Aloita rahastosäästäminen helposti ja edullisesti Bonuksella

Moni ajattelee rahastosäästämisen olevan liian vaikeaa ja kuuluvan vain rikkaille, me olemme eri mieltä! Jokaisella pitää olla oikeus laittaa omat rahat tuottamaan.

Voit aloittaa säästämisen jo muutamilla euroilla ohjaamalla Bonuksesi rahastoon joko Säästäjä-palvelussa, verkkopankissa tai S-mobiilissa. Säästäjässä voit Bonuksen lisäksi ohjata säästöön myös euron jokaisesta pankkikorttimaksusta.

Huomaathan kuitenkin, että vain asiakasomistajatalouden pääjäsen, jonka tilille Bonus maksetaan, voi ohjata Bonuksen rahastoon.

Säästä Bonus rahastoon Säästäjä-palvelussa

  1. Lataa S-mobiili puhelimeesi
    Lataa S-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta ja ota Säästäjä-palvelu käyttöön. Aloittaaksesi tarvitset verkkopankkitunnukset, joita voit hakea lähimmässä asiakaspalvelupisteessämme.
  2. Kerro tavoitteesi ja millainen säästäjä olet
    Saat vastaustesi perusteella henkilökohtaisen säästösuunnitelman, jonka mukaan säästösi hajautetaan Säästäjä Uskalias- ja Säästäjä Maltillinen -yhdistelmärahastoihin sekä Säästäjä-tavoitetilille. Rahastoissa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkioita, maksat vuositasolla enintään 0,5 % juoksevina kuluina.

    Kolme vertailua todistaa: Säästäjässä Suomen edullisimmat yhdistelmärahastot 

Kerryttämäsi S-ryhmän Bonuksen lisäksi voit Säästäjässä myös säästää euron jokaisesta debit-korttimaksusta tai vaikka molemmat.

 

Ota S-mobiili käyttöön

 

 

Lue lisää Säästäjästä

 

Säästäjä on S-Pankin digitaalinen säästämisen ja sijoittamisen palvelu, joka tarjoaa asiakkaan antamien vastausten perusteella S-Pankki Oy:n säästämisen ja FIM Varainhoito Oy:n sijoittamisen palveluita. Sijoittaessaan asiakkaan on hyvä muistaa, että sijoitustuotteiden historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan sijoitusrahastoihin sijoittamien varojen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja ei välttämättä saa sijoittamiaan rahoja takaisin.

Säästä Bonus rahastoon S-mobiilissa tai verkkopankissa

Voit säästää S-ryhmän ostoista kertyvän Bonuksen myös suoraan itse valitsemaasi S-Säästörahastoon joko S-Pankin verkkopankissa tai S-mobiilissa. S-Säästörahastoja on kolme riskitason mukaan luokiteltua vaihtoehtoa: VarovainenKohtuullinen ja Rohkea. Rahastoissa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkioita, maksat ainoastaan rahaston hallintaan liittyvät juoksevat kulut (Vuonna 2017: Varovainen 0,79 %, Kohtuullinen 0,97 % ja Rohkea 1,15 %).

Lue lisää

Säästäjä-rahastoja sekä S-Säästörahastoja hallinnoi FIM Varainhoito Oy ja S-Pankki tarjoaa sijoituspalvelua välittäessään toimeksiantoja rahastoihin. Sijoittaessaan asiakkaan on hyvä muistaa, että sijoitustuotteiden historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan sijoitusrahastoihin sijoittamien varojen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja ei välttämättä saa sijoittamiaan rahoja takaisin. Rahastojen esitteet löytyvät rahastojen omilta sivuilta.

Heräsikö kysymyksiä? 

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Puhelun yhteydessä voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella.

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi