Siirry suoraan sisältöön

Näin nostat ja talletat käteistä

S-Pankin asiakkaana voit nostaa pankkikortilla käteistä maksutta lähes tuhannen S-ryhmän toimipaikan kassalla. Voit tehdä suurempia nostoja tarvittaessa myös asiakaspalvelupisteellä. Nostot veloitetaan S-Pankin pankkitililtäsi eli S-Tililtä. Luottotililtä ei voi nostaa eikä sille voi tallettaa rahaa kassoilla tai asiakaspalvelupisteillä.

Henkilöllisyyden todistamiseen käteisen nostamisen ja tallettamisen yhteydessä tarvitset henkilökortin tai passin. 

KATSO LÄHIN TOIMIPAIKKA

Nostat ja talletat käteistä kätevästi kaupan kassalla

Katso video: Näin talletat käteistä S-ryhmän kaupoissa

Osio otsikolla Nosta

Katso video: Näin nostat käteistä S-ryhmän kaupoissa

Käteisen nostaminen ja tallettaminen S-ryhmän kaupoissa pähkinänkuoressa

  • Voit nostaa ja tallettaa käteistä Salessa, Alepassa, S-marketissa, Prismassa ja ABC-asemalla. Lisäksi voit tehdä käteisnostoja myös automaatilta* 
  • Kerralla voit nostaa tai tallettaa enintään 200 euroa, toimipaikasta riippuen myös enemmän. Kalenterikuukauden aikana voit tallettaa yhteensä enintään 1 000 euroa tai talletuskertoja voi olla enintään viisi.
  • Tarvitset S-Etukortti Visa Debit- tai S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortin, joka on liitetty S-Tiliisi.
  • Lisäksi tarvitset korttisi tunnusluvun eli PIN-koodin sekä henkilökortin tai passin.
  • Tilisi saldon voit tarkistaa verkkopankista, S-mobiilista, asiakaspalvelupisteestä tai asiakaspalvelupisteen S-Etukortti-päätteeltä sekä noston yhteydessä automaatilta.* Näin voit tarkistaa tilisi saldon


*EU-maissa voit tehdä automaatilla maksutta neljä euromääräistä nostoa kuukaudessa. Samalla voit tarkistaa tilisi saldon maksutta. Ylimenevät nostot maksavat 1,50 €/kpl ja erillinen saldokysely 1 €/kpl.

Käteisen nostaminen ja tilaaminen S-Pankin asiakaspalvelupisteellä

  • Voit nostaa ja tallettaa käteistä myös S-Pankin asiakaspalvelupisteillä. Voit tarkistaa sinua lähimmän asiakaspalvelupisteen toimipaikkahakumme kautta. Huomaathan, että S-Pankkiirien toimistoilla ei ole käteispalveluita.
  • Voit nostaa tilisi saldon puitteissa enintään 2 000 euroa vuorokauden aikana. Näin voit tarkistaa tilisi saldon
  • Suurempia käteissummia (2 000–10 000 euroa) sekä pienempiä, esimerkiksi tietyn suuruisia seteleitä voit tilata asiakaspalvelupisteelle etukäteen. Tilauksen voit tehdä asiakaspalvelupisteellä, josta haluat nostaa rahat. Huomaathan, että emme ota tilauksia vastaan puhelimitse. Tilaus pitää tehdä 2 viikkoa ennen haluttua nostopäivää. Voit tilata kerralla 10 000 euroa. Voit tarkistaa sinua lähimmän asiakaspalvelupisteen toimipaikkahakumme kautta.

Kolikkotalletukset

  • Emme ota vastaan säästölipastalletuksia emmekä yritysten kolikkotilityksiä. Henkilöasiakkaan kolikkotalletuksia voidaan ottaa vastaan enintään 20 euron edestä tai 50 kappaletta.

Muistathan, että tarvitset voimassa olevan henkilökortin tai passin asioidessasi asiakaspalvelupisteellämme. Tarkista hyväksymämme henkilöllisyystodistukset
Voit tunnistautua myös S-mobiilin avulla

Osio otsikolla Muissa kaupoissa

Käteisen nostaminen korttioston yhteydessä muissa kuin S-ryhmän kaupoissa 

S-Etukortti Visalla voit nostaa käteistä pankkikorttioston yhteydessä myös muiden kuin S-ryhmän kauppojen kassoilta. Käteisnosto on mahdollista Cash back -palvelua tarjoavissa liikkeissä Suomessa. 

Käteisnosto on palvelua tarjoavan kauppiaan tai muun yrityksen oma palvelu, josta mahdollisesti perittävän palkkion ja käteisnoston enimmäismäärän määrittelee palvelun tarjoava yritys. Tunnusluvulla vahvistettava korttitapahtuma sisältää käteisnoston ja korttiostoksen määrän. Käteisnosto ei ole mahdollista luottokortilla. 

Monipuolinen S-Etukortti Visa 

S-Etukortti Visa on monien mahdollisuuksien kortti. Käteisen nostamisen ja tallettamisen lisäksi kortilla voi muun muassa maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa. 

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi