Siirry suoraan sisältöön

Tietoa Handelsbankenista S-Pankkiin siirtyville Private Banking -asiakkaille

Odotamme sinua asiakkaaksemme marras-joulukuun vaihteessa 2024. Tämän jälkeen voit hoitaa pankkiasioitasi niin verkossa kuin nykyisten S-Pankin asiantuntijoiden ja Handelsbankenista siirtyvien asiakasvastaavien kanssa.

Haluamme yhdessä tehdä muutoksesta sinulle mahdollisimman sujuvan. Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa palveluidesi siirtymisestä.

Sivu päivitetty 24.5.2024

Ajankohtaista – Hyvä tietää juuri nyt

Valmistelemme parhaillaan loppuvuodesta tapahtuvaa palveluidesi siirtoa yhdessä Handelsbankenin kanssa, jotta siirtymä olisi sinulle mahdollisimman sujuva. Pidämme sinut ajan tasalla ja päivitämme siirtymän tulevat vaiheet myös tälle sivulle. 

Luottokorttisopimuksesi (sisältäen Credit/Debit-kortin luottopuolen) eivät siirry Handelsbankenilta S-Pankille. Credit/Debit-yhdistelmäkortti korvataan S-Pankin Visa Debit-kortilla. Luottokorttisopimukset Handelsbankenissa tullaan irtisanomaan vuoden 2024 aikana. Handelsbanken on lähettänyt tästä keväällä luottokorttiasiakkailleen lisätietoa.

Halutessasi voit hakea uutta luottokorttia S-Pankista. Jos olet jo S-Pankin asiakas, voit hakea luottokorttia verkkopankin tai S-mobiilin kautta. Siirtyviä asiakkaita suositellaan hakemaan luottokorttia vasta lähempänä kaupan toteutumista. Kaupan odotetaan toteutuvan marras-joulukuun vaihteessa 2024.

Kun palvelusi ovat siirtyneet S-Pankkiin, niissä noudatetaan S-Pankissa voimassa olevia ehtoja. Handelsbanken on lähettänyt tästä lisätietoja kirjeitse ja Handelsbankenin verkkopankkiin. Jos hyväksyt tili- ja debit-korttisopimusten siirrot ja siirtyviin sopimuksiin sovellettavat S-pankin ehdot, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Voit kuitenkin halutessasi vastustaa tili- ja debit-korttisopimustesi siirtoa ilmoittamalla siitä Handelsbankenin antamien ohjeiden mukaisesti. Jos vastustat palvelujesi siirtoa S-Pankille, ilmoita siitä Handelsbankenille viimeistään 20.7.2024. Tämän päivämäärän jälkeen aloitetaan valmistelut asiakastietojen siirtämiseksi.

Voit tehdä ilmoituksen siirron vastustamisesta Handelsbankenin konttorissa tai osoitteessa handelsbanken.fi/s-pankki/vastustus. Jos vastustat sopimusten siirtoa, edellä mainitut sopimukset pysyvät voimassa Handelsbankenissa. Sopimukset kuitenkin irtisanotaan erillisen aikataulun mukaisesti, sillä Handelsbanken on ilmoittanut vetäytyvänsä Suomesta.

Konttorit ja asiakasvastaavat palvelevat sinua jatkossakin

Handelsbankenin konttorit siirtyvät kaupan toteutuessa S-Pankille lukuun ottamatta Munkkiniemen, Kalasataman, Pasilan ja Aviapoliksen konttoreita pääkaupunkiseudulla.

Handelsbankenista S-Pankkiin siirtyvät asiakasvastaavat jatkavat asiakkaidensa yhteyshenkilönä, ja näin voit jatkaa asiointia tutun konttorin ja yhteyshenkilön kanssa.

Näin matka S-Pankkiin etenee

 • Palvelusi jatkuvat toistaiseksi ennallaan Handelsbankenissa, kunnes ne siirtyvät S-Pankkiin kaupan toteutuessa. Kaupan odotetaan toteutuvan marras-joulukuun vaihteessa.
 • Kaikki S-Pankkiin siirtyvät asiakkaat saavat Handelsbankenilta lisätietoa kirjeitse ja viestinä Handelsbankenin verkkopankkiin. Saat myöhemmin syksyllä tarkempia käytännön ohjeita myös S-Pankilta: esim. kuinka liittyä asiakasomistajaksi, kuinka saat verkkopankkitunnukset tai miten haet luottokorttia. Myöhemmin syksyllä saat myös uudet tilinumerot ja S-Pankin Visa Debit -korttisi suoraan kotiisi.
 • Kaupan toteuduttua palvelemme Handelsbankenista S-Pankkiin siirtyneitä asiakkaita S-Pankissa ja voit olla kaikista palveluihisi liittyvistä asioista yhteydessä S-Pankkiin.

Hyvä tietää palveluista

Nämä palvelut siirtyvät S-Pankkiin:

 • Tilit
 • Debit- ja Online Debit -kortit
 • Lainat vakuuksineen
 • Rahastot
 • Varainhoitosopimukset

Nämä palvelut eivät siirry S-Pankkiin:

 • Luottokortit (Sis. Credit/Debit -yhdistelmäkorttien luottopuolen. Credit/Debit-yhdistelmäkortit korvataan S-Pankin Visa Debit -kortilla). Halutessasi voit hakea uutta luottokorttia S-Pankista. Handelsbankenista siirtyviä asiakkaita suositellaan tekemään hakemus lähempänä kaupan toteutumista.
 • Verkkopankkisopimukset
 • Arvopapereiden välitys- ja säilytyspalvelut ml. arvo-osuustilit
 • Valuuttatilit

S-Pankki Private Visa

S-Pankki Private Visa on 20 000 euron luottorajalla ja lähimaksuominaisuudella varustettu yhdistelmäkortti. Private Banking -asiakkaanamme kortti on sinulle kuukausi- ja vuosimaksuton. Korttia tarjotaan asiakkaille, joilla on vähintään 300 000 euroa S-Pankin varainhoidossa ja hän on S-ryhmän asiakasomistaja.

Lue lisää S-Pankki Private Visasta

Usein kysyttyä Private Banking -asiakkaiden palveluista

Varainhoitosi jatkuu normaalisti Handelsbankenissa, kunnes kauppa toteutuu. Jos sinulla on varainhoitosopimus Handelsbankenissa, se siirtyy S-Pankille. Handelsbankenin varainhoitajasi on sinuun yhteydessä siirtoon liittyen.

Handelsbanken on päivittänyt konsultoivan ja täyden valtakirjan omaisuudenhoidon ehtojaan valmistellakseen palveluiden siirtoa. Handelsbanken on lähettänyt huhtikuussa muutoksista tietoa asiakkaille, joita ne koskevat.

Jos sinulla on Handelsbankenissa varainhoitosopimus tai olet Handelsbankenin Private Banking -asiakas, niin tulet siirtymään S-Pankin Private Banking -asiakkaaksi kaupan toteutumisen yhteydessä. Siirron odotetaan tapahtuvan marras-joulukuun vaihteessa 2024.

Yleistä tietoa Private-asiakkuudesta ja lisäpalveluiden myöntämisen edellytyksistä S-Pankissa saat s-pankki.fi/private-banking.

S-Pankki on enemmän kuin täyden palvelun pankki. Olemme täysin kotimainen, asiakasomistajien oma pankki ja osa S-ryhmää. Tunnemme asiakkaidemme arjen, ja tuomme siihen ylivoimaista helppoutta ja hyötyä yhdistämällä pankin ja kaupan palveluita esimerkiksi S-mobiili-sovelluksen avulla.

S-Pankin päivittäiset pankkipalvelut eli tili, kortti, verkkopankkitunnukset ja S-mobiili ovat maksuttomia S-ryhmän asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville. Meiltä voit hakea lainaa sekä asuntoon että pienempiin hankintoihin tai aloittaa säästämisen. Tarjoamme myös sijoitus- ja varainhoitopalvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja instituutiosijoittajille.

S-Pankilla ei ole Platinum-korttia lisäpalveluilla. S-Pankissa lisäpalvelut kuuluvat S-Pankki Visa Private -korttiin. Kortti edellyttää Private-asiakkuutta. Tulet saamaan myöhemmin tietoa asiakkuudestasi S-Pankissa lähempänä palveluidesi siirtoa. Siirron odotetaan tapahtuvan marras-joulukuussa 2024.

Lisätietoa Private-asiakkuudesta saat s-pankki.fi/private-banking

Handelsbanken Suomen sijoitus- ja varainhoitoliiketoiminta myydään S-Pankille. Kaupan toteutumisen jälkeen voit hoitaa rahasto-omistuksiisi liittyviä asioita S-Pankissa. Rahasto-omistuksiisi ei tule muutoksia. Kaupan odotetaan toteutuvan marras-joulukuun vaihteessa 2024. Siihen saakka Handelsbanken palvelee sinua nykyiseen tapaan, ja voit olla yhteydessä tuttuun yhteyshenkilöösi Handelsbankenissa.

Handelsbankenin Suomen toimintojen myynti ei vaikuta rahastojesi hoitamiseen ja hallinnointiin, jotka jatkuvat Handelsbankenin rahastoyhtiössä Ruotsissa. Kun kauppa on toteutunut voit tehdä toimeksiantoja Handelsbanken rahastoihisi S-Pankin kautta Suomessa joko S-Pankin verkkopankissa tai konttorissa.

S-Pankki Private – Kotimainen, henkilökohtainen ja asiantunteva yksityispankki

 • Meille on kunnia-asia olla laaja-alainen huippuasiantuntija asiakkaillemme.
 • Asioiminen kanssamme on helppoa ja toimimme Suomessa, lähellä sinua.
 • Yksilöllisten varainhoidollisten ja juridisten ratkaisujen lisäksi tarjoamme täydet pankki- ja lainapalvelut.
 • Wealth Planning – ja Family Office -palvelumme tarjoavat asiakkaalle pitkäjänteistä ja yli sukupolvien kestävää varallisuus- ja perintösuunnittelua.

Tutustu Private Banking -palveluihimme

Turvallinen pankkiasiointi

Muistutamme, että pankit eivät koskaan pyydä verkkopankkitunnuksiasi sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Älä kirjaudu verkkopankkitunnuksilla sähköpostissa tai tekstiviestissä olevien linkkien kautta. Poista epäilyttävä viesti avaamatta sitä.

Lue lisää