Siirry suoraan sisältöön

S-Määräaikaistilin talletusaika päättyy – 3 vaihtoehtoa

Kun määräaikaistalletuksesi erääntyy, varat siirretään ilmoittamallesi tilille. Joko olet miettinyt, mitä haluat tehdä niille seuraavaksi?

Esittelemme tässä kolme vaivatonta matalan kynnyksen vaihtoehtoa: määräaikaistalletuksen uusiminen, tuoton hakeminen S-Tuottotilillä ja rahastosäästäminen. Määräaikaistalletus ja tuottotili ovat aina varmoja ja riskittömiä ratkaisuja, sillä niille maksetaan korkoa ja ne kuuluvat talletussuojan piiriin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme niin mietitään yhdessä sinulle paras ratkaisu.

1. Määräaikaistalletuksen uusiminen

Halutessasi voit jatkaa säästämistä S-Määräaikaistilillä. Määrittelet edelleen itsellesi sopivan talletuksen koon ja keston, ja saat kiinteää korkoa koko talletusajan. Koron suuruus määräytyy markkinatilanteen, talletusajan ja talletuksen koon mukaan.

"Markkinaodotus on, että koronnousun huippu on saavutettu ja markkinat alkavat odottamaan korkojen laskua. Jos näin käy, se heijastuu todennäköisesti myös talletuskorkoihin. Tekemällä talletuksen korkojen ollessa ylhäällä, asiakas saa sen mukaisen tuoton koko talletusajalle”, kertoo S-Pankin tilien ja maksamisen tuoteryhmäpäällikkö Olli Myöhänen.

Tutustu S-Määräaikaistiliin

2. Tuottotili – joustava ja riskitön

S-Tuottotili on riskitön säästötili, jolla voit tehdä talletuksia ja nostoja ilman rajoituksia. Sen korko kasvaa portaittain talletusmäärän noustessa.

”S-Tuottotili on hyvä valinta sellaiselle, joka hakee säästöilleen tuottoa, mutta haluaa rahojen olevan silti vapaasti käytettävissä. Korko lasketaan sen mukaan, minkä korkoportaan asiakas on saavuttanut. Lisäksi se lasketaan aina jokaisen päivän saldolle, ei kerran kuussa alimman saldon mukaan. Korko myös maksetaan tilille kuukausittain, joten asiakas saa paremmin korkoa korolle”, kertoo S-Pankin Olli Myöhänen

Tutustu S-Tuottotiliin

3. Rahastosäästäminen – tuottopotentiaalia sopivalla riskillä

Rahastosäästäminen on helppo tapa kartuttaa säästöjä. S-Pankin laaja rahastovalikoima tarjoaa hyviä vaihtoehtoja niin varovaisille kuin rohkeillekin sijoittajille. S-Pankin varainhoitorahastot ovat helppo tapa sijoittaa, sillä rahastonhoitaja huolehtii sijoituksista asiantuntevasti ja aktiivisesti. Valittavana on neljä vaihtoehtoa: S-Pankki Varainhoito 30, 50, 70 ja 100.

”Sopivan varainhoitorahaston valinta riippuu siitä millaista tuottoa asiakas odottaa ja millaista riskiä hän on valmis sietämään. S-Pankki Varainhoito 30 edustaa riskien ja tuotto-odotusten osalta alinta tasoa, 100 ylintä ja muut asettuvat niiden väliin. Kaikissa näissä rahaston sijoitukset on hajautettu niin maantieteellisesti, toimialoittain kuin omaisuusluokittainkin, mikä pienentää riskejä”, sanoo S-Pankin sijoitusasiantuntija Matias Kuusela.

Tutustu rahastosäästämiseen

*Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Tuotossa ei ole huomioitu mahdollisia tuotonmaksuja. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Tämä on mainos. Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy. Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin.