Siirry suoraan sisältöön

Luottokortti ja pankkikortti

 

S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortissa on käytössäsi luottokortti sekä maksuton pankkikortti. Kortilla voit maksaa ostoksesi kaikkialla – kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Samalla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. Kortin luottoraja kannattaa pitää sinulle sopivalla tasolla, jotta voit tehdä hankinnat joustavasti yllättävissäkin tilanteissa. Kortin luottorajaa voit muuttaa kätevästi verkkopankissa.

Haluatko hoitaa itse omia korttiasioitasi?

Voit hoitaa useita korttiisi liittyviä tarpeita itse silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Nämä korttiasiat voit hoitaa kätevästi itse

Kortin edut

 • Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  S-Etukortti Visa Credit/Debit on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Käytössäsi voi olla kaksi S-Etukortti Visa -korttituotetta. Ylimääräiset kortit 2,50 €/kk. Jos kortin luottopuolta on käytetty laskutusjakson päättyessä, veloitetaan tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkiota ei veloiteta, jos luottosaldo maksetaan kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä.
 • Maksa ostokset pankkitililtä tai luotolla
  Kortilla voit maksaa ostoksia niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin.
 • Voit maksaa kortilla turvallisesti myös verkossa
  Kortti käy maksuvälineenä myös verkkokaupoissa. Lisää verkkomaksamisesta
 • Luottoraja 800–10 000 €
  Voit lyhentää luottoa itsellesi sopivalla summalla. Näin haet luottorajaasi korotusta
 • Luoton korko
  Euribor 3 kk (3,825 %, 4/2024) + marginaali 11,95 %.
 • Saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta. Laskun erääntyessä voit valita, maksatko valitsemasi vähimmäislyhennyserän (kuitenkin vähintään 40 euroa) vai kaikki ostoksesi kerralla.
 • Kaksi maksuvapaata kuukautta
  Voit halutessasi pitää taukoa maksuista kaksi kertaa vuodessa. Lisää maksuvapaista kuukausista
 • Ostoturva
  Kun maksat luotolla, ostoksesi ovat automaattisesti kuluttajasuojalain mukaisesti turvattu ostohetkestä lähtien. Lisää ostoturvasta
 • Kattavat turvarajat
  Määritä kortillesi osto-, nosto- ja verkkomaksuraja sekä aluerajaus helpottamaan kortin turvallista käyttöä. Lisää turvarajoista
 • Bonus ja maksutapaetu
  Bonuksen lisäksi kerrytät kortilla 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän ostoista. Lisää Bonuksesta ja maksutapaedusta 
 • Nosta käteistä automaateista kaikkialla maailmassa
  Kortilla voit nostaa käteistä pankkiautomaateista Suomessa ja ulkomailla. Näin voit nostaa ja tallettaa käteistä kassalla
 • Omavalintainen tunnusluku

  Voit valita itse tunnusluvun S-Etukortti Visallesi. Omavalintainen tunnusluku on helppo muistaa ja tekee S-Etukortti Visan käyttämisestä entistäkin kätevämpää. Näin valitset tunnusluvun kortillesi
 • Apple Pay
  Apple Payn avulla voit maksaa S-Etukortti Visalla suoraan iPhonesta tai Apple Watchista. Lisää Apple Paysta
 • Google Pay
  Google Payllä maksat ostokset kätevästi Android-puhelimella. Lisää Google Paysta

Kortin debit-ominaisuudella lisäksi:

 • Maksa nopeasti lähimaksulla 
  Lähimaksulla voit maksaa pienet ostoksesi nopeasti, turvallisesti ja helposti ilman tunnusluvun käyttöä, myös ulkomailla.
 • Nosta ja talleta käteistä kaupan kassalla
  Kortilla voit nostaa ja tallettaa käteistä maksutta S-ryhmän kauppojen kassoilla. 
  Näin voit nostaa ja tallettaa käteistä kassalla
 • Säästä euro jokaisesta korttiostoksestasi
  Voit siirtää euron sivuun jokaisesta debit-ominaisuudella tehdystä korttiostoksestasi, kun olet ottanut käyttöön S-mobiilin Säästäjä-palvelun. 
  Tutustu Säästäjään

Tee luottokorttihakemus S-mobiilissa tai verkkopankissa

Voit hakea luottokorttia kätevästi joko S-mobiilissa tai verkossa. Jos sinulla ei ole vielä verkkopankkitunnuksia voit hakea niitä asiakaspalvelupisteessä.


Voit hakea korttia myös asiakaspalvelupisteissämme tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–pe kello 9–16 (pvm/mpm).  Asiakaspalvelupisteissämme voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella ja puhelinpalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella. 

Näin haet korttia lapselle

Näin haet opiskelijan luottokorttia

VINKKI: Luottokorttia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota luoton todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki luottoon liittyvät kustannukset.

VINKKI: Muista tilata luotostasi sähköinen e-lasku. Paperisena lähetetystä laskusta veloitetaan palveluhinnaston mukainen maksu 5€/lasku.

> Näin otat e-laskun käyttöön

S-Etukortti Visa Credit -luottokortin korko

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (3,825 %, 4/2024) + 11,95 % marginaali sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 19,951 % olettaen, että viitekorko on 3,825 % (4/2024) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 25,284 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi

Voit hakea korttia, kun:

 • olet vähintään 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Näin saat verkkopankkitunnukset

Onko sinulla jo S-Etukortti Visa Credit/Debit?

S-Etukortti Visa Credit/Debit yhdistää sekä pankki- että luottokortin monipuoliset edut. Kortti käy maksuvälineenä niin kotimaassa kuin ulkomailla matkustaessa ja luotto-ominaisuudella saat ostoksillesi mukavasti lisää maksuaikaa. Lisäksi kerrytät Bonusta ja maksutapaetua maksaessasi kortilla S-ryhmän toimipaikoissa sekä voit nostaa ja tallettaa käteistä maksutta S-ryhmän kauppojen kassoilla.

Lue mitä kaikkea voit kortillasi tehdä