea kortin turvallisuussyistä väärinkäytösten välttämiseksi ennen kortin löytymistä. Kortin väliaikainen sulkeminen ei poista kortin kuukausi- tai vuosimaksuveloituksia. Korttia ei voi sulkea väliaikaisesti verkkopankin kautta.

Näin suljet korttisi väliaikaisesti S-mobiilissa:

 1. Kirjaudu sisään S-mobiiliin.
 2. Mene Kortit-välilehdelle ja valitse kortti, jonka haluat väliaikaisesti sulkea.
 3. Valitse Korttiturvallisuus-otsikon alta Käytön esto. Mikäli sinulla on yhdistelmäkortti, löydät nämä ominaisuudet Tiedot ja asetukset -välilehdeltä.
 4. Kun olet löytänyt kadonneen korttisi, voit palauttaa sen takaisin käyttöön S-mobiilissa ottamalla sulun pois päältä.

Mikäli et avaa korttia takaisin käyttöön kolmen kuukauden sisällä sen väliaikaisesta sulkemisesta tai et sulje korttia pysyvästi, S-Pankki sulkee kortin lopullisesti puolestasi. S-Pankki ei lähetä tässä tilanteessa uutta korttia suljetun kortin tilalle.

S-Etukortti Visan pysyvä sulkeminen S-mobiilissa ja verkkopankissa

Voit sulkea S-Etukortti Visa -korttisi pysyvästi S-mobiilissa tai verkkopankissa kortin asetuksissa, mikäli korttisi on kadonnut tai varastettu. Kortin sulkemisesta syntyy automaattisesti uusi korttitilaus, josta veloitetaan kortin uusimismaksu. Uusi kortti ilmestyy välittömästi tilauksen jälkeen S-mobiiliin ja verkkopankkiin suljetun kortin tilalle. Mikäli haluat irtisanoa korttisopimuksen kokonaan, ole yhteydessä S-Pankin asiakaspalveluun.

Näin suljet korttisi pysyvästi S-mobiilissa:

 1. Kirjaudu sisään S-mobiiliin.
 2. Mene Kortit-välilehdelle ja valitse kortti, jonka haluat sulkea.
 3. Valitse Korttiturvallisuus-otsikon alta Käytön esto ja sivun alalaidasta painike Sulje kortti pysyvästi. Mikäli sinulla on yhdistelmäkortti, löydät nämä ominaisuudet Tiedot ja asetukset -välilehdeltä.
 4. Lue hinnoittelusta ja uuden kortin tilaamisesta kertovat ohjeet huolellisesti läpi. Hyväksy kortin pysyvä sulkeminen syöttämällä S-mobiilin tunnusluku.
 5. Saat kuittauksen, kun korttisi on suljettu onnistuneesti. Suljettu kortti poistuu näkyvistä S-mobiilista välittömästi ja korvaava kortti näkyy suljetun kortin tilalla.

Huomioithan, että mikäli kortilla on jo pankin asettama väliaikainen sulku, ei kortin ilmoittaminen kadonneeksi/varastetuksi onnistu S-mobiilin kautta. Näissä tapauksissa ota yhteys kortin sulkupalveluun puh. 020 333 (pvm/mpm, 24 h/vrk).

Näin suljet korttisi pysyvästi verkkopankissa:

 1. Kirjaudu sisään verkkopankkiin.
 2. Mene Kortit > Omat kortit. Valitse kortti, jonka haluat sulkea painamalla Uusi korttisi
 3. Valitse Kortti kadonnut tai varastettu - ilmoita kortti kadonneeksi ja tilaa uusi
 4. Lue hinnoittelusta ja uuden kortin tilaamisesta kertovat ohjeet huolellisesti läpi. Hyväksy kortin pysyvä sulkeminen.
 5. Saat kuittauksen, kun korttisi on suljettu onnistuneesti. Suljettu kortti poistuu näkyvistä verkkopankista välittömästi ja korvaava kortti näkyy suljetun kortin tilalla.

 

 

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi