Siirry suoraan sisältöön

S-Sijoitusobligaatio Vahvat Suuryritykset I/2015

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

S-Sijoitusobligaatio on hyvä valinta, kun etsit tavallista määräaikaistalletusta parempaa tuottoa rahoillesi, mutta et halua ottaa riskejä, jotka liittyvät suoraan osakesijoittamiseen. Pääomaturvan ansiosta saat sijoittamasi pääoman takaisin eräpäivänä,  jolloin sinulle maksetaan myös mahdollinen tuotto.

Tuotteen seuranta (PDF, 15 kt)

Liikkeeseenlaskupäivä 24.11.2015
Eräpäivä 24.11.2020
Liikkeeseenlaskija Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

Kymmenen pörssiosakkeen tasapainoin muodostama osakekori. Osakekorin yhtiöt ovat ABB Ltd, AT&T Inc, GlaxoSmithKline plc, HSBC Holdings plc, Munich Re AG, Nestlé S.A., Royal Dutch Shell plc, Swiss Re AG, Telefónica S.A. ja TeliaSonera AB.

Tuottomahdollisuus

Sijoitusobligaation tuotto perustuu osakekorin arvonkehitykseen sijoitusaikana. Sijoittaja hyötyy osakekorin lainaehtojen mukaisesta positiivisesta arvonkehityksestä tuottokertoimen osuuden verran. Tuottokerroin on 100 %, mikä tarkoittaa, että eräpäivänä sijoittajalle maksetaan 100 % osakekorin positiivisesta tuotosta. Jos osakekorin arvonkehitys on nolla tai negatiivinen, sijoitukselle ei makseta tuottoa.

Pääomaturva

100 % sijoituksen nimellispääomasta eräpäivänä. Liikkeeseenlaskijan tarjoama nimellispääoman takaisinmaksuehto eli pääomaturva on voimassa vain eräpäivänä eikä se kata ylikurssia. Nimellispääoman takaisinmaksuun liittyy riski liikkeeseenlaskijan takaisinmaksukyvystä.

Ennen eräpäivää obligaation arvo voi olla sijoitettua nimellispääomaa matalampi tai korkeampi. 

Katso tarkemmin markkinointimateriaali, lainakohtaiset ehdot ja liikkeeseenlaskijan ohjelmaesite (Structured Note and Certificate Programme) täydennyksineen. Tutustu lisäksi tarkemmin keskeisiin riskitekijöihin markkinointimateriaalissa.

Osio otsikolla Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset