Siirry suoraan sisältöön

Luottokortti

S-Etukortti Visa käy maksuvälineenä niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin. Samalla kortilla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. 

Haluatko hoitaa itse omia korttiasioitasi?

Voit hoitaa useita korttiisi liittyviä tarpeita itse silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Nämä korttiasiat voit hoitaa kätevästi itse

S-Etukortti Visa Credit -kortin ilme uudistui. Lisäksi 12.12.2022 alkaen tilatut uudet S-Etukortti Visa Credit -kortit sisältävät myös lähimaksuominaisuuden.

Kortin edut

 • Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  S-Etukortti Visa Credit on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Käytössäsi voi olla kaksi S-Etukortti Visa -korttituotetta. Ylimääräiset kortit 2,50 €/kk. Jos kortin luottopuolta on käytetty laskutusjakson päättyessä, veloitetaan tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkiota ei veloiteta, jos luottosaldo maksetaan kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä.
 • Maksa ostokset pankkitililtä tai luotolla
  Kortilla voit maksaa ostoksia niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin.
 • Voit maksaa kortilla turvallisesti myös verkossa
  Kortti käy maksuvälineenä myös verkkokaupoissa. Lisää verkkomaksamisesta
 • Luottoraja 800–10 000 €
  Voit lyhentää luottoa itsellesi sopivalla summalla. Näin haet luottorajaasi korotusta
 • Luoton korko
  Euribor 3 kk (3,715 %, 7/2023) + marginaali 11,95 %.
 • Saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta. Laskun erääntyessä voit valita, maksatko valitsemasi vähimmäislyhennyserän (kuitenkin vähintään 40 euroa) vai kaikki ostoksesi kerralla.
 • Kaksi maksuvapaata kuukautta
  Voit halutessasi pitää taukoa maksuista kaksi kertaa vuodessa. Lisää maksuvapaista kuukausista
 • Ostoturva
  Kun maksat luotolla, ostoksesi ovat automaattisesti turvattu ostohetkestä lähtien. Lisää ostoturvasta
 • Kattavat turvarajat
  Määritä kortillesi osto-, nosto- ja verkkomaksuraja sekä aluerajaus helpottamaan kortin turvallista käyttöä. Lisää turvarajoista
 • Bonus ja maksutapaetu
  Bonuksen lisäksi kerrytät kortilla 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän ostoista. Lisää Bonuksesta ja maksutapaedusta 
 • Nosta käteistä automaateista kaikkialla maailmassa
  Kortilla voit nostaa käteistä pankkiautomaateista Suomessa ja ulkomailla. Näin voit nostaa ja tallettaa käteistä kassalla
 • Omavalintainen tunnusluku

  Voit valita itse tunnusluvun S-Etukortti Visallesi. Omavalintainen tunnusluku on helppo muistaa ja tekee S-Etukortti Visan käyttämisestä entistäkin kätevämpää. Näin valitset tunnusluvun kortillesi
 • Lähimaksu
  12.12.2022 alkaen tilatut uudet S-Etukortti Visa Credit -kortit sisältävät myös lähimaksuominaisuuden. Lisää lähimaksuominaisuudesta
 • Google Pay
  Google Payllä maksat ostokset kätevästi Android-puhelimella. Lisää Google Paysta

Tee luottokorttihakemus S-mobiilissa tai verkkopankissa

Voit hakea luottokorttia kätevästi joko S-mobiilissa tai verkossa. Jos sinulla ei ole vielä verkkopankkitunnuksia voit hakea niitä asiakaspalvelupisteessä.


Voit hakea korttia myös asiakaspalvelupisteissämme tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–pe kello 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).  Asiakaspalvelupisteissämme voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella ja puhelinpalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella. 

Näin haet korttia lapselle

Näin haet opiskelijan luottokorttia

S-Etukortti Visa Credit -luottokortin korko

VINKKI: Luottokorttia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota luoton todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki luottoon liittyvät kustannukset.

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (3,715 %, 7/2023) + 11,95 % marginaali sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 19,822 % olettaen, että viitekorko on 3,715 % (7/2023) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 25,151 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi

Voit hakea korttia, kun:

 • olet vähintään 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Näin saat verkkopankkitunnukset

Onko sinulla jo S-Etukortti Visa Credit?

Tutustu korttisi monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lue mitä kaikkea voit kortillasi tehdä

Osio otsikolla Jos korttisi katoaa

Jos korttisi katoaa, toimi näin

Jos pankki- tai luottokorttisi katoaa tai varastetaan, sulje se heti soittamalla pankkien yhteiseen korttien sulkupalveluun 020 333 (pvm/mpm), joka on avoinna 24 h/vrk. Vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille. Ulkomailta soitettaessa +358 20 333.

Osio otsikolla Näin tilaat tunnusluvun

Tunnusluku hukassa?

Verkkopankissa tai S-mobiilissa voit tarkistaa S-Etukortti Visasi tunnusluvun kerran maksutta (sen jälkeen 1 euro/kerta) tai vaihtaa tunnusluvun kokonaan uuteen, omavalintaiseen tunnuslukuun (palvelumaksu 10 euroa).

Vaihtoehtoisesti voit tilata nykyisen tunnuslukusi postitse kotiosoitteeseesi verkkopankista, S-mobiilista, asiakaspalvelupisteistämme tai soittamalla asiakaspalveluumme (palvelumaksu 5 euroa).

Tarkemmat ohjeet tunnusluvun tarkistamiseen ja vaihtamiseen

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi