Gå direkt till innehållet

Välkommen till fullservicebanken S-Banken

Hos oss får du alla banktjänster du behöver för skötsel av den dagliga ekonomin, sparande och investering samt finansiering av anskaffningar. Vi vill göra dina vardag smidigare och alltid erbjuda dig lite mer än du förväntat dig av en bank. Som ägarkund i ett handelslag får du kort, konto och webbankskoder gratis hos oss.

På S-Banken är det förvånansvärt enkelt att sköta både små och stora ekonomiska ärenden. Dessutom har finländarna utsett oss till Finlands mest ansvarsfulla bank inte mindre än sex gånger i följd.

Så här blir du kund

Våra tjänster är i första hand riktade till S-gruppens ägarkunder, och då kan du också utnyttja S-Bankens bästa förmåner. Som ny kund kan du enkelt öppna S-Bankens tjänster och ägarkundsrelation i appen S-mobil eller på internet. Vid behov kan du också boka tid för ett möte eller besöka vårt serviceställe utan tidsbokning, till exempel i samband med shoppingturen.

Om du redan har webbankskoder till S-Banken, kan du enkelt öppna ett konto och ansöka om bankkort, kreditkort eller lån direkt på vår webbank.

 

När du är ägarkund är konto, kort, webbankskoder och mobiltjänster avgiftsfria för dig 

Du kan bli ägarkund och öppna S-Bankens tjänster antingen i appen S-mobil eller på internet, om du:

 • är myndig
 • har stadigvarande adress i Finland
 • har finsk personbeteckning
 • har webbankskoder (för att betala insatsen och identifiera dig)
 • har e-postadress

ANSLUT DIG I S-MOBIL

ANSLUT DIG PÅ INTERNET

Ta del av vår servicetariff

 

 

Är du redan ägarkund eller hör du till ett ägarkundshushåll? Börja använda banktjänsterna

När du är ägarkund eller medlem i ett ägarkundshushåll är konto, kort, webbankskoder och mobiltjänster avgiftsfria för dig.

Du kan öppna S-Bankens tjänster på internet, om du:

 • är myndig
 • har stadigvarande adress i Finland
 • har finsk personbeteckning
 • har webbankskoder
 • har e-postadress
 • ännu inte har S-Konto, S-Förmånskort Visa eller webbankskoder

 

ANSLUT DIG PÅ INTERNET

Ta del av vår servicetariff

Boka tid för ett möte

Du kan också öppna tjänsterna på vårt serviceställe – boka tid och besök oss.

BOKA TID

Öppna banktjänster på S-Bankens webbank

När du ansluter dig som ägarkund öppnar vi ett bankkonto till dig. Samtidigt kan du ansöka om personliga webbankskoder. Du kan enkelt sköta dina bankärenden såväl på webbanken som i appen S-mobil. Du kan ladda ned S-mobil till telefonen och också logga in på webbanken genom appen. Vid behov kan du också kontrollera din användarkod till webbanken under Jag i S-mobil.

Tappat bort koderna?Så här förnyar du dina borttappade koder

Öppna konto

Om du har webbankskoder till S-Banken, kan du öppna ett konto till dig på webbanken.

Beställ betalkort efter dina behov

S-Förmånskort är nyckeln till dina förmåner i S-gruppen. Du får tillgång till de mest mångsidiga förmånerna genom att beställa ett kort med betalningsegenskap – ett bankkort, ett kreditkort eller en kombination av bankkort och kreditkort. Med ett och samma kort kan du då betala och ta ut kontanter överallt i Finland och utomlands samt samla Bonus och betalningssättsförmån på dina inköp på S-gruppens verksamhetsställen.
Om du har webbankskoder till S-Banken, kan du ansöka om bank- och kreditkort på vår webbank.

Koncentrera dina ärenden till S-Banken

Du kan enkelt sköta din ekonomi om du överför dina regelbundna inkomster till ditt konto i S-Banken. Du kan överföra din lön, ditt studiestöd, din pension eller dina övriga regelbundna inkomster till oss via webbanken. Alternativt kan vi hjälpa dig med överföringen på vårt kundtjänstställe.

Vi erbjuder alla banktjänster

Vi erbjuder ägarkunderna i handelslagen konto, kort och webbank gratis. Med S-Förmånskort Visa kan du betala och göra kontantuttag över hela världen samt samla Bonus och betalningssättsförmån på köp inom S-gruppen.

Daglig ekonomi

S-mobil och webbanken är alltid tillgängliga oberoende av tid och plats. Du kan också sköta dina bankärenden i samband med shoppingturen på våra närmare 100 kundtjänstställen runt om i Finland.

Banktjänster i S-mobil

Närmaste kundtjänstställe

Hos oss kan du ansöka om lån för både stora och små anskaffningar, allt från köp av en bostad till mindre vardagsutgifter. Du kan också börja spara med valfritt belopp.

Lån och krediter

Spara och investera

Vill du ha mer information?

Ring oss på 010 76 5810 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/minut).

Vår kundtjänst står till din tjänst må–fr kl. 9–16. Du kan enkelt sköta dina ärenden genom att identifiera dig under samtalet med identifiering i S-mobil.