Siirry suoraan sisältöön

Black Friday tulee! Maksa viisaasti ja säästä samalla

Black Fridayn alennusmyynnit marraskuun lopussa ja pian sen jälkeen alkava joulukauppa saavat jälleen suomalaiset liikkeelle ja etsimään edullisia löytöjä itselle ja pukinkonttiin. Käyttämättä jäävien heräteostosten välttämiseksi omia tarpeita ja lahjaideoita on hyvä miettiä jo etukäteen. 

Myös maksutapaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä vain luotolla maksaessa saat joustoa maksuaikatauluun ja ostoksillesi turvaa sen varalta, että joku menee pieleen. Kun maksat ostoksesi S-Etukortti Visalla, voit samalla myös säästää.

Varmista hyvissä ajoin, että luottokorttisi on maksukunnossa, niin voit hoitaa ostokset sujuvasti ja turvallisesti. Alla vinkkimme, miten virität S-Etukortti Visasi valmiiksi loppuvuoden menoihin ja saat parhaat hyödyt kortistasi. 

  1. Tarkista, löytyykö lompakostasi S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti. Tällä kortilla voit valita, maksatko ostoksesi pankkitililtä vai edullisella luotolla. S-Etukortti Visassa on edullinen luotto ja siinä ei ole vuosi- eikä kuukausimaksua.
  2. Maksamalla luotolla saat joustoa ostosten maksamiseen. Luotolla saat keskimäärin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja halutessasi voit pitää taukoa maksuista kahden maksuvapaan kuukauden aikana vuodessa.
  3. Kun maksat ostoksesi S-Etukortti Visan luotolla, ne ovat automaattisesti turvattuja ostohetkestä lähtien.
  4. Varmista, että muistat korttisi tunnusluvun. Jos se on päässyt unohtumaan, voit tarkistaa tunnusluvun kerran maksutta verkkopankissa. Halutessasi voit valita itse oman tunnusluvun kortillesi.
  5. Mieti, onko korttisi luottoraja tarpeisiisi sopiva. S-Etukortti Visan luottoraja voi olla 800–10 000 euroa. Korotusta voit hakea verkossa tai asiakaspalvelupisteessä.
  6. Aseta kortillesi käyttöäsi vastaavat turvarajat, kuten maantieteellinen aluerajaus ja ostoraja. Jotta korttimaksaminen verkossa onnistuu, tulee kortin verkkomaksurajan olla riittävä. Rajan voit tarkistaa ja muuttaa verkkopankissa ja S-mobiilissa. 
  7. Ota käyttöön S-mobiilista löytyvä Säästäjä-palvelu ja säästä samalla kun ostat. Säästäjällä kilahtaa säästöön valitsemasi summa 50 sentistä viiteen euroon jokaisesta S-Etukortti Visan pankkipuolella tehdystä ostoksesta.
  8. Maksa S-ryhmän ostokset S-Etukortti Visalla, niin samalla tienaat Bonusta ja maksutapaetua - eli saat ostoksistasi takaisin jopa 5,5 % prosenttia selvää rahaa.

 

Lue lisää S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortista
Lue lisää turvallisesta verkkomaksamisesta

S-Etukortti Visa Credit -luottokortin korko

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (3,825 %, 4/2024) + 11,95 % marginaali sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 19,951 % olettaen, että viitekorko on 3,825 % (4/2024) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 25,284 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat