Siirry suoraan sisältöön

Handelsbankenin asiakkuuksia siirtyy S-Pankkiin – tietoa siirtyville asiakkaille

S-Pankki Oyj ostaa Svenska Handelsbanken AB:n Suomen henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot, ja Handelsbankenin asiakkuuksia ja palveluita siirtyy S-Pankkiin kaupan toteutuessa. Kaupan odotetaan toteutuvan loppuvuonna 2024. Haluamme tehdä muutoksesta sinulle mahdollisimman sujuvan.

Handelsbankenin henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot Suomessa siirtyvät S-Pankille kaupan toteutuessa. Kaupan odotetaan toteutuvan loppuvuonna 2024. Toistaiseksi palvelusi jatkuvat ennallaan, ja sekä Handelsbankenin että S-Pankin asiakkaat jatkavat asiointia omassa pankissaan. Sinun ei tarvitse vielä tehdä mitään.

Pidämme sinut ajan tasalla, ja saat lisätietoja hyvissä ajoin ennen pankkipalveluidesi siirtoa. Handelsbanken on lähettänyt helmikuussa henkilöasiakkailleen tietoa muutoksesta kirjeitse ja Handelsbankenin verkkopankkiin. Kevään aikana saat tarkempaa tietoa sinua koskevista muutoksista.

Kokoamme tälle sivulle uusimmat tiedot liiketoimintokaupan vaikutuksista asiointiin Handelsbankenissa ja S-Pankissa. Lisätietoa löydät myös osoitteesta www.handelsbanken.fi/s-pankki.

Sivua päivitetty 7.2.2024.

Näin matka S-Pankkiin etenee

Handelsbanken lähettää kevään edetessä lisätietoa ja tarkempia ohjeita kaikille asiakkaille, joita muutokset koskevat. Viestit lähetetään kirjeitse ja viestinä Handelsbankenin verkkopankkiin.

Kaupan toteuduttua palvelemme kaikkia Handelsbankenista S-Pankkiin siirtyneitä asiakkaita S-Pankissa. Saat tästä vielä erillisen ilmoituksen joko kirjeitse tai viestinä S-Pankin verkkopankkiin, jos se on sinulla entuudestaan käytössä.

Yritysasiakkaiden sijoitus- ja varainhoitopalvelut jatkuvat toistaiseksi ennallaan Handelsbankenissa, mutta siirtyvät S-Pankkiin kaupan toteutuessa. Kaupan odotetaan toteutuvan loppuvuonna 2024. Handelsbanken lähettää yritysasiakkaille lisätietoa palveluita koskevista muutoksista kevään aikana.

Onko sinulla kysyttävää?

Askarruttaako mieltäsi jokin pankkipalveluidesi siirtoon liittyvä asia? Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastauksen yleisimpiin muutosta koskeviin kysymyksiin.

Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

S-Pankki – Ylivoimaista helppoutta ja hyötyä

S-Pankki on olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Olemme tukenasi niin arjessa kuin elämän suurissa käännekohdissa. Meiltä voit hakea lainaa sekä asuntoon että pienempiin hankintoihin, aloittaa säästämisen tai hoitaa varallisuuttasi yksilöllisen varainhoidon asiakkaana. Tarjoamme myös maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut osuuskauppojen asiakasomistajille.

Lue lisää S-Pankista

Lue lisää asiakasomistajan eduista

Lue lisää S-Pankin tuotteista ja palveluista

S-Pankki Private - Asiantunteva yksityispankki palveluksessasi

S-Pankki Private tarjoaa yksilöllisten varainhoidollisten ja juridisten ratkaisujen lisäksi täydet pankki- ja lainapalvelut sekä kattavan tarjonnan erilaisia sijoituskohteita. Apuna asiakkaan arjessa on henkilökohtainen yksityispankkiiri, ja varoja hoitavat alan huippuammattilaiset. Wealth Planning- ja Family Office -palvelumme tarjoavat asiakkaalle pitkäjänteistä ja yli sukupolvien kestävää varallisuus- ja perintösuunnittelua.

Tutustu Private Banking -palveluihimme

Henkilötietojen käsittely

Kun Handelsbankenin palveluita siirtyy S-Pankkiin, S-Pankki tarvitsee muutoksen valmistelua ja toteutusta varten tietoa Handelsbankenin asiakkaiden pankkipalveluista ja sopimuksista. Handelsbanken toimittaa näitä tietoja S-Pankille. Näin voimme varmistaa, että palvelut toimivat saumattomasti heti kaupan toteutuessa.

Lue lisää tietojen käsittelystä ja suojaamisesta