Siirry suoraan sisältöön

Onhan varallisuussuunnitelmasi ajan tasalla?

Mitä enemmän asiakkaalla on varallisuutta, sitä tärkeämpää on huolehtia sijoitustoiminnan ohella varallisuus- ja omistusrakennesuunnittelusta. Myös perheoikeudelliset asiakirjat on syytä päivittää ajan tasalle.

Tutustu S-Pankki Privateen

Kenelle S-Pankki Privaten palvelut on tarkoitettu, johtaja Veera Kosonen?

Asiakkaillamme on jo kertynyt huomattavaa varallisuutta. Kun sijoitettavaa omaisuutta on vähintään 300 000 euron edestä, asiakas saa meiltä avuksensa henkilökohtaisen yksityispankkiirin, joka huolehtii koordinoidusti kaikista asiakkaan meiltä tarvitsemista palveluista.

Jos varallisuutta on yli 500 000 euron edestä, tulee yksityispankkiirin työpariksi varallisuussuunnitteluun erikoistunut Wealth Planning -juristi. Tällöin huolehdimme sijoitusten sekä rahoitus- ja pankkipalveluiden lisäksi yksilöllisestä varallisuus- ja omistusrakennesuunnittelusta. Laadimme myös veloituksetta asiakkaan tahdon mukaiset perheoikeudelliset asiakirjat.

Family Officemme taas palvelee asiakasperheitämme, joiden sijoitusvarallisuuden arvo on yli kolme miljoonaa euroa. Tällöin huomioimme suunnitelmissa edellä mainittujen palveluiden lisäksi koko perheen tarpeet useammassa sukupolvessa.

Mitä palveluja tarjoatte?

Tapaamme asiakkaan aina henkilökohtaisesti ja kartoitamme hänen tilanteensa ja toiveensa. Asiakkaalla on käytössään tiimi, johon kuuluu sijoitettavan varallisuuden määrästä riippuen yksityispankkiiri, Wealth Planning -juristi ja salkunhoitaja. Näin saamme asiakkaalle räätälöidyn kokonaisuuden pankkipalveluista, rahoituksesta, sijoittamisesta sekä laki- ja veropalveluista.

Minkälaiset asiat askarruttavat asiakkaitanne?

Perhevarallisuuden turvaaminen ja kasvattaminen, riskienhallinta ja varallisuuden siirtäminen jälkipolville tai muille toivotuille edunsaajille puhuttavat monia perheitä.
Yksilöllinen varallisuus- ja omistusrakennesuunnittelu ovat meillä tärkeässä roolissa. Kyse on siitä, missä muodossa ja miten omaisuutta kannattaa omistaa nyt ja tulevaisuudessa. Samassa yhteydessä on myös hyvä pohtia, miten perheoikeudelliset asiakirjat tukevat tehtyä varallisuussuunnitelmaa, jotta oma viimeinen tahto toteutuu.

Missä vaiheessa perintöasioita kannattaa miettiä?

Perintöasioita kannattaa ehdottomasti miettiä jo hyvissä ajoin. Monesti ajatellaan, että testamentin tekeminen liittyy ikään ja että se tehdään sitten viimeisinä elinvuosina.
Testamentti liittyy ennemminkin varallisuusasemaan kuin ikään. Mitä enemmän on varallisuutta, sitä tärkeämpää on saattaa omat perheoikeudelliset asiakirjat ajan tasalle.
Testamentti ja kaikki muutkin perheoikeudelliset asiakirjat, kuten edunvalvontavaltuutukset, avioehdot ja vakuutusten edunsaajamääräykset kannattaa mieltää varallisuussuunnittelun välineinä.

Miten usein esimerkiksi testamentti kannattaa päivittää?

Nyrkkisääntönä asiakirjojen tarkasteluvälille pitäisin kolmesta viiteen vuotta. Toki asiakirjat kannattaa tarkistaa ja tarvittaessa päivittää aina elämäntilanteen, lainsäädännön ja oikeuskäytännön muuttuessa. Perheoikeudellisten asiakirjojen pitäminen ajan tasalla mahdollistaa sen, että oma tahto toteutuu myös silloin, jos jotain ikävää tapahtuu. Kuolema, avioero tai toimintakyvyttömyys voi tulla myös aivan yllättäen.

Miksi varakkaan asiakkaan kannattaa valita S-Pankki Private?

Itselleni kaiken lähtökohta on tarjota asiakkaillemme ainutlaatuinen asiakaskokemus. Tärkeintä on, että asiakas kokee saavansa meiltä jotain sellaista, mitä muualta ei saa. Olipa sitten kyse varallisuussuunnitteluun liittyvästä laki- ja veroneuvonnasta tai varainhoidollisten ratkaisujen löytämisestä asiakkaalle, meiltä asiakas saa ammattitaitoisen ja sitoutuneen tiimin. Palvelu on aina henkilökohtaista ja räätälöityä.

Vastaajana S-Pankki Privaten Family Office ja Wealth Planning -palveluista vastaava johtaja Veera Kosonen.

Lue myös: Marcus Grönholm ei ole malttanut jäädä ralliuran jälkeen eläkkeelle

Tässä materiaalissa esitetyt tiedot ovat luonteeltaan informatiivisia, eikä niitä tule pitää kehotuksena yksittäistä rahoitusvälinettä koskevien liiketoimien toteuttamiseen. Tämän materiaalin mukaiset tiedot eivät ole myöskään sijoituspalvelulain mukaista sijoitusneuvontaa.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat