Koronan vaikutukset asiakaspalveluun – suosittelemme asiointia S-mobiilissa ja verkkopankissa Lue lisää

Koronaviruksen vaikutukset pankkiasiointiin

 

Koronavirustilanne mietityttää juuri nyt monia. S-Pankki haluaa tukea suomalaisia koronaviruksen aiheuttamissa hankalissa taloudellisissa tilanteissa. S-Pankin asiakkaat voivat hakea esimerkiksi 12 kuukauden maksutonta lyhennysvapaata asuntolainaansa ja tehdä maksutta muutoksia korttiluottoonsa. Lyhennysvapaiden käsittelyssä on tällä hetkellä ruuhkaa, mutta käsittelemme kaikki hakemukset niin pian kuin mahdollista.

Tältä sivulta löydät aina ajankohtaista tietoa siitä, miten koronavirus vaikuttaa pankkiasiointiin ja esimerkiksi sijoituksiin.

Ole tarkkana koronaan liittyvien huijauksien varalta! Poikkeuksellinen tilanne on lisännyt erilaisia huijausyrityksiä. Lue vinkkejä turvalliseen asiointiin 

Miten voin hoitaa pankkiasiani?

Koronatilanteen herättämien kysymyksien vuoksi keskitymme puhelinpalvelussa ja verkkopankin viesteillä auttamaan asiakkaitamme kaikkein kriittisimmissä ongelmissa. Teimme myös muutoksia puhelinpalvelumme aukioloaikoihin. Voit lukea lisää muutoksista tiedotteesta. Suosittelemme asiointia S-mobiilissa ja verkkopankissa, jotka palvelevat vuorokauden ympäri.

S-mobiiliin       VERKKOPANKKIIN

 

Pankkiasioiden hoitaminen läheisen puolesta

Muistathan, että maksukortit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä tai niiden tunnuslukua saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Rahaa voi siirtää toisen henkilön tilille kaupassa asiointia tai laskun maksua varten helposti S-mobiililla tai verkkopankissa. Jos käytössä ei ole S-mobiilia tai verkkopankkia, rahaa voi nostaa myös valtakirjalla asiakaspalvelupisteistämme. Lue lisää valtakirjalla asioinnista verkkosivuiltamme.

Heräsikö kysymyksiä? Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe kello 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) puh. 010 76 5800.

Voinko asioida S-Pankin asiakaspalvelupisteessä?

Asiakaspalvelupisteidemme aukioloajat saattavat tällä hetkellä poiketa normaalista. Toimipaikkahausta voit tarkistaa sinua lähimmän toimipaikan aukioloajat. Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on meille ehdottoman tärkeää ja teemme parhaamme estääksemme koronaviruksen leviämistä. Vältäthän asiointia Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä, jos tunnet olosi kipeäksi tai olet karanteenissa. Kaikki asuntolainaneuvottelut käydään puhelintapaamisina.

Toimipaikkahaku

Haluatko pitää lyhennysvapaata asuntolainastasi?

Koronavirus saattaa aiheuttaa taloudellisia huolia, jos esimerkiksi lomautukset tai työttömyys vaikuttavat kykyyn selvitä asuntolainan lyhennyksistä. Tuemme asiakkaitamme tarjoamalla mahdollisuuden hakea maksutonta lyhennysvapaata asuntolainaan jopa 12 kuukauden ajaksi. Lyhennysvapaan aikana maksat vain lainasi korkoja.

Voit hakea lyhennysvapaata maksutta 31.5.2020 saakka. Lyhennysvapaa myönnetään maksutta myös kaikkiin jo tällä hetkellä käsittelyssä oleviin lyhennysvapaahakemuksiin.

NÄIN HAET LYHENNYSVAPAATA        HAE VERKKOPANKISSA

Tarvitsetko joustoa korttiluottosi maksamiseen?

Tiesitkö, että voit pitää maksuvapaita kuukausia myös S-Etukortti Visasi luoton takaisinmaksusta? Koronaviruksen aiheuttaman erityistilanteen vuoksi voit ottaa maksutta käyttöösi kaksi lyhennysvapaata kuukautta tai muuttaa jo valittuja maksuvapaita kuukausia loppuvuoden osalta. Lisäksi voit saada tilapäistä joustoa taloudelliseen tilanteeseesi muuttamalla maksutta luoton vähimmäislyhennyserää tai korottamalla kortin luottorajaa. Muutokset voit tehdä maksutta 31.5.2020 saakka.

NÄIN TEET MUUTOKSET       MUUTA VERKKOPANKISSA

Peruuntuiko matkasi koronaviruksen takia?

Jos matkasi tai lentosi peruuntuu koronaviruksen takia, niin olethan ensin yhteydessä matkatoimistoon tai lentoyhtiöön korvausten saamiseksi tai varauksen siirtämiseksi. Mikäli et pääse korvauksesta yhteisymmärrykseen, voit hakea korvausta S-Etukortti Visan ostoturvasta verkkopankissa. Edellytyksenä on, että olet ensin selvittänyt asiaa kauppiaan kanssa ja että matka on maksettu S-Etukortti Visan luotolla.

Oletko huolissasi rahastosijoituksistasi?

Mietityttävätkö koronaviruksen vaikutukset rahastosäästöihisi? Tällaisessa markkinatilanteessa maltti on valttia. Paras tapa varautua markkinoiden heiluntaan on pitäytyä pitkäjänteisessä ja suunnitelmallisessa kuukausisäästämisessä.

LUE VIIMEISIN MARKKINAKOMMENTTI

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin