Siirry suoraan sisältöön

Asuntolainalaskuri

Asuntolainalaskurin avulla voit laskea helposti itsellesi sopivan lyhennyksen, lainamäärän ja laina-ajan. 

Haluan tietää

Kuinka paljon maksaisit kuukaudessa?

Paljonko haluaisit lainaa?

Missä ajassa maksaisit lainan takaisin?

Pyydä lainatarjous

Laskelma Lainan tiedot
Lainan määrä
Laina-aika
Maksuerä
Lyhennystapa
Lainan korko
Todellinen vuosikorko
*Luotto ja luottokustannukset yhteensä

* Todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu lainan avausmaksu 500€ ja tilinhoitomaksu 2,50 €/lasku.

Tämä laskelma on suuntaa antava. Asiakkaalta edellytettävä oman pääoman määrä, lainan korko, lainan avausmaksu ja muut lainaehdot tarkentuvat lainahakemuksessa antamiesi tietojen perusteella.

# Vuosi/kk Lyhennys Korko Erä Lainaa jäljellä

Tutustu digitaaliseen asuntokauppaan

Pyydä lainatarjous

Kun olet laskenut sopivan kokoisen lainan itsellesi yllä olevalla asuntolainalaskurilla, voit pyytää lainatarjouksen esimerkiksi asuntoa, mökkiä tai muuta suurempaa hankintaa varten jättämällä verkkohakemuksen kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua mihinkään.

Tutustu S-Pankin suurempien hankintojen lainoihin

Osio otsikolla Hinnoittelu

Asuntolainan hinnoittelu

S-Pankin asuntolainan kokonaiskorko muodostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Viitekorkona käytämme 12 kk Euriboria. Vaihtoehtoisesti voit valita kiinteän koron 5 tai 10 vuodeksi. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Todellinen vuosikorko lasketaan lainatarjouksessa. 

Asuntolainoja vertaillessa kannattaa tarkastella lainaratkaisua kokonaisuutena. Huomioi koron lisäksi kokonaiskustannukset koko laina-ajalta, saatavilla olevat lisäpalvelut sekä lainaehtojen joustavuus elämäntilanteen mahdollisesti muuttuessa. 

Esimerkkilaskelma: Kun lainamäärä on 170 000 euroa, laina-aika 25 vuotta ja laskennallinen asuntolainan korko 1,1 % (marginaali + 12 kk Euribor), on todellinen vuosikorko 1,18 %. Maksueriä yht. 300 kpl ja erän suuruus 649,59 euroa /kk, luotto kuluineen yht. 196 126,44 euroa. Laskelmassa luottokustannuksina on huomioitu lainan avausmaksu 500 euroa ja automaattisen veloituksen maksu 2,50 €/lasku.

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että lainanmaksun jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla lainaa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta