Siirry suoraan sisältöön

Osta rahastoja helposti S-mobiilissa ja verkkopankissa

Rahastosäästäminen on helppo ja usein tilisäästämistä tuottavampi tapa kartuttaa säästöjä, ja pienistäkin puroista kertyy ajan kanssa mukava pesämuna. Voit ostaa rahastoa juuri silloin, kun sinulle sopii. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä enemmän voit hyötyä.

Osio otsikolla Valitse rahasto

Valitse itsellesi sopiva rahasto

Haluan sijoittaa tai säästää

Riski ja tuotto-odotus

Sijoituksen määrä

Riski/Tuotto
Tuotto 1v
Min. sijoitus
Ei tuloksia

Rahaston valitsintyökalusta saadut tulokset ovat suuntaa-antavia eikä niissä ole huomioitu tuotteisiin liittyviä palkkioita ja kuluja. Tulosta ei voi pitää sijoitusneuvontana tai -suosituksena ja asiakas tekee lopullisen sijoituspäätöksen itse. Sijoittamiseen – ja myös rahastosäästämiseen – liittyy aina riski. Vaikka asiantuntijamme huolehtivat säästöistäsi aktiivisesti, ne ovat valitsemastasi rahastosta riippuen alttiita markkinoiden heilahteluille, ja rahaston arvo voi myös heiketä ja sijoittaja menettää alkuperäisen sijoituksensa. Historiallinen tuotto ei siten ole tae tulevasta tuotosta.

Tilisäästäminen on turvallinen vaihtoehto, jos sidot rahaa lyhyeksi ajaksi tai kun varmuus on tärkeämpää kuin tuotto.

S-Pankki Oyj tarjoaa sijoituspalvelua välittäessään toimeksiantoja S-rahastoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla ”Tutustu ja sijoita” -linkin takana.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy
Osio otsikolla Näin pääset alkuun

Näin pääset alkuun:

 1. Valitse sopiva rahasto
  Valitse itsellesi sopivin rahasto sen mukaan, kuinka paljon olet valmis sietämään riskiä ja kuinka paljon toivot sijoitukseltasi tuottoa. Valitsetpa minkä rahaston tahansa, asiantuntijamme huolehtivat keskeisistä sijoituspäätöksistä puolestasi.

 2. Päätä, paljonko haluat säästää
  Mieti, haluatko laittaa rahastoon esimerkiksi 10, 100 vai 1 000 euroa? Rahastojen minimisijoitus vaihtelee 10–200 euron välillä.

 3. Osta rahastoja verkkopankissa
  Voit milloin tahansa ostaa rahastoja tai nostaa kerryttämäsi säästöt.

  OSTA RAHASTOA S-MOBIILISSA

  Jos sinulla ei vielä ole S-mobiilia, voit ladata sen puhelimeen sovelluskaupasta ja ottaa sen käyttöön S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

  Näin saat verkkopankkitunnukset

Osio otsikolla Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi