Siirry suoraan sisältöön

Opiskelijan pankkikortti ja luottokortti

 

Korkeakouluopiskelijana voit hakea opiskelijan S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia ilman opintopistevaatimuksia. Kortti yhdistää kätevästi pankkikortin ja luottokortin 1 000 euron luottorajalla. S-Etukortti Visa on asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuton.

S-Etukortti Visalla maksat ostoksesi kaikkialla kotimaassa, ulkomailla ja verkossa ja voit aina itse valita, veloitetaanko maksu pankki- vai luottopuolelta. Samalla kortilla kerrytät Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.

Hae korttia S-mobiilissa

Kortin edut

 • Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  Luottokortti on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Jos kortin luottopuolta on käytetty laskutusjakson päättyessä, veloitetaan tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Jos luottolaskusi toimitetaan postitse, tilinhoitopalkkio on 5 €/lasku. Jos valitset sähköisen laskun, ensimmäinen lasku on maksuton. Myös seuraavat laskut ovat maksuttomia, jos maksat luoton kerralla kokonaan pois. Jos et maksa luottoa kokonaan pois, on tilinhoitopalkkio 2 €/lasku.
 • Maksa ostokset pankkitililtä tai luotolla
  Kortilla voit maksaa ostoksia niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin.
 • Voit maksaa kortilla turvallisesti myös verkossa
  Kortti käy maksuvälineenä myös verkkokaupoissa. 
  Lisää verkkomaksamisesta
 • Luottoraja 1 000 €
  Voit lyhentää luottoa itsellesi sopivalla summalla.
 • Luoton korko
  Euribor 3 kk (3,265 %, 4/2023) + marginaali 11,95 %.
 • Saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta. Laskun erääntyessä voit valita, maksatko valitsemasi vähimmäislyhennyserän (kuitenkin vähintään 40 euroa) vai kaikki ostoksesi kerralla.
 • Kaksi maksuvapaata kuukautta
  Voit halutessasi pitää taukoa maksuista kaksi kertaa vuodessa. 
  Lisää maksuvapaista kuukausista
 • Ostoturva
  Kun maksat luotolla, ostoksesi ovat automaattisesti turvattu ostohetkestä lähtien.
  Lisää ostoturvasta
 • Kattavat turvarajat
  Määritä kortillesi osto-, nosto- ja verkkomaksuraja sekä aluerajaus helpottamaan kortin turvallista käyttöä. 
  Lisää turvarajoista
 • Bonus ja maksutapaetu
  Bonuksen lisäksi kerrytät kortilla 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän ostoista. 
  Lisää Bonuksesta ja maksutapaedusta 
 • Nosta käteistä automaateista kaikkialla maailmassa
  Kortilla voit nostaa käteistä pankkiautomaateista Suomessa ja ulkomailla. 
  Näin voit nostaa ja tallettaa käteistä kassalla
 • Omavalintainen tunnusluku

  Voit valita itse tunnusluvun S-Etukortti Visallesi. Omavalintainen tunnusluku on helppo muistaa ja tekee S-Etukortti Visan käyttämisestä entistäkin kätevämpää.
  Näin valitset tunnusluvun kortillesi
 • Google Pay
  Google Payllä maksat ostokset kätevästi Android-puhelimella. Lisää Google Paysta

Kortin debit-ominaisuudella lisäksi:

 • Maksa nopeasti lähimaksulla 
  Lähimaksulla voit maksaa pienet ostoksesi nopeasti, turvallisesti ja helposti ilman tunnusluvun käyttöä, myös ulkomailla.
 • Nosta ja talleta käteistä kaupan kassalla
  Kortilla voit nostaa ja tallettaa käteistä maksutta S-ryhmän kauppojen kassoilla. 
  Näin voit nostaa ja tallettaa käteistä kassalla
 • Säästä euro jokaisesta korttiostoksestasi
  Voit siirtää euron sivuun jokaisesta debit-ominaisuudella tehdystä korttiostoksestasi, kun olet ottanut käyttöön S-mobiilin Säästäjä-palvelun. 
  Tutustu Säästäjään

Voit hakea korttia, kun

 • olet vähintään 18-vuotias,
 • opiskelet yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai muussa korkeakoulussa,
 • sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti,
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa,
 • eikä sinulla ole muita korttiluottoja tai kulutusluottoja.

Opintopistevaatimuksia ei ole, joten voit hakea korttia jo opiskelupaikan saatuasi. Varauduthan tarvittaessa todistamaan olevasi opiskelija. Hae Opiskelijan S-Etukortti Visaa kätevästi S-mobiilissa tai verkkopankissa.

Hae korttia S-mobiilissa

Näin saat verkkopankkitunnukset

 

Voit hakea korttia myös asiakaspalvelupisteissämme tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–pe kello 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).  Asiakaspalvelupisteissämme voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella ja puhelinpalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella. 

Jos et ole vielä osuuskaupan asiakasomistaja, voit liittyä asiakasomistajaksi ja ottaa pankkipalvelumme käyttöösi asiakaspalvelupisteessä.

Varaa aika asiakaspalvelupisteeseen

Usein kysyttyä

Kaikki opiskelijan pankkipalvelut S-Pankista

Tiesithän, että meiltä löydät kaikki opiskelijan elämään sopivat pankkipalvelut. Ja mikä parasta, S-Pankin tilit, kortit ja verkkopankkitunnukset sekä verkko- ja mobiilipankki ovat osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville aina maksuttomia.

Tutustu pankkipalveluihin

Lue vinkkimme opiskelijalle

S-Etukortti Visa Credit -luottokortin korko

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (3,265 %, 4/2023) + 11,95 % marginaali sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 19,297 % olettaen, että viitekorko on 3,265 % (4/2023) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 24,610 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi