Luottokortti S-Etukortti Visa Credit


S-Pankin luottokortti S-Etukortti Visa Credit on edullinen luottokortti. Se käy maksuvälineenä niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin. Samalla kortilla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. 

S-Etukortti Visa uudistuu kesän aikana, ja asiakkaiden arjessa alkaa pian näkyä Suomen ensimmäinen pystymallinen maksukortti. Lue lisää uudistuksesta

HAE KORTTIA

Kortin edut

 • Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  Luottokortti on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Jos kortin luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä, veloitetaan tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku.
 • Maksa ostokset pankkitililtä tai edullisella luotolla
  Kortilla voit maksaa ostoksia niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin.
 • Luottoraja 800–10 000 €
  Voit lyhentää luottoa itsellesi sopivalla summalla. Näin haet luottorajaasi korotusta
 • Edullinen luottokorko
  Euribor 3 kk + 7,95 % (7,950 %, 7/2019)
 • Saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta. Laskun erääntyessä voit valita, maksatko valitsemasi vähimmäislyhennyserän (kuitenkin vähintään 40 euroa) vai kaikki ostoksesi kerralla.
 • Kaksi maksuvapaata kuukautta
  Voit halutessasi pitää taukoa maksuista kaksi kertaa vuodessa. Lue lisää maksuvapaista kuukausista
 • Ostoturva
  Kun maksat luotolla, ostoksesi ovat automaattisesti turvattu ostohetkestä lähtien. Lue lisää ostoturvasta
 • Kattavat turvarajat
  Määritä kortillesi osto-, nosto- ja verkkomaksuraja sekä aluerajaus helpottamaan kortin turvallista käyttöä. Lue lisää turvarajoista
 • Bonus ja maksutapaetu
  Bonuksen lisäksi kerrytät kortilla 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän ostoista. Lue lisää Bonuksesta ja maksutapaedusta 
 • Nosta käteistä automaateista kaikkialla maailmassa
  Kortilla voit nostaa käteistä pankkiautomaateista Suomessa ja ulkomailla. Näin voit nostaa ja tallettaa käteistä kassalla
 • Omavalintainen tunnusluku

  Voit valita itse tunnusluvun S-Etukortti Visallesi. Omavalintainen tunnusluku on helppo muistaa ja tekee S-Etukortti Visan käyttämisestä entistäkin kätevämpää. Näin valitset tunnusluvun kortillesi
 • Säästä euro jokaisesta korttiostoksestasi
  Voit siirtää euron sivuun jokaisesta debit-ominaisuudella tehdystä korttiostoksestasi, kun olet ottanut käyttöön S-mobiilin Säästäjä-palvelun. Tutustu Säästäjään

HAE KORTTIA


Voit hakea korttia myös asiakaspalvelupisteissämme tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–to kello 9–20, pe kello 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).  Asiakaspalvelupisteissämme voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella ja puhelinpalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella. 

Näin haet korttia lapselle

VINKKI: Luottokorttia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota luoton todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki luottoon liittyvät kustannukset.

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (-0,375 %, 7/2019) + 7,95 % marginaali (7,950 %, 7/2019) sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 11,375 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (7/2019) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 16,173 %. Tilinhoitopalkkio veloitetaan ainoastaan, jos kortin luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Voit hakea korttia, kun:

  • olet vähintään 18-vuotias
  • sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot
  • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja
  • sinulla on suomalainen henkilötunnus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa.

HAE KORTTIA

Näin saat verkkopankkitunnukset

Onko sinulla jo S-Etukortti Visa Credit?

Tutustu korttisi monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lue mitä kaikkea voit kortillasi tehdä

Jos korttisi katoaa, toimi näin

Jos pankki- tai luottokorttisi katoaa tai varastetaan, sulje se heti soittamalla pankkien yhteiseen korttien sulkupalveluun 020 333 (pvm/mpm), joka on on avoinna 24 h/vrk. Vastuu kortin mahdollisesta väärinkäytöstä siirtyy ilmoitushetkellä sinulta S-Pankille. Ulkomailta soitettaessa +358 20 333.

Tunnusluku hukassa?

Verkkopankissa voit tarkistaa S-Etukortti Visasi tunnusluvun kerran maksutta (sen jälkeen 5 euroa/kerta) tai vaihtaa tunnusluvun kokonaan uuteen, omavalintaiseen tunnuslukuun (palvelumaksu 10 euroa).

Vaihtoehtoisesti voit tilata nykyisen tunnuslukusi postitse kotiosoitteeseesi verkkopankista, S-mobiilista, asiakaspalvelupisteistämme tai soittamalla asiakaspalveluumme (palvelumaksu 5 euroa).

KIRJAUDU VERKKOPANKKIIN

Katso tarkemmat ohjeet

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan toimipaikkaan. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka