Siirry suoraan sisältöön

Voinko tehdä lainalleni ylimääräisen lyhennyksen?

Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainallesi milloin tahansa, mutta selvyyden vuoksi suosittelemme, että teet ylimääräisen lyhennyksen jonain muuna päivänä, kuin lainan varsinaisena eräpäivänä.

Toimi näin:

  1. Tee uusi maksu verkkopankissa ja merkitse maksun saajaksi S-Pankki.
  2. Anna lainasi IBAN-muotoinen numero saajan tilinumeroksi. Löydät lainasi numeron esimerkiksi verkkopankistamme Lainat -valikosta, kohdasta Omat lainat. Kirjaudu verkkopankkiin verkkosivujemme kautta osoitteessa s-pankki.fi. Lainan IBAN-muotoinen numero ei ikävä kyllä ole näkyvissä S-mobiilissa.
  3. Jätä viitenumero -kenttä tyhjäksi, mutta kirjoita viesti -kenttään "Ylimääräinen lyhennys".
  4. Maksettavan määrän suuruudella ei ole rajoituksia, mutta siihen voi vaikuttaa tilisi vuorokausikohtainen maksuraja. Voit tarkistaa ja muokata tilin maksurajaa verkkopankin Tilit-välilehdellä, kohdassa Tilin verkkomaksuraja/vrk. Jos rajaa tulee nostaa yli 50 000 euroon, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos olet valinnut lainasi koroksi kiinteän koron ja sen jakso on voimassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen ylimääräisen lyhennyksen tekemistä. Asiakaspalvelumme tarkistaa ja ohjeistaa tällöin tarkemmin, miten ylimääräinen lyhennys on parasta toteuttaa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä viestin verkkopankista.