Siirry suoraan sisältöön

Säästäjällä säästät rahastoon helposti osana arjen rahankäyttöä

Liity sinäkin jo 70 000 Säästäjä-käyttäjän joukkoon! Säästäjällä säästöjä kertyy ihan huomaamatta, kun ohjaat S-ryhmän ostoksista kertyneen Bonuksen rahastoon tai rahaa säästöön jokaisesta pankkikorttiostoksesta. Säästäjän löydät S-mobiilista ja saat sen käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Ota Säästäjä käyttöön

Aseta tavoite ja kerrytä säästöjä yhdellä tai useammalla tavalla

  • Ohjaa S-ryhmän ostoksista kerryttämäsi Bonus säästöön rahastoon.
  • Siirrä valitsemasi summa 50 sentistä 5 euroon sivuun jokaisesta debit-korttiostoksestasi.
  • Säästä haluamasi summa kuukausittain rahastoon.
  • Siirrä lisää rahaa säästöön veloituksetta silloin, kun haluat.

Säästäjässä voit seurata säästöjesi kertymistä ja nostaa varasi milloin tahansa veloituksetta.

Saat tilanteeseesi sopivan henkilökohtaisen säästösuunnitelman

Kerro, millainen säästäjä olet ja miten suhtaudut sijoittamisen tuottoihin ja riskeihin. Saat sinulle sopivan suosituksen siitä, miten rahasi kannattaa sijoittaa.

Osio otsikolla Ota Säästäjä käyttöön

Ota Säästäjä-palvelu käyttöön

  1. Lataa S-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta. Sovellus on saatavilla Applen iPhone-puhelimille sekä Googlen palveluilla varustetuille Android-puhelimille.
  2. Kirjaudu Säästäjä-palveluun ensimmäisellä kerralla S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen valitsemallasi S-mobiilin tunnusluvulla, sormenjäljellä tai Face ID:llä (iOS).

 Ota Säästäjä käyttöön

Tunnukset hukassa? Näin uusit tunnuksesi

Näin Säästäjä toimii

Kerro tavoitteesi ja valitse sopivin tapa säästää

Kerro aluksi, kuinka kauan haluat säästää ja kuinka suurta säästösummaa tavoittelet. 

Valitse sen jälkeen, miten haluat säästötavoitteeseesi pyrkiä:

  • haluatko säästää tietyn summan kuukausittain
  • aloittaa mikrosäästämisen säästämällä valitsemasi summan 50 sentistä 5 euroon aina kymmenen sentin välein jokaisesta S-Etukortti Visalla tehdystä debit-ostoksestasi
  • säästämällä S-ryhmän ostoista kertyneen Bonuksen vai
  • ottaa nämä kaikki kätevät rahastosäästämisen tavat käyttöösi.

Kerro meille, millainen säästäjä olet

Kysymme sinulta muutamia kysymyksiä sijoituskokemuksestasi, sijoitustavoitteistasi ja taloudellisesta asemastasi. Vastaustesi perusteella saat juuri sinulle sopivan säästämisen suosituksenMitä kysymme ja miksi? 

Tutustu saamaasi suunnitelmaan

Kun tunnemme tavoitteesi, tarpeesi ja tilanteesi hyvin, ehdotamme sinulle sopivaa säästösuunnitelmaa. Voit säästää kahden rahaston yhdistelmään. S-Pankki Varainhoito Säästäjä 10 koostuu osakesijoitusten ja korkopapereiden yhdistelmästä. S-Pankki Varainhoito Säästäjä 100 sisältää erilaisia sijoituksia osakemarkkinoille.

Asettamaasi tavoitteeseen säästämäsi rahat ohjataan säästöajan kuluessa enenevässä määrin vähemmän osakesijoituksia sisältävään rahastoon. Näin varmistamme, että säästöjesi osakepaino ja niihin kohdistuva riski vähenevät säästöaikasi loppua kohti. Voit hyväksyä ehdottamamme säästösuunnitelman tai tehdä siihen muutoksia, jos niin haluat.Aloita säästäminen

Kun olet tyytyväinen säästösuunnitelmaan, hyväksy ehdot ja aloita säästäminen. Rahat siirtyvät aluksi Säästäjä-keräilytilille, josta ne siirretään tavoitteeseesi aina, kun tilin saldo ylittää 10 euroa. Voit koska tahansa ottaa ostoksista säästämisen pois päältä eikä se maksa sinulle mitään.

Säästäjä on S-Pankin digitaalinen säästämisen ja sijoittamisen palvelu, joka tarjoaa asiakkaan antamien vastausten perusteella S-Pankki Oyj:n säästämisen palveluita ja S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia sijoitusrahastoja. Sijoittaessaan asiakkaan on hyvä muistaa, että sijoitustuotteiden historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan sijoitusrahastoihin sijoittamien varojen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja ei välttämättä saa sijoittamiaan rahoja takaisin.

Kolme vertailua* todistaa: Säästäjässä Suomen edullisimmat yhdistelmärahastot

Säästäjässä maksat enintään 0,5 % juoksevina kuluina eli 50 senttiä jokaista sijoittamaasi 100 euroa kohden vuositasolla. Voit koska tahansa siirtää lisää rahaa tavoitteeseesi ja nostaa rahojasi veloituksetta. Erillisiä merkintä- tai lunastuspalkkioita ei veloiteta. Kolme vertailua* todistaa, että rahastosäästäminen on yllättävän edullista Säästäjässä. 

*Helsingin Sanomat, Suomen Sijoitustutkimuksen rahastoraportti, Morningstar

Lue lisää tiedotteesta