Gå direkt till innehållet

Välkommen till fullservicebanken S-Banken

Hos oss får du alla banktjänster du behöver för skötsel av den dagliga ekonomin, sparande och investering samt finansiering av anskaffningar. Vi vill göra dina vardag smidigare och alltid erbjuda dig lite mer än du förväntat dig av en bank. Som ägarkund i ett handelslag får du kort, konto och webbankskoder gratis hos oss.

På S-Banken är det förvånansvärt enkelt att sköta både små och stora ekonomiska ärenden. Dessutom har finländarna utsett oss till Finlands mest ansvarsfulla bank inte mindre än sex gånger i följd.

Räkna ut hur mycket du skulle vinna på att bli vår kund

Nyttokalkylator

Ta del av servicetariffen

Gör så här

   1. Skaffa dig webbankskoder
    Webbankskoderna är nyckeln till våra tjänster. Du kan ansöka om koder på våra kundtjänstställen. Du kan sköta dina ärenden utan att behöva köa genom att boka en tid till ett serviceställe. Tidsbokning används på dessa orter. Om du inte vill behöver du inte boka tid.

    BOKA TID

    Hitta det närmaste servicestället

    Tappat bort koderna? Gör så här
   2. Öppna konto och ansök om kort
    När du har webbankskoder kan du öppna ett bankkonto och ansöka om ett bank- och kreditkort på webbanken.

   3. Överför lönen
    Du kan enkelt sköta din ekonomi om du överför dina regelbundna inkomster till ditt konto i S-Banken. Du kan överföra din lön, ditt studiestöd, din pension eller dina övriga regelbundna inkomster till oss via webbanken.

   4. Överför alla dina bankärenden till S-Banken
    Om du redan har webbankskoder till S-Banken kan du själv enkelt och snabbt överföra alla dina bankärenden till oss.

Eller besök oss

Du kan också smidigt aktivera våra tjänster och överföra din kundrelation till S-Banken i samband med shoppingturen. Vi har cirka 90 kundtjänstställen på Prisma, de flesta Sokosvaruhus och utvalda S-marketenheter runt om i Finland. Vi har öppet även på kvällar och lördagar.
Du kan sköta dina ärenden utan att behöva köa genom att boka en tid till ett serviceställe. Om du inte vill behöver du inte boka tid.

BOKA TID

Hitta närmaste serviceställe

 

Barn eller ungdomar som kunder i S-banken

Vi erbjuder alla banktjänster

Vi erbjuder ägarkunderna i handelslagen konto, kort och webbank gratis. Med S-Förmånskort Visa kan du betala och göra kontantuttag över hela världen samt samla Bonus och betalningssättsförmån på köp inom S-gruppen.

Daglig ekonomi

S-mobil och webbanken är alltid tillgängliga oberoende av tid och plats. Du kan också sköta dina bankärenden i samband med shoppingturen på våra närmare 100 kundtjänstställen runt om i Finland.

Banktjänster i S-mobil

Närmaste kundtjänstställe

Hos oss kan du ansöka om lån för både stora och små anskaffningar, allt från köp av en bostad till mindre vardagsutgifter. Du kan också börja spara med valfritt belopp.

Lån och krediter

Spara och investera

Vill du ha mer information?

Ring oss på 010 76 5810 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/minut).

Vår kundtjänst står till din tjänst må–fr kl. 9–20. Du kan enkelt sköta dina ärenden genom att identifiera dig under samtalet med identifiering i S-mobil.