Siirry suoraan sisältöön

Osta rahastoja helposti verkkopankissa

Rahastosäästäminen on helppo ja usein tilisäästämistä tuottavampi tapa kartuttaa säästöjä, ja pienistäkin puroista kertyy ajan kanssa mukava pesämuna. Voit ostaa rahastoa juuri silloin, kun sinulle sopii. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä enemmän voit hyötyä.

Valitse rahasto

Näin pääset alkuun:

 1. Valitse sopiva rahasto
  Valitse itsellesi sopivin rahasto sen mukaan, kuinka paljon olet valmis sietämään riskiä ja kuinka paljon toivot sijoitukseltasi tuottoa. Valitsetpa minkä rahaston tahansa, asiantuntijamme huolehtivat keskeisistä sijoituspäätöksistä puolestasi.

 2. Päätä, paljonko haluat säästää
  Mieti, haluatko laittaa rahastoon esimerkiksi 10, 100 vai 1 000 euroa? Rahastojen minimisijoitus vaihtelee 10–200 euron välillä.

 3. Osta rahastoja verkkopankissa
  Voit milloin tahansa ostaa rahastoja tai nostaa kerryttämäsi säästöt.

  OSTA VERKKOPANKISSA

  Näin saat verkkopankkitunnukset

Valitse itsellesi sopiva rahasto

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi