Mummonmökki vai huvila?
Pyydä meiltä lainatarjous, lainalupaus ei sido sinua vielä mihinkään.
Pyydä lainatarjous
Mummonmökki vai huvila?
Pyydä meiltä lainatarjous, lainalupaus ei sido sinua vielä mihinkään.
Pyydä lainatarjous
Mummonmökki vai huvila?
Pyydä meiltä lainatarjous, lainalupaus ei sido sinua vielä mihinkään.
Pyydä lainatarjous
Mummonmökki vai huvila?
Pyydä meiltä lainatarjous, lainalupaus ei sido sinua vielä mihinkään.
Pyydä lainatarjous

Mökkilaina

Onko haaveissasi vapaa-ajan asunto järven rannalla tai mökki talvilomien viettoa varten keskellä kauneinta Lappia? Ota unelmiesi toteuttamiseen avuksi S-Pankin mökkilaina ja pyydä lainatarjous jo hyvissä ajoin, jotta voit sen turvin hieroa mökkikauppoja heti, kun sopiva vapaa-ajan asunto osuu kohdallesi. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua mihinkään.

Laske sopiva lainamäärä

Ennen kuin haet mökkilainaa, laske tarpeisiisi sopiva lainamäärä, takaisinmaksun kuukausierän suuruus ja laina-ajan pituus helposti lainalaskurimme avulla.

SIIRRY LAINALASKURIIN

Pyydä lainatarjous

Pyydä lainatarjous helposti joko verkkopankissa tai ilman kirjautumista täyttämällä asuntolainan verkkohakemus. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua mihinkään.

PYYDÄ LAINATARJOUS KIRJAUTUMATTA

Pyydä lainatarjous verkkopankissa

Katso video: Mökkilainaa haetaan kuten asuntolainaa

Mökkilainan edut

  • Kilpailukykyinen hinta
  • Laina-aika jopa 25 vuotta
  • Monipuoliset lisäpalvelut, lue lisää asuntolainan sivulta
  • Mahdollisuus pitää lyhennysvapaata tarvittaessa

     

Näin lainanhaku etenee

Pyydä ensin lainatarjous täyttämällä asuntolainahakemus. Hakemuksen täyttämisen yhteydessä voit varata ajan lainaneuvotteluun. Mikäli et varaa aikaa, olemme sinuun yhteydessä viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. 


Tutustu asuntolainan hakuprosessiin tarkemmin

S-Pankin asuntolaina voidaan myöntää asunto-omaisuuden hankkimiseksi tai siihen kohdistuvan omistusoikeuden säilyttämiseksi. Asunto-omaisuudella tarkoitetaan asuinkiinteistöä, asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavia yhteisöosuuksia sekä asuinrakennusta, joka sijaitsee kiinteistöä koskevan käyttöoikeuden nojalla hallitulla alueella. Asiakkaan on annettava lainasopimuksen täyttämisen vakuudeksi esimerkiksi asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat yhteisöosuudet, asuinkiinteistö, kiinteistöä koskeva käyttöoikeus tai mikä tahansa muu omaisuus.

Pankkilainan lisäksi asunnon ostajan maksettavaksi tulevat mahdollisesti myös yhtiövastikkeet sekä mahdollisesti yhtiölainan lyhennykset. Luottosopimuksen kesto on enintään 30 vuotta. Kuluttajalla on oikeus maksaa asunto-omaisuuteen liittyvä kuluttajaluotto taikka sen osa ennen eräpäivää. Jos kuluttaja maksaa luoton tai sen osan ennenaikaisesti, on jäljellä olevasta luotonantajan saatavasta vähennettävä se osa luottokustannuksista, joka kohdistuu käyttämättä jäävään luottoaikaan. Luotonantaja saa kuitenkin periä kokonaisuudessaan luottosopimuksessa yksilöidyt, kyseisen luoton perustamiseen sekä vakuusjärjestelyihin liittyvistä toimista aiheutuneet kulut. Jos kuluttaja maksaa asuntoluoton tai sen osan ennenaikaisesti takaisin, luotonantaja saa periä korvauksena korkotason alenemisesta johtuvan tappion, jos luottoa on myönnetty yli 20.000 euroa ja luoton korko on kiinteä tai viitekoron määräytymisjakso on vähintään kolme vuotta. Valuuttakurssien muutokset voivat vaikuttaa lainanottajan maksettavaksi tulevaan määrään. S-Pankki myöntää vain euromääräisiä luottoja.
Luoton myöntää S-Pankki Oy, Fleminginkatu 34, 00500 Helsinki. 

Asuntolainan hinnoittelu

S-Pankin asuntolainan kokonaiskorko muodostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Viitekorkona käytämme 12 kk Euriboria. Vaihtoehtoisesti voit valita kiinteän koron 5 tai 10 vuodeksi. Todellinen vuosikorko lasketaan lainatarjouksessa.

Asuntolainoja vertaillessa kannattaa tarkastella lainaratkaisua kokonaisuutena. Huomioi koron lisäksi kokonaiskustannukset koko laina-ajalta, saatavilla olevat lisäpalvelut sekä lainaehtojen joustavuus elämäntilanteen mahdollisesti muuttuessa. 

Esimerkkilaskelma: Kun lainamäärä on 170 000 euroa, laina-aika 25 vuotta ja laskennallinen asuntolainan korko 1,1 % (marginaali + 12 kk Euribor), on todellinen vuosikorko 1,18 %. Maksueriä yht. 300 kpl ja erän suuruus 649,59 euroa /kk, luotto kuluineen yht. 196 126,44 euroa. Laskelmassa luottokustannuksina on huomioitu lainan avausmaksu 500 euroa ja automaattisen veloituksen maksu 2,50 €/lasku.

Usein kysyttyä

Kyllä voit. Löydät lainahakemuksen verkkosivuiltamme tai omasta verkkopankistasi kohdasta Luotot -> Hae luottoa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitsette tiedot molempien tuloista, varoista ja olemassa olevista lainoista. Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan toimipaikkaan. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka